🌳 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 8 за обсъждане 🌳

• 49 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Много, много красиво! Heart

# 631
Лиленце, на мен ми звучи доста като Берг в нейния албум Hug

Още снимки:

# 632
Трябва ми време, за да се окопитя Animal Unicorn

Много носталгична атмосфера. Точно като за драма Broken Heart

Текстът в wannabe превод Kissing Smiling Eyes

Може би във всеки звук на песен
Може и в някоя крайбрежна кръчма
Може би си димът от цигарата, която пуша
Както звезда се плъзга по небето
Вървя сам по мокър път
Ти си ми в ума, когато мисля за нещо съвсем различно
Не е като минало, а като днес
Все още те преживявам
Винаги си до мен
Ти си в моя ден и моята нощ
Не позволявам да ми го отнемат
Не позволявам да се изговори
Сякаш никога не си е тръгвало, винаги е там
Все едно криеш тайна от всички
Тихо си до мен, сякаш плачеш
Сякаш ме осбобождаваш от нещо
Като да помиришеш цвете, без да го откъснеш
Ти си в съзнанието ми като непогазени забрани
Ти си моите песни

Има няколко реда, които не съм сигурна, че са точно така, но духът е този Musical Score

Ох и аз съм така.. не мога да се освестя още.  Всичко е много добре изпипано като замисъл и режисура и цветово. Песента е тъжна балада и е класика.  Текста е един път направо.  Да ти скъса сърцето.  Емоцията и погледите на нашите хора... От сега ме разплакаха.  Така играят и пресъздават че забравяш че е като на филм. Гласът на Демет е много нежен и пее с емоция. 
Чаатай - Ешреф е пленен от Нисан и гласът й. Тази червена рокля Огненаааа. Цветът на виното и любовтаааа. Накрая това с белезниците.. асоциация направиха с предателство. 
Ще се лее красота , химия ,флуиди ,любов и екшън.  Очарована съм от видяното. Много силно и емоционално.  Така че сме с грамадната кошница и успеха е гарантиран.

# 633
В някакъв момент несъмнено и ние ще сме така:

# 634
  • София
Определено ми допада.Песен извикващи спомени,светлосенки и неосветени лица и музика подсилена от ярко червено   приковала   бленуващ поглед.Да успя да запали очакването .
     Благодаря за светкавичния превод,самия текст подсилен от копнежа в гласа на Демет     и питащия поглед на  Чагатай  определено приковават внимание.Ще   ни се стори нетърпеливо чакане.

# 635
Здравейте, дали ще има група посветена на сериала или ще се коментира тук?

# 636
Здравейте, дали ще има група посветена на сериала или ще се коментира тук?

И тук може да се коментира и в групите за сериала при колегата  Чаатай също. Кой, където пожелае и иска да пише.

# 637
# 638
Здравейте, Ela1,

По-скоро ще продължим да обсъждаме сериала в градинката на Демет и в двете теми, посветени на Чаатай.

Имаме си вече официално име на двойката #EşSan

На първата снимка ми е като Johnnie Walker Kissing Smiling Eyes

Flo, специално за тебе Kissing Heart Харесали са я още Илхан Шен, Джем Давран, Хюля Дуяр и др.

# 639
Кате, Heart
Енгин е любов завинаги!

Помните ли, с този тийзър ни представиха FaHir, Демет пее на фарси:

=========================================================
От @ozdemircloset:
"Просто потвърждаваме, че червеното е вашият цвят  Heart  ние ви желаем само щастие и удовлетворение в това ново пътуване"

Тийзърът на Ешреф  Руя подмина 1 млн. гледания в инстаграма на Демет.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:22 от Florale

# 640
Фло, така като поставяш нещата, ако трябва да бъда честна, откъсът от Фара ми харесва повече, защото го свързвам с едно прекрасно пътешествие Heart Но в момента за Ешреф съм много по-любопитна Kissing Smiling Eyes Да видим къде ще ни отведе на свой ред Sunglasses

За музиката на сериала ще отговаря добрият ни познайник Айтекин Аташ. Демет се справя с пеенето, без да блести с някакъв страшен глас. Блендата ѝ е приятна. Има моменти, в които звучи много меко, даже бих казала сладко, но в други леко изтънява. Нормално е, все пак не е професионална певица. Хората това го учат цял живот, че и за да го поддържат задължително ходят на вокален педагог. Няма как с 2 урока да ни смае, но браво за смелостта да пробва нещо извън зоната ѝ на комфорт. Би било много смешно да сложат чужд глас и тя само да се прави, че пее Hands V

Иначе получават сериозна подкрепа от приятели и колеги:

Няма да ги слагам всички, че ще стане досадно.

# 641
  • София
И  двата  тийзъра са добри. Но не мога да ги сравнявам-във Фара ,виждаме  грижа,отдаденост и себеотрицание,а в Ешреф и Рюя -спомен,мечта и блян.Както казвате,Енгин е  в сърцата ни завинаги,но сега е нов път,нови мечти и очаквания.И винаги виждаме  една жена ,която играе в непривично за нея амплоа.А всъшност една ли е или са много,любима,наивна,съпруга,майка,приятел,но с вяра в това което прави и затова е толкова различна но винаги любима.Има късмет да си партнира с успешни,можещи и отдадени партньори.Там на брега  Ешреф с бялото шалче леко смръщил чело стъпва уверено и твърдо по пътя към своя блян,но къде ще го отведе този път  тепърва той и ние ще извървим.

# 642
# 643
Радвам се, че Айтекин Аташ ще пише музиката, харесвам го много. Той даже взе участие в Adim Farah - пя и свири в затвора.

# 644
Момичета, много хубави неща сте написали Hug

"Обoжавам общите ни мечти...и смелостта да ги сбъднем!" Heart

Общи условия

Активация на акаунт