Отговори
# 930
  • По света и у нас
Егати... обаче в БГ на мъжете не им пука да си флиртуват с омъжени жени, бременни, и майки с дечица дори, възрастни, малки - женско ли е и на два крака ще те налазят и то качествено.
За мен флиртчетата са си невинна работа, прави ти деня готин. Лошо няма.

# 931
Не е лъжа. От личен опит го казвам 😀😀
Бременна съм в 8 месец и до ден днешен, дали някъде хапвам или разходка в мола, получавам такива заглеждания и погледи… и най-смешното е , че понякога съм с мъжо и не им пука…. Зяпнали едни усти и бройкат с очи 😀😀а не е прилично да му се не види 😀

Егати... обаче в БГ на мъжете не им пука да си флиртуват с омъжени жени, бременни, и майки с дечица дори, възрастни, малки - женско ли е и на два крака ще те налазят и то качествено.
За мен флиртчетата са си невинна работа, прави ти деня готин. Лошо няма.

# 932
  • София
Нищо не ги спира, ни тяхното положение, ни твоето Joy Някои даже умишлено си търсят обвързани жени. Попринцип при мъжете има голяма мъжка солидарност, ама в това отношение издиша. Хич не се свенят да вземат от другарчето.

# 933
Нищо не ги спира, ни тяхното положение, ни твоето Joy Някои даже умишлено си търсят обвързани жени. Попринцип при мъжете има голяма мъжка солидарност, ама в това отношение издиша. Хич не се свенят да вземат от другарчето.

И те са на принципа, че по-добрите са вече заети.

# 934
Жената няма право на обожатели и комплименти. Иначе олеквала и изглеждала сурва.
Но виж мъжо мерне ли нещо или реши ли да си валидира мъжкото его, става веднага сексуален консултант. Нищо друго, вие сега да не си помислите нещо.

# 935
  • София
Като почнете с тия стъкмистики... Ще каже човек, че форумът е обиколил де що има мъж по планетата и конкретно в България. Откъде знам, че не сте? Мен няма как да сте ме виждали да бройкам или да флиртувам с обвързани.

# 936
Кой ти пише по тва време, бе, пич.?
Всички сме у бара или на домашно парти.

# 937
  • София
Като собственик на бара имам повечко свободно време.

# 938
  • По света и у нас
Не, просто наблюдаваме и правим статистика.

# 939
Ми то не ми прави впечатление вече, постоянно има мераци към моята. За сега не се е налагало да загрявам врата на някой по нахален, ама ако има нужда и тва ще стане. И аз се чудя, виждат я  с две деца и пак налитат, ама такова е. Една да върже от много явно пак ги устройства, за тва се предлагат на всичко женско, особено пък по хубави

# 940
  • София
Говорили сме си го това. Няма такава суша като голямата соло суша. 😁

# 941
Не съм забелязала брак, брачни халки, деца, роднини да са спрели някого да се закача или флиртува.
Моите наблюдения са, че хората предвид джаджите, забързания начин на живот, лавините бързо инфо, са станали нетърпеливи и бързат да скъсят дистанцията на момента.
Кажеш му едно здрасти, как си? И той вече се чувства свободен да те засипе с целуващи емотикони и личния си живот. Да не говорим за други неща.
Лично мен не ми харесва този начин на общуване – не обичам да ми се врязват рязко в личното пространство.

# 942
Като собственик на бара имам повечко свободно време.
Къде е този бар?

# 943
  • София
Вие не знаете, но аз да се поФаля, че имах среща с цитирам "Българския Освалдо Риос". Доста романтичен типаж, съдейки по предложението за слушане на Андреа Бочели на задните седалки.. Поласкана съм, разбира се, че Освалдо ме е оценил, че съм го докоснала, мъ некак си, нема да се получат нещата.
Broken Heart
В очакване на следващите изпълнители.

# 944
Отиваме с колега в друг град в командировка. И двамата сме женежи / омъжени и с деца. По пътя си плещим всякакви празни приказки. И той ми обяснява, че един по-вързастен колега му казал винаги да се пробва с жени. 99% ще му откажат, но пък 1% ще се съгласят - все е нещо.
На местоназначението вършим работа, вечеряме и той ме изпраща до хотелската ми стая. Ма не си тръгва, стои и чака и гледа напрегнато. Е, ами пожелах му лека нощ. Simple Smile

Та, знам я аз тази теория от този случай.

Общи условия

Активация на акаунт