🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 426
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Кате, тренирам за Ешрефа. Satisfied
От португалски превеждаш ли:  "Demet a Mulher Furacão do século"
С гугъл от всякакви езици превеждаме Stuck Out Tongue Winking Eye Демет, жената ураган на века Nature Dizzy

Leddel-че , много си се развихрила и ти Hands Clap Да видим дали твоят или сценарият на Етем ще е по-добър Kissing Heart

И добро утро от Демет:

Включила се е и в Х с реакция на фенска публикация:

"Знае как да ни прави щастливи"

# 556
  • София

Leddel-че , много си се развихрила и ти Hands Clap Да видим дали твоят или сценарият на Етем ще е по-добър Kissing Heart
    Сценариа е първото с което се срещат продуценти,TV и самите артисти.Той е много важен,но и най добрата история ,ако е поднесена  със заучени фрази ,движения,но липса на дух,ще направи филма горе -долу.Радвам се ,че Демет  и Чагатай ще ни поднесат тази история,сигурна съм ,че те не само ще я изиграят ,те самите ще  живеят с героите ,а заедно с тях и ние самите ще преживяваме,ще се усмихваме и страдаме.Това е то ,да попаднеш на майстори,не само виждаш ,но и съпреживяваш с всички от екрана,ядосваш се или се смееш.Дните преминават и скоро ще видим не Демет и Чагатай ,а Нисан и Ешреф.А дотогава,спокойни дни,усмихнати вечери,здраве и търпение,до срещата с тези двамата,с техните съмнения и надежди.И дано всичко при снимките е добре,добрия колектив създава добра работа.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 17:39 от Leddel

# 557
Леделче, благодаря! Heart Залагам на твоя сценарий.
Това на шапката на Демет малко прилича на мак.
От момичетата на Енгин разбрах, че той ще подписва книгите си на 4 май 2025 г., 14.00 ч., Книжарница D&R Bagdat Caddesi (Caddebostan). Заслужава си да се отскочи до Истанбул даже само заради него.

# 558
Здравейте, момичета!

Минавам набързо да ви благодаря за всичко споделено около „Eşref Rüya” - сериал, чакан с огромно нетърпение от широката аудитория.
Радвам се, че Демет е активна в социалните мрежи, та ще можем чрез нея и ние, феновете на Чачо да получаваме инфо за настроението и работата на екипа на снимачната площадка.
Предвкусвам предстоящия успех на сериала и в частност на харизматичната екранна двойка. 
Очаквам с нетърпение Нисан и Ешреф с тяхната загадъчна любовна история.

# 559
Все по-близо са до нас Hug

# 560
Ледълче Hug много хубаво пишеш ,като професионалист.
Като ще е мафиотска сватба дали няма да завърши с някоя патаклама. Сега още е рано но враговете, като разберат слабото му място на Ешреф ще преследват и Рюя / Нисан.  
Днес ще снимат плакатите в студио. В Истанбул е истинска зима и студ.

Новият сериал на ОГМ " Кралят"  е стартирал с добри цифри във вторник ,но ще си проличи след това как ще потръгне.  Доста хора не се изказват ласкаво за видяното и актьорите. Халит Ергенч е класа , моето лично мнение е че трябваше да изберат друг по подходящ и млад типаж  ,както е описано в книгата на психоложката. От  доста време го отлагаха по куп причини. За тази роля се изискват и качества не само красота.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 15:22 от femmi2

# 561
След 15 дни? До петък им давам срок да публикуват нещо с Демет и Чаатай, заедно. Laughing

Еми, огнен тандем ще са.
Аслъ така танцуваше пред Керем в Любовни тактики. https://www.instagram.com/p/DFnyX75MuxO/?hl=bg

# 562
Според мен първо ще видим плаката, а след това и видео откъса. Ако някой се смили над нас, може и още нещо зад кулисите да споделят Kissing Face

Обичам подобни снимки, които показват, че вълнението на екипа е не по-малко от нашето Hands Nail Care

Относно деня на излъчване и рейтингите от снощи - има тотално несъответствие между настроенията сред хората и получените резултати... Да видим в крайна сметка какво решение ще вземат от Kanal D Rolling Eyes

# 563
Някой гледа ли го? Ешрефа май се цели в друга аудитория.

# 564
Не съм гледала "Ако кралят загуби", мерна ми се само, че епизодът е бил 1 ч. и 46 мин. Тематиката не е моята. По същата причина пропускам и "Майка Анкара". Да видим и те какъв рейтинг ще отбележат.

