Отговори
# 795
  • По света и у нас
Аз сигурно още имам профили в БГ сайтове от преди 20 години изоставени. Това не ми е въобще критерий, според мен се вижда дали мъжа търси или не - той и в реала може да си търси.  Освен това сайтовете имат толкова много Бот-и вече, че не предлагат дори и реални хора с които да приказваш.

# 796
Скрит текст:
Аха и триенето на профили гарантира, че няма да се сканира аудиторията ако връзката не върви и че няма да бъдат направени нови в този случай?
Някак си имам неприятното усещане, че след профилите в сайтовете за запознанства същата съдба ще последват и профилите в социалните мрежи, след което ще се почне със приятелския кръг на живо, роднини, после драми за погледи и усмивка към случайна продавачка/ сервитьорка...
Не че нещо, ама този филм съм го гледал твърде дълго при нашите ( майка ми имам предвид), и това е нещо, за което съм бил абсолютно категоричен. Надуша ли такива патологии, приключвам ако не на момента, след няколко драми за такива глупости или опити за обсебване
Така е, обаче тук има съществена разлика. Патология е да се хванеш с някого, който ти натиска всички бутони, и да се опитваш да го промениш - да си изтрие приложенията, да блокира стари гаджета във фейсбук, да трие контакти от телефона, да му преравяш джобовете, така цял живот... Да поизлизаш с някой на две-три срещи и да му светкат известия от чатове в тиндър, съответно да му пожелаеш приятна вечер и да не му звъннеш никога повече, е поставяне на стандарти. Ако изпадаш в истерия и му кажеш "Кой ти пише?? Защо ти пише!? Как не те е срам, изтрий си приложението пред мен, дай да видя как го триеш??" е патология.

# 797
Не съм казала, че ще накарам някой мъж да си изтрие профила и никога не бих. Казах, че няма да започна връзка с такъв човек. А профилът или профилите да си ги ползва със здраве. Четете внимателно и не си доизмисляйте сценарии.

# 798
  • София
Скрит текст:
Аха и триенето на профили гарантира, че няма да се сканира аудиторията ако връзката не върви и че няма да бъдат направени нови в този случай?
Някак си имам неприятното усещане, че след профилите в сайтовете за запознанства същата съдба ще последват и профилите в социалните мрежи, след което ще се почне със приятелския кръг на живо, роднини, после драми за погледи и усмивка към случайна продавачка/ сервитьорка...
Не че нещо, ама този филм съм го гледал твърде дълго при нашите ( майка ми имам предвид), и това е нещо, за което съм бил абсолютно категоричен. Надуша ли такива патологии, приключвам ако не на момента, след няколко драми за такива глупости или опити за обсебване
Така е, обаче тук има съществена разлика. Патология е да се хванеш с някого, който ти натиска всички бутони, и да се опитваш да го промениш - да си изтрие приложенията, да блокира стари гаджета във фейсбук, да трие контакти от телефона, да му преравяш джобовете, така цял живот... Да поизлизаш с някой на две-три срещи и да му светкат известия от чатове в тиндър, съответно да му пожелаеш приятна вечер и да не му звъннеш никога повече, е поставяне на стандарти. Ако изпадаш в истерия и му кажеш "Кой ти пише?? Защо ти пише!? Как не те е срам, изтрий си приложението пред мен, дай да видя как го триеш??" е патология.
Манди ме разбра!
Аз не ревнувам без причина и не дебна и не ровя в телефони.
Но ако видя известие на телефона от такова приложение или дълъг черен косъм на спалнята, просто изчезвам.

# 799
Може да е от майка му или от кучето, Роки. Joy

# 800
Роки, мъжете си представят, че всички жени са шумно ревниви като тях - скандали, разпити, изискване на доказателства. Повечето ми познати жени наблюдават и си правят заключения. Мъжете по-лесно се оправят с истеричните ревнивки - ще изтрие приложението пред нея за три дни, ще й замаже очите с приказки, ще изтърпи малко рев и крясъци и после си действа, както си знае.

# 801
Започна настоятелно да ме опипва на втора среща. Дори не му знаех фамилията, а той вече си правеше сметката как да ме вкара в леглото си.

# 802
Аз установих, че мъжете обожават да ги ревнуват. ПОне с тези, които съм била. И даже си го въобразяват, за да предизвикат ревността ми.  Провокират с подхвърляния и нарочни натъртвания без да питам – тази съм изтрил, онази, всичко съм изтрил. А, да бе, а аз съм Ким Кардашиян.

# 803
Значи щом излизам на среща с някоя триене на профилите още за първа среща...
Ми аз съм излизал сигурно на повече от 20 срещи преди да срещна жена си, да не говорим с колко съм си писал, всеки път ако си трия профилите щеше да стане тотално мазало. А и очакването за такива нещо си е доста психо, само казвам.

# 804
Психо е зорлем да те занимават с това – какво ще правиш или не с профилите си. Все едно ми дреме.

# 805
  • София
Кой е казал нещо за първа среща, не знам?

# 806
  • По света и у нас
Аз установих, че мъжете обожават да ги ревнуват. ПОне с тези, които съм била. И даже си го въобразяват, за да предизвикат ревността ми.  Провокират с подхвърляния и нарочни натъртвания без да питам – тази съм изтрил, онази, всичко съм изтрил. А, да бе, а аз съм Ким Кардашиян.
Не познавам мъж който да не се опитва да си качва акциите от първата минутка с такива подмятания.

# 807
  • София
Аз пък познавам.

# 808
Аз познавам такива мъже. Пичове са. Обикновено тези мурафети ги правят несигурните мъже.

# 809
  • София
Най-малкото може да си изключи временно нотификациите Wink И викате, профили не триете, излизате с 20 жени, ама жената ако не е стояла междувременно на сухо, лошо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт