🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 459
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, какво прави Демет? Аз я виждам в рекламите на браунито и мебелите, често ги излъчват.

# 106
Според мен, Фло, се готви за новия си проект, но какво точно прави никой не знае Nerd Обещали са ни скоро новини:

Много от феновете тълкуват емоджитата "ComputerCamera" като наближаване на снимките за дигиталния проект. Ако няма някакви промени, би трябвало да е филм за Disney +, който няма да е точно романтична комедия, но ще е свързан с романтика.

Иначе "Джиновете" официално приключиха снимките:

Споделям всички снимки, на които Демет изобщо не присъства, за да не забравяме, че в голямата кино машина, всяко винтче е важно Hands Raised Hands

Иначе ето я и нея. Малко снимки от Ню Йорк, малко от Истанбул, някои са дори от август месец, но сега излизат:

Харесва си песен и веднага удря едно рамо на певицата, която я изпълнява. Няма друга като нея Hug

Подкрепа и за жени, които са се захванали с някаква форма на предприемачество:

Чакаме си и танца с Онур Алп Kissing Face

За финал малко среднощни цитати, споделени от Демет в инстаграм - "Това, което не променяш, значи го избираш" https://www.instagram.com/p/DCGs5h4oSpn/

# 107
За тази нова романтика ето моя избор Smile :

# 108
Отличен избор, Фло, но едва ли ще ги повторят толкова скоро, а и снимките на Енгин май продължават още около месец.

В графата "забавно":

Илхан от Джиновете зад кадър:

# 109
От филма кадри

# 110
Мире, благодаря ти много HugHeart Сега и Джерен да я мислим значи... Broken Heart

Сцената сигурно ще е много драматична, но като ги видя Демет и Евлия един до друг и като им знам комедийния талант, направо ме напушва смях Animal Speak No Evil

Иначе има още две нови снимки:

И пак помощ pro bono - търсят кръводарители:

# 111
А аз имам големи очаквания към Джерен. Разчитам, че този, както се чува много талантлив режисьор, ще покаже колко изключителна актриса е Демет.

# 112
Дано, Фло! Hands Pray Flowers Four Leaf Clover

Днес ни зарадва много:

"Отивам на едно от любимите си места. Имате ли анцуг?"

Обожавам ги двамата Heart Exl Докато си чакаме новия им танц, да си припомним някои знакови изпълнения  >>> https://x.com/i/status/1858097427367997485

Изморена, но доволна Kissing Face

Добри новини и от Конфор:

С две думи - чакаме продължението Nature Sparkles

Защо са ѝ подарени тези цветя не става ясно Rolling Eyes

# 113
От Sober Digital:

# 114
Пак успя да ни изненада Heart Eyes Обичам така, когато без да шуми много си движи нещата Kissing Smiling Eyes Сега чакаме снимките с по-добро качество и текста на интервюто Nerd

Междувременно има раздвижване и около конкурса "Кино на бъдещето", където Демет ще е сред журито:

Предполагам, че и танцът с Онур Алп няма да се забави дълго Sunglasses

# 115
Много, много интересна е Демет! Истинска сензация!

# 116
Засега само това излезе от Sober:

От Konfor пуснаха видео "зад кадър" от реклмата:

Междувременно на MIPCOM-а в Канкун:

# 117
Направо за ЦРУ сме, познахме за DIAFA. Още през лятото се чудехме къде ще върви през ноември с втората архивна рокля:

"Турската актриса Демет Йоздемир ще бъде наградена по време на 8-то издание на наградите Distinctive International Arab Festivals - DIAFA 2024 на 26 и 27 ноември, на живо от Plaza Terrace на Jumeirah Emirates Towers @ jumeirahemiratestowers, с лице към емблематичния паметник на Дубай - Музея на бъдещето."

Кате, някой ден и нещо друго може да познаем Laughing

# 118
Дано, Flo! Flowers Four Leaf Clover Демет е жив пример за силата на мечтите Nature Sparkles

Тракийците се гордеят с нея Hands Clap

Доволна от репетицията с Онур Алп People Dancers И леко изморени Nerd

Бесте явно се е завърнала от Париж и веднага са излезли да се видят Kissing Smiling Eyes

Междувременно в Мексико:

# 119
От режисьора:

Общи условия

Активация на акаунт