Отговори
# 840
Какво пък толкова глупости да си казала ?

# 841
  • По света и у нас
Явно не си го харесала. И аз се хващам да правя същото, да не говорим че каквото проповядвам никак не го следвам , ма Бог си знае работата.

# 842
  • Столичанин ама не в повече :D
Емче то жените просто сте си такива, и затова една жена никога не трябва да се слуша какво говори, а да се гледа какво прави. Sunglasses

# 843
Допадат му, ама не му връзват.
Ей тъй кат стане.

# 844
По мо мнение мъжете са комформисти , искат хем жена да им гледа децата , хем любовница да им вдига егото .

# 845
По мо мнение мъжете са комформисти , искат хем жена да им гледа децата , хем любовница да им вдига егото .
Може да си тръсите проблемите само в мъжете. Едностранно.

Не визирам никой. Просто логика.
Няма как да сте 2 във връзката  и винаги само мъжа да е виновен.

За лошото време. За скуката в семейството. За войната в Иран.

Като нещо връзката не ти харесва късаш и на поправителен.
Като и на поправителния ти дадат слаб 2 значи не е проблема в другите хора.
 И на 100 изпита да ходиш се ще е така.

А за това как всички мъже са комформисти.
Само ще кажа едно. Явно никой не е достатъчно добър за теб.
Ще си живееш или с друга перфектна жена или сама.

# 846
Аз моите проблеми си ги разрешавам предварително и като съм във връзка съм слънчице. Проблемът е, че когато има проблем от страна на мъжа, става сложно. За него няма проблем. Той си е ок. Ставам аз проблемната, че виждам или имам проблем. Ко прайм сега. Говорим, разбира единия другия, ок-ок. И после пак същото. И така съм толерантна с години. Нали съм слънчице.
И те в един момент нещата се скапват. То ти писва.
///
Сега, може да е тъпо, но отрязах заради вмирисване на банята ми с цигари и ми седеше по 30 минути в банята на пусната на макс вода, няколко пъти ми прави мини наводнения. Вбеси ме.

# 847
  • Out of the Mix
Абсурд. Simple Smile
И двамата гледат децата.
3-ти лица нямат място в семейството, връзката. Simple Smile

Аз моите проблеми си ги разрешавам предварително и като съм във връзка съм слънчице. Проблемът е, че когато има проблем от страна на мъжа, става сложно. За него няма проблем. Той си е ок. Ставам аз проблемната, че виждам или имам проблем. Ко прайм сега. Говорим, разбира единия другия, ок-ок. И после пак същото. И така съм толерантна с години. Нали съм слънчице.
///
Сега, може да е тъпо, но отрязах заради вмирисване на банята ми с цигари и ми седеше по 30 минути в банята на пусната на макс вода, няколко пъти ми прави мини наводнения. Вбеси ме.
Мда, и с мен е същото.
Цигари в банята? Много си била влюбена. Smile
Един, двама много близки имам, които като идват пушат преди това, след което понеже не издържат, а аз ги разбирам, се излиза на балкон, който е с две дограми - вътрешната се затваря изцяло, външната леко открехва, за да си покажат и държат ръката отвън. Вътре да се пуши, абсурд, както и в кола.
Няма как да се случи и това с душа, колкото и да е "умен" и икономичен смисителят. Да се понапариш 10-на мин. и аз го правя, удоволствие си е, но междувременно и други неща правиш. След което задължително подсушаване на банята с перото, отвеждане на водата от скъпия гранитогрес посока надолу към линейния сифон, става за 2-4 мин.Hands V

# 848
  • София
Аз пък всичко си казвам, когато аз имам проблем. Обаче мъжа като млъкне, почне да увърта, няма нищо, проблеми в работата, да бе да...
И накрая и на мен ми писва от тази игра на криеница и мълчанка.

# 849
///
Защо не извикаш някой да ти прегледа канализацията?
И ще има мир.
За цигарите е неприятно.
Но няма идеални хора.
Ако е  непушач ще има други трески за дялане.

# 850
Нямам против пушачите, макар аз да не пуша. Даже обичам пушещи мъже, секси са. Не съм съгласна да не се съобразяват с моите правила. Не харесвам хора, които не се усещат или се правят на луди.

# 851
Нямам против пушачите, макар аз да не пуша. Даже обичам пушещи мъже, секси са. Не съм съгласна да не се съобразяват с моите правила. Не харесвам хора, които не се усещат или се правят на луди.
Твоята къща... твоите правила.
Аз  нямам против пушачите. Стига да не е у нас.
Чак да са секси? Не намирам.

# 852
Пуша само на тераса. У нас си. Моя къща, мое правило. Няма как да ми дойде някой и да дими вътре. Абсурд.

# 853
  • Out of the Mix
Нищо секси няма в пушенето. Сигурно в комбинация с чашката с уискито в другата ръка?
Кво му е сексито? Димиш, смърдиш, тровиш се, както и ближния около теб. Много "обичам" да излезна от банята - свеж, стик, парфюм, и да се "потопя" в "прекрасен" дим. Мерси.

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 19:16 от Revoker

# 854
Има еротика в мъж с цигара. И красивите му пръсти и китка/ръка. Как бавно засмуква цигарата и издишва дима.
Споко, де. Не всички имат въображение и са артистични. Казах за мен. Не харесвам обикновени праволинейни хорица.

Общи условия

Активация на акаунт