Нашите хора вече са приключили снимките на плаката. Отново Нихал е гримирала Демет:

Имаме си микрофонче в реквизита Microphone Ако схемата по-долу е към нашите снимки, значи виждам две кресла (или диван и стол до него) - мъжката фигура е в наше ляво, женската е в дясно с цигара в ръка. Според описанието зад тях трябва да има и прозорец Mag Виждам и изправена мъжка фигура зад седналия на дивана мъж. Да видим дали ще нацеля нещо Nerd

Има и заподозряна за стилистка на Демет в сериала:

# 565
Да не се канят да правят плакат, на който има цигари? Вярно, че в Турция много се пуши, ама как ще продават сериала?
Стилистката малко ме отчая, инстаграма й е пълна скука, чакам по-интересни идеи за Нисан. Направо ми липсва Руткай.

Демет & Чаатай:
https://www.instagram.com/p/DF0gyNfNMsw/?hl=bg

# 566
Flo, ако погледнеш инстаграма на Руткай в момента също не изглежда много вдъхновяващо. Поне за мен. Това, което имаха с Демет като приятелство и сътрудничество беше нещо специално, но по всичко личи, че е безвъзвратно изгубено.

Иначе нека първо потвърдят, че Нурол ще е стилистката на Демет в Ешрефа, пък после да видим и работата ѝ Hands V

Сега погледнах рейтингите от вчера. Честно казано не знам кой ден е по-труден - вторник или сряда Rolling Eyes Дано турската публика припознае Ешреф Рюя като техния сериал, когато и да решат да го излъчват, защото въпреки големите амбиции и професионална работа, в цялата схема има и много, много късмет. Ето сега с този сняг в Турция излиза, че хората си стоят в къщи и гледат сериали, което помогна на някои проекти.

# 567
Няма кой да го вдъхнови. Smile

Гледах първа серия на "Ако Кралят загуби", определено ще видя и втората. Засега историята малко ми е клиширана и пресилена, но пък е отлично заснет. Може и да покачи рейтинга, съдържа всички необходими елементи.
Съпругата на Халит - Аслъхан Гюрбюз, играеше съпругата на Енгин в  "Ако бях облак" /препоръчвам/, там много я харесах.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 13:23 от Florale

# 568
И аз мисля, че "Кралят" ще покачват рейтинга си, защото покрай всички скандали им направиха страшна реклама, а турците си обичат точно това - сеир да им както в сериала, така и в реала Smirk Няма да е справедливо да пипнат и "Майка Анкара", защото рейтингът им не е толкова лош. Разбира се, има още време за вземане на решението. Сега ме е страх да погледна какво излъчват в събота Joy

Вътри се информация, че промо видеото на  Eşref Rüya ще представлява следното: Чийдем преследва Ешреф на улицата и за да се скрие от нея, той влиза в бар, където вижда Нисан да пее. Звучи само песента с гласа на Демет и погледите помежду им. Източник на информацията, разбира се - няма Animal Unicorn

Пак ще си лансирам малката Ася. Сутринта успях да хвана това стори от арабката Дина, която явно работи с деца-артисти. Пита ни дали двете си приличат.

# 569
Кате, ама и ти страшна реклама правиш на малката Ася. Подкрепям те, прилича на Демет - и като външност, и като енергия.

А Чийдем влиза ли в бара? Или той се подпалва от искрата между Ешреф и Нисан?  
Извинявам се, просто не можах да се сдържа. Simple Smile

Утре вече трябва да имаме подарък,  винаги е много вълнуващо.

Интересно какъв ще е рейтинга на Adim Farah на премиерата в Италия? Италианките вече нямат търпение. Дебютът на DEK там:
"Canale 5, 10.07.2023 год., “ Моят дом, моята съдба ”: абсолютен лидер в сегмента 21.04 % активен дял (24.54 % сред 15-34 годишните)"

Общи условия

Активация на акаунт