Отговори
# 870
Не съм защитник на Ронин, ама не разбирам защо го четете наобратно. Съгласна съм с него, че трябва да има една базова търпимост. Ако пък изискваме съвършенство, трябва да почнем със собственото.

# 871
Нали темата е за какво странно нещо сме отрязвали мъж? Никъде не е написано, че отрязващата е съвършена. Може пък нас да са ни зарязвали заради други странни неща. Но това би било предмет на отделна тема.
Simple Smile

# 872
Няма съвършенство и в природата.
При хората хептен.
Ронин се опитва да дава наклон и да обяснява как да мислят и живеят женичките правилно. Той нещо като да знае най-добре и прощава великодушно на женичките, че не искат да ги научи. Simple Smile
Това няма нищо общо с недостатъците в един мъж и какво приемаме.
Аз приемам много, даже твърде, и те в един момент като си повярват и се успокоят, ела да видиш какво става – бууууум! Събарям кулите.
//
Нещо странно, което ме е отблъсквало и съм отхвърляла: събираше му се слюнка и бяла пяна в ъглите на устните. Настръхвах мислено.

# 873
  • София
Едно е да приемеш, че мъжът си има трески за дялане, едно е да се очаква да приемеш каквито и да е трески, защото всеки има някакви Wink Тук хората пишат, конкретно какви не биха приели, а не че очакват някой без никакви.

# 874
На първа среща дойде с джапанки и имаше нокти на краката 😑
Повече не се срещнахме…. 😄

# 875
  • France
Брррр 🤢

# 876
А какво значи "скучна" връзка?
Не е ли малко инфантилно да се очаква, че трябва да пада вечно една голяма забава с партньора? В първите няколко месеца разбирам, но вечно "на черешата" за мен е досадно и изморително.
От личен опит мога да споделя, че от толкова търсене на емоция и тръпка, накарая се молех за някой скучен, праволинеен и спокоен човек.

# 877
  • Out of the Mix
Joy
Е, ако сте били на плажа, на морето, с кво да дойде? Smile
Ами, ако дойде перфектен в очите ти, и се съблечете, прелюдия преди съществената част, и отново видиш ноктенцата, пак ли така ще реагираш? Grinning

А има и такива със сандал и чорапи, класика! Joy

Влак има за всякакви пътници. Не всички са фешън с мокасини, или бели класически кожени кецове low-top.

# 878
Ще избягам… Ставам, обличам
Се и си тръгвам. 😀😀😀😀

Joy
Е, ако сте били на плажа, на морето, с кво да дойде? Smile
Ами, ако дойде перфектен в очите ти, и се съблечете, прелюдия преди съществената част, и отново видиш ноктенцата, пак ли така ще реагираш? Grinning

А има и такива със сандал и чорапи, класика! Joy

Влак има за всякакви пътници. Не всички са фешън с мокасини, или бели класически кожени кецове low-top.

# 879
  • Out of the Mix
Първична и импулсивна ми изглеждаш? Wink

Между другото преди да сте се видяли, не си ли гледате снимки кой как се облича, ходи и т.н., за да няма изненади? Rolling Eyes
Времената на слепите срещи отдавна отминаха. Simple Smile

# 880
Не съм, никак даже. Но има някои на пръв поглед маловажни неща, с които не правя компромис. Хигиената и поддържането са много важни за мен. Ако партрньора не си е излязал ноктите на първи среща, представям си след 11 години брак 😁😁

# 881
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не съм, никак даже. Но има някои на пръв поглед маловажни неща, с които не правя компромис. Хигиената и поддържането са много важни за мен. Ако партрньора не си е излязал ноктите на първи среща, представям си след 11 години брак 😁😁
А по добре ли е да се пудри за да те впечатли? И аха му "вържеш", и той пусне ноктИ и космИ?

# 882
Моят има косми по пръстите на краката и отгоре на ходилото. Вероятно си ги е махал в началото, защото по-късно ги забелязах.

# 883
  • София
Нивото на хигиена при мъжете е константа след пубертета.

# 884
Какво пудрене? Изрязването на нокти е елементарна хигиена. Все едно да не си мие зъбите. Въпреки, че аз една такава двойка познавах през студентските си години. Една съквартирантка и гаджето ѝ за две години веднъж не ги видях да си измият зъбите. А обстановката беше твърде задушевна, че да не се забележи.

Общи условия

Активация на акаунт