Отговори
# 780
  • Далечният изток
Аз, както съм казвала много пъти, няма как да разбера дали човекът има други качества, защото на неграмотни не давам шанс, никога. Може и да има, не ме интересува. За мен човек, който не е научил родния си език, е глупак. Точка. Иначе може да е много добър, но ... добър глупак.

# 781
По темата - директно бих зарязала мъж, ако установя, че има профили в сайтове за запознанства или dating apps.

# 782
  • Out of the Mix
Аз, както съм казвала много пъти, няма как да разбера дали човекът има други качества, защото на неграмотни не давам шанс, никога. Може и да има, не ме интересува. За мен човек, който не е научил родния си език, е глупак. Точка. Иначе може да е много добър, но ... добър глупак.
Това е така, защото си пукнтуална юристка; професионално изкривяване.
Като се замисля неграмотно гадже не съм имал.
Виж, много други липси винаги за нещо има, дефицити, важното балансът да е добре.

По темата - директно бих зарязала мъж, ако установя, че има профили в сайтове за запознанства или dating apps.
Разбирам какво имаш предвид, но това е нереално да се "изисква".
Всеки има профил някъде, някакъв.
Дори аз, дори само Фейсбук без снимки и "поствания".
Имаш си едно наум винаги и си с широко отворени очи в комуникацията, но и не оставяш това да ти нарушава душевния комфорт и хубавите емоции с "тръпката".
А в началото на отношения да се "изисква", каквото и да е, е нереално и отблъсква.

# 783
  • София
Фейсбук е едно, дейтинг апове е съвсем друго.
Аз, всъщност, съм доста ревнива. Само да надуша чуждо присъствие онлайн или офлайн и край.

# 784
  • Out of the Mix
Явно само на ревнивковци си попадала.
Това е отблъскващо, и само разваля нещата.
Ако някой те цени, обича, и държи на теб, няма да има и желание да общува с други жени, камо ли да мисли за апове и флиртове, а ще иска да сте в кревата всяка свободна минута, и да прекарвате хубаво време.
Като по-млад и при мен беше изразено това, но вече напълно съм го преодолял, и много по-добре и спокойно се живее. Важното да попаднеш на такъв партньор, това е условието; да изговорите и да си влезете в коловоз, както си трябва за всичко.

# 785
  • София
Напротив, аз отбягвам ревниви мъже. Имала съм абсолютно неревнив партньор. А моята ревност е прикрита - не говоря, не се тръшкам, само леко наблюдавам...

# 786
Моя профил в сайта, където се запознахме с жена ми би трябвало още да стои, май сайта вече го няма, из другите сайтове може още стоят. Кво значи да има, за всяко ново гадже трябва да се трият ли?
Малко прекалено обсебващо ми звучи това изискване,ако всичко е наред и няма нужда да бъдат ползвани, тези профили просто се забравят с времето

# 787
Той може да иска да сте постоянно в леглото и заедно, и пак да се закачка с други каки. Има си едни такива типчета. Нямат спирка.
Затова не бих го зачеркнала. Като е несигурен, да валидира.
Бих сложила хикс, обаче, за постоянно влизане в личното ми пространство и опити за обсебване на време/внимание.

# 788
Това са завоалирани заплахи - "ако се държиш както трябва, ако ми даваш каквото искам, тогава ще забравя за този профил". Ама ако стъпиш накриво - веднага започвам да сканирам аудиторията за нещо по-добро, разбира се, докато само проучвам, няма да ти кажа, за да не стане като приказката с двата стола, няма и да ти кажа, че нещо с връзката ни не е наред и евентуално да се опитаме да го оправим, защото за мен тази връзка е вече отписана, просто ми трябва малко време да си намеря следващата, затова съм се регистрирал в този сайт, риба има много в морето.

# 789
Защо да са заплахи? RF го написа: връзката върви добре, мъжът не ползва профила си, нищо, че не е изтрит. Пък ако се разделят, не е казано, че ще се върне към този профил, може да си открие нов, в модерната към момента апликация.
Нали навсякъде съвета е гледайте действията, не бездействията, т.е. спящите профили.

# 790
Истината е, че има някои мъже, които са супер активни в соц. мрежите, следват и точат лиги по десетки и стотици жени там, пишат под снимки, пращат розички и сърчица на непознати.... Това е изключителен червен флаг и е много вероятно този човек да не става за връзка.

# 791
Не е много вероятно да не става, той НЕ става. Ама това е лесно за забелязване, си мисля, освен ако не поддържа втори или трети акаунт.
Винаги ми е било странно, да не кажа неприятно, да получавам покани за приятелство от непознати мъже, с профилна снимка гушнали съпруга/партньорка.

# 792
Разбирам какво имаш предвид, но това е нереално да се "изисква".
Всеки има профил някъде, някакъв.
Дори аз, дори само Фейсбук без снимки и "поствания".
Скрит текст:
Имаш си едно наум винаги и си с широко отворени очи в комуникацията, но и не оставяш това да ти нарушава душевния комфорт и хубавите емоции с "тръпката".
А в началото на отношения да се "изисква", каквото и да е, е нереално и отблъсква.
Подобна кореспонденция "- бих оставила мъж с регистрации в дейтинг апс", - "това е нереално изискване, аз имам фейсбук" е била причина да не излезна със сума ти мъже от чата на среща. Ти му говориш, че обичаш круши, той ти обяснява, че не си права, защото нилската водоплавка е типична за региона.

# 793
  • Out of the Mix
...моята ревност е прикрита - не говоря, не се тръшкам, само леко наблюдавам...
Още по-зле.
Остават неизказани неща, трупащи се и изяждащи те, глождещи.
Изговаря се всичко на мига.
Под напрежение не обичам да битувам и живея.
Както и не създавам и толерирам такова поведение, отношение.

# 794
Аха и триенето на профили гарантира, че няма да се сканира аудиторията ако връзката не върви и че няма да бъдат направени нови в този случай?
Някак си имам неприятното усещане, че след профилите в сайтовете за запознанства същата съдба ще последват и профилите в социалните мрежи, след което ще се почне със приятелския кръг на живо, роднини, после драми за погледи и усмивка към случайна продавачка/ сервитьорка...
Не че нещо, ама този филм съм го гледал твърде дълго при нашите ( майка ми имам предвид), и това е нещо, за което съм бил абсолютно категоричен. Надуша ли такива патологии, приключвам ако не на момента, след няколко драми за такива глупости или опити за обсебване

Общи условия

Активация на акаунт