Отговори
# 90
Бях тинейджърка, излязох на среща с едно момче, тренираше борба.
Пиехме кафе, по едно време ме стисна отзад за тила, ама така стисна, че нещо изпука и каза, цитирам "Ти силен врат ли имаш? Моят врат е толкова як, че вчера хвърлих един само на врат". Joy
После се чудеше защо не искам пак да изляза с него.
Иначе като чета коментарите и стигам до извода, че като мома съм била прекалено толерантна.

# 91
Мега странни неща са ми споделяли, но не съм ги отсвирвала заради тях.
Предпочитам да не споделям, тъй като съм относително неанонимна. Или поне не с ника си.
Иначе, съм отхвърляла мъже заради прекалено свойско и настойчиво поведение --- ооо, аз знам, че сме родени един за друг, сродни души, ти си жената, която винаги съм търсил, утре сме на вечеря, вдругиден у дома, в края на месеца се пренасяш, спираш да работиш........
//
Друг беше като водопада Ниагара – след неговите целувки все едно съм била на рафтинг.
Пищяяя.
//
Трети искаше преди да се видим да правим виртуален кекс, докато е в самолета.
//
Четвърти реши, че няма да разбера ужасно депресивните и скучни парчета на групи, които бях слушала като тийнейджърка. И беше дотам.
//
Пети ми каза, че съм ужасно самоуверена, а той умирал (мъж на 33 с някакви бръмбари с главата си). И жените много сме знаели и трябвало да си знаем мястото. Викам – разбирам защо умираш. Блокира ме завинаги.

Май има още бая. Това на прима виста. Като се сетя после пак.

Яка цедка Simple Smile
Е то остава ли някой ?

# 92
Честно казано мъжете сме доста зле като цяло в ухажването и тия случки, които споделят дамите тук, изобщо не ме изненадват. Сетих се за една с мое участие и съм сигурен, че ако на мястото на момичето беше Рокстар, щеше да ме отреже и да я запомни като една от най-провалените си срещи Sweat Smile
Каня едно момиче (аз на 20, тя на 19) на среща. Отивам до града й, понеже аз съм от София, а тя от малък град наблизо, и се разбираме да отидем на пикник. Още не бяхме стигнали до мястото и се изля такъв брутален дъжд, че обърнахме, вир вода мокри, и се прибрахме кой откъде е. Не носих нито чадър, нито измислих къде можем да се скрием. Това ми е в топ 3 на най-провалени срещи Laughing

# 93
Е, толкоз пък едно заведение нямаше ли да влезете да пиете кафе?

# 94
  • София
Била съм на пикник на втора среща. Хич не беше зле. Че и доста дълго продължение имаше.
Ама вие наистина се правите на тотално ударени, че не разбирате какво е да поканиш жена на първа среща на пейката. Сакън, да не се мине. Ами и аз съм сакън, да не се мина. В едната ръка водата, в другата телефона, крака на старта...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 15:06 от Rockstar

# 95
Всъщност напълно съм съгласен с теб за това колко е странно първата среща да е на пейка Simple Smile

# 96
Аз отрезах една защото си ядеше ноктите.
Потрес направо. Говорим за жена на 35.

# 97
Темата е с насоченост към разни криндж случки, не че всички мъже са такива. Аз съм сигурна, че всяка жена има поне по един такъв случай, но има и много други ухажори, от които има хубави спомени Simple Smile
---------------------

Сетих се за нещо, покрай прочетеното назад - имах един кандидат, който със смях ми разказваше как общ познат изчаквал чистачката да почисти, хвърлял смачкан лист хартия на земята и започвал да я тормози как не чисти добре. Страшно ми опротивя този човек, не мога да ви опиша колко ми е анти и сега. По-късно се събра с жена, с която станахме близки приятелки, на нея се оказа голямата ѝ любов (въпреки, че след няколко години заедно се разделиха).

# 98
Този е топ простак.

# 99
Аз на среща на пейка не съм чувала някой да кани след като станах 15 годишна.

# 100
това с ноктите е адски гнусно, да..
тази тема е много забавна..почват да изникват всякакви нелепи истории в спомените ми, които услужливо бях забравила.. Joy
пише ми един клиент упорито доста време по вайбър и месинджър за среща, но нямам спомен как изглежда.. отварям му фейсбука, няма снимка.. само една обща от някаква хижа.. виждам един строен, симпатичен мъж на нея - и гледам отбелязано неговото име, викам си късмет - добре изглежда, не пречи да излезем.. същия обаче идва до работа преди да излезем на среща, но аз нямам представа, че е той, защото няма нищо общо с мъжа от снимката, който си мислех, че е.. беше нисък, набит и доста по-възрастен.. почувствах се много неловко след кратък разговор с него, отрязох го за среща и оттогава си знам, че нямат ли снимка в социалните мрежи, нещо не е наред..

# 101
  • Out of the Mix
rf, има лакомнички, и аз съм попадал на такива - > с навиране и т.н. Yum
Но зависи, понеже съм много сексуален, ако е открехната нещата по-скоро биха се получили, отколкото не. Прекалени принцеси, разпнати звезди ме дразнят. Nature Star

Ронично, приятелю, такива типажи "мъжОмелачки", както ги определяш, "цедки" и не знам си какво, 1,2 пъти в живота са си намирали и намират майстора рано, или късно, нема страшно. Wink
В един момент никой вече не може да ги търпи, или ако са запазили все пак "чар", ги търсят само за разнообразие, някой друг тек евентуално.

За да се е материализирала първа среща в парка на по водичка, вариантите са два:

а) Така са се разбрали;
б) miscommunication.

# 102
Имам много такива случки особено с онлайн запознанствата. Една ми беше допаднала на единствената и снимка на профила, оказа се че имаме много общи неща, стил музика и чувство за хумор, обаче не искаше да ми прати други снимки. След няколко опита ми прати снимки в гръб и със скрито лица, мен тва ме подразни и спрях да и пиша. Една друга пък ми отказа среща, после след месец два като си имах вече гадже започна да ми пише периодично без изобщо да и отговарям поне няколко месеца.
Имаше една ми се видя симпатична като излизахме в обща компания, после като я поканих на среща и я видях на светло ми призля. Въпреки това си довърших срещата, но нямаше втора. А от времето на срещите на сляпо имам още доста истории, беше е***си тотото като не знаеш какъв глиган може да ти дойде насреща както се случваше понякога. По късно вече без да ми е харесала на снимките не ходих на срещи да си спестя такива моменти, въпреки че никога не съм прекъсвал среща или да бягам като видя кво е положението, но си е натоварващо.

# 103
  • София
Така си е, страшно Тото е.

# 104
Ами с един ухажор швейцарец (значително по-голям от мен) се бяхме скарали на срещата по политическа тематика. Той ми обясняваше, че нямало нищо толкова странно, че децата на имигрантите в Швейцария все ги разпределят в кофти училищата, а на швейцарците ги пращат за гимназии (демек да могат да учат в уни). Там системата е подобна на немската, ама са чак с квоти. Та както бяхме на някакъв ресторант започнахме ожесточен спор, който прерасна в скандал, защото той се беше изказал, че те балканците били по-глупави (в Швейцария има сериозна имиграция от бивша Югославия по време на войната). Та до там бяхме. 
Абе де що съм се карала с ухажори и гаджета все за хубаво е било, защото така си срещнах мъжа. Много лесно късах и хвърлях, пет пари не давах.

Само от мъжа си не мога да се отърва, а го заплашвам с развод всеки месец по веднъж. Ама той знае, че блъфирам.

Общи условия

Активация на акаунт