Пазим се с мъжа ми, а в един момент - бременна

• 4 629
  • 49
  •   1
Отговори
# 15
  • Down south
Спрях приема преминах на свештички бе всяка година аборт.
Е, нали не е два пъти годишно Close

Силно се надявам темата да е поредната пързалка.

# 16
Девойката пише “свештички”, тука за фертилна дни, презервативи и еякулиране се говори😂 Тя тези думи не ги е и чувала, полова култура = 0.

# 17
Ако жената е на хапчета, няма фертилни дни.

Иначе - имплант, спирала са по-надеждни

# 18
  • ☀️София / London🌂
темата очевидно е пързалка
отлазвам да повярвам , че след пореден аборт авторката е толкова тъпа, че не може да си намери подходящи предпазни средства.
че на всичкото отгоре и мрази мъжа си, щото той бил виновен, че не я пази..

# 19
Остави бг мама и залягай малко над учебниците, че си е направо срамно толкова ниска обща култура…

# 20
Моля те, иди на гинеколог и изберете заедно подходящ за теб метод на предпазване. Може би спирала или нещо друго с минимални усилия за ползване.

# 21
Аз имам приятелка, която забременя два пъти със спирала. И лекарите се чудиха...
Авторката може би, ако е толкова сигурна, че не иска повече деца, може да се подложи на "прекъсване" на маточните тръби. Така няма как да забременява.
Сега преди някой да ми напише, защо мъжът и да не се подложи на вазектомия, мислех си го, но видях в предишна тема, че тя е влюбена в друг мъж, та не се знае.

пп. За първи път чувам за свещички против забременяване.

# 22
Има разни спермицидни средства, които се ползват вагинално – кремове, свещички... Но те не са сигурни като основно предпазно средство, а само като допълнително – ако се скъса презервативът случайно.
Та девойчето бих посъветвала да ползва и презервативи със свещичките. Аз на нейно място бих заложила на тройна защита: хапчета + презерватив + спермицид. И това вече ако не помогне, да спира с вагиналния секс. Явно не е за нея...

# 23
  • на брега на морето
Аз имам приятелка, която забременя два пъти със спирала. И лекарите се чудиха...
Знам за семейство, в което жената забременя въпреки спиралата. Лекарите я махнаха трудно. Детето се роди съвсем здраво, дадоха му хубаво име, но на галено му викат Спиро.

# 24
Знам за семейство, в което жената забременя въпреки спиралата. Лекарите я махнаха трудно. Детето се роди съвсем здраво, дадоха му хубаво име, но на галено му викат Спиро.

Това е отвратително, какво е виновно та да получи такова галено име. Знаели произхода на галено си име и на всеки явно обясняват, защо е Спиро.

# 25
Как така всяка година аборт ? Това звучи ужасно ,не за вас а за бебенцата!!😒

# 26
Това е някаква шега – жена, ходещ инкубатор. Прихваща от въздуха.
То са свещички, хапове, прекъснат акт и пак. Този мъж го пратете да му подарим почетен медал в бг-мама.

# 27
Как така всяка година аборт ? Това звучи ужасно ,не за вас а за бебенцата!!😒
Колко да е ужасно Joy
По-добре бебетата да се родят в семейства със зрели родители и направени съзнателно.
От хора, които са способни да осигурят нормална среда и адекватно отглеждане.

# 28
Авторката е втората в човешката история забременяла от въздуха😂

# 29
Имах една такава съученичка.
5-6 аборта. Незряла, безотговорна. Лягаше си с кой и падне и то често без предпазни средства.
В един момент разбира се с  годините вече уж беше готова. Че и брак сключи.
Ама тялото и отказа. Оказа се, че толкова аборти са я увредили и не може да забременее.

Общи условия

Активация на акаунт