Отговори
# 855
Големият плюс на пушенето беше, че много свалки ставаха покрай него. А колко семейства се създадоха покрай едно искане на огънче... Laughing
Днес не знам как стоят нещата обаче. Хем не пуша отдавна, хем и ЕГН-то задължава... Stuck Out Tongue

# 856
  • Out of the Mix
Хаха, забавно.
Чудесно ми е да съм праволинеен, и да си гоня нещата, да се случват, както съм решил и искам, и се случват.
Най-обичам да ме подценяват. После много се реве и много изненади има. Wink
Богато ми е въображението принципно, за другите не знам, и не ме интересува.

# 857
Праволинейните мъже, които не пият, не пушат и нищо не правят са ми скучни и антисекси. Всичко умерено, с финес, с интелигентност ми харесва.

# 858
На мен пурите са ми секси , цигарите -не . Не съм пушила цигари никога , но не ме и дразнят .

# 859
  • По света и у нас
Има еротика в мъж с цигара. И красивите му пръсти и китка/ръка. Как бавно засмуква цигарата и издишва дима.
Споко, де. Не всички имат въображение и са артистични. Казах за мен. Не харесвам обикновени праволинейни хорица.
Да бе да…. 😂 голяма еротика

# 860
Има еротика в мъж с цигара. И красивите му пръсти и китка/ръка. Как бавно засмуква цигарата и издишва дима.
Споко, де. Не всички имат въображение и са артистични. Казах за мен. Не харесвам обикновени праволинейни хорица.
Да бе да…. 😂 голяма еротика

И като понечи да те целува смърдящ на тютюн. Ау... и аз се подмокрям... от ужас.
Никога не съм излизала с пушачи.

# 861
Сакън. То тука бъка от щастливи дами с принципи. Wink

# 862
  • Варна
Стига де. Позволете на хората да си имат фетишите. На вас като не ви харесва никой не ви кара да целувате и търпите пушачи.

# 863
Праволинейните мъже, които не пият, не пушат и нищо не правят са ми скучни и антисекси. Всичко умерено, с финес, с интелигентност ми харесва.
Никой не харесва скуката.
Ама ако детето е болно а мъжа ти си пийва с приятели.
Или пък прави нещо друго интересно Simple Smile ахаахха
Преусмисляш разни работи.

За това бащите не винаги са като идеалните мъже Simple Smile

# 864
  • София
Пък може да си пием заедно на дивана...
И аз не харесвам някакви пълни трезвеници...подозрителни са ми.

# 865
  • София
Цигарата е секси като фантазия, романтика, готиният пич от постера със секси извивката на ръката и пронизващия поглед. Реалността е... Дим, мирис и един човек, който нервно чака следващата доза. Много малко са хората, които могат да запалят ей така за удоволствие, веднъж в месеца. Моят мъж веднъж като запали ми се видя супер секси, признавам си, но аз съм го виждала с цигара сигурно два пъти през цялата ни връзка. Ако нон-стоп вардеше кутията с цигари, ефектът щеше да е обратен.

# 866
  • София
Много се дразня да се прибера в нас и да усетя, че косата и дрехите ми миришат на цигари. Та, ако мъжът ме е издразнил и с нещо друго, това е достатъчен повод да го отрежа.

# 867
Темата е доста дълга.
Дали да не направим обратната тема ?
За какво няма да отрежете мъж.

Трябва да има елементарна търпимост. Всеки мъж си има трески за дялане.

# 868
Както казах, нямам против пушачите, има си места и начин за пушене. Дори пепелниците им мия. Joy
С ББМ като се запознахме и ми подари пепелник с Нефертити на дъното. Аз го носех с мен навсякъде, сменях често тогава квартири. Но си ни беше запазена марка често за закачки и смях как подарява пепелник на непушач и после си го ползва той. Но той никога не ме е дразнел къде пуши, защото го е правел ок.
//
Не е до трески, Ронин. Ти пак не схващаш. Нямам желание или енергия да променям някого. Важно ми е той да ми пасва на моите виждания и навици. Аз възпитателка или нани не съм.

# 869
  • София
Да, като кажат - трески за дялане, следва логиката че аз ще хвана теслата или шкурката да ги изглаждам.
Ако са някакви дреболии, за каквито е темата - въобще не ми пука, даже са ми забавни.
Ако е нещо наистина важно, въобще няма да се захвана с човека.

Общи условия

Активация на акаунт