Отговори
# 945
На местоназначението вършим работа, вечеряме и той ме изпраща до хотелската ми стая. Ма не си тръгва, стои и чака и гледа напрегнато. Е, ами пожелах му лека нощ. Simple Smile
Е да беше казал барем "какво имаш за пиене в минибара?" - то така хем иска, хем чака наготово да го поканят. Мързеливец или страхливец. Червен флаг!
Оф, чакай, това беше съседната тема.

# 946
А не, не обичам откази и обикновено действам когато е на сигурно. Не ги разбирам такива дето предлагат на всяка и която върже, да те режат постоянно и да не ти пука си е висша форма на непукизъм

# 947
  • По света и у нас
Един такъв женен под прикритие настояваше да ме кара у нас (голям джентълмен, голям бизнесмен, много гладък, много любезен ) - защо съм била толкова упорита да не искам да ме закара. Реших да не се опъвам като магаре на мост и да му разреша.
Сядам аз, пуска ми Pure Shores в колата, атмосферата на макс, BMW-то хвърчи, аз не си спомням как се казва човека и по едно време гледам на дисплея на радиото - фамилията му изписана.
Питам го това ли му е фамилията, той обаче отговаря - “това е твоята бъдеща фамилия. 😄”.  А ние си знаем че е женен, то в бара повечето са, само дето не знаех коя е жена му защото я крие, после се оказа, че сме си пили виното с нея на два пъти.
Трябваше да му видиш фейса като му казах, че знаем, че е женен и да успокои топката.
Това младите мъже са много готино нещо - още има живец в тях, живеят за тръпката да си докажат колко ги бива, как могат да излъготят някого, да имат всичко каквото си поискат, както си го поискат. Още не са легнали пред ТВ-то и не са се предали.

# 948
Борят се те, ама с нежни революции. Да не им се нарушава комфорта. Да не се скършат. Иначе са мъже големи по борбите на думи и драми. Joy

# 949
Отиваме с колега в друг град в командировка. И двамата сме женежи / омъжени и с деца. По пътя си плещим всякакви празни приказки. И той ми обяснява, че един по-вързастен колега му казал винаги да се пробва с жени. 99% ще му откажат, но пък 1% ще се съгласят - все е нещо.
И обратното важи: защо да не се пробва със симпатичния колега и 1% все е нещо
По Пратчетски: Леля Ог тръгна да си ляга и погледна под леглото дали случайно там не се е скрил някой мъж. Де да се знае, може на човек да му излезне късмета

# 950
  • Stuck in a moment
Подари ми изкуствена роза.
Никога не съм очаквала такова нещо, беше ме даже срам по улицата с това изкуствено цвете и после доколото можах скришно я сгънах и я прибрах в чантата си.
Имаше и други причини за зарязването, разбира се.

# 951
  • По света и у нас
Умрях 🤣🤣🤣

# 952
На мен един на първата среща ми подари пръстен Сваровски; излязохме още един път и аз го по изолирах, за да разбере, че няма да се получи. Не съм носила пръстена нито ден, а той си го поиска 🤣🤣🤣

# 953
Един ми скъса изкуствено цвете от декорацията на масата в кафето и много държеше после да му снимам цветето като се прибрах вкъщи, за да види, че не съм го изхвърлила. Чудя се как не си тръгнах още след като скъса цветето.

# 954
Друго си е да го откъснеш от някоя градинка или двор пред мацката...  Simple Smile

# 955
  • По света и у нас
Един ми направи дракон от оригами, май още си го пазя 😉

# 956
По темата: Маникюр на кутрето.

# 957
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По темата: Маникюр на кутрето.
Това е мега гнусно, и за съжаление го има и при мъже около 35-40 години.

# 958
Аз имах едно гадже, коeто беше много докачливо. Не че сме скъсали заради това, но ме беше чул, че не одобрявам да се ползва мушама за масата, а в неговата кухня имаше такава. При един мой отказ да му отида на гости, с горчивина ми каза: "Аа, сигурно заради мушамата в кухнята..."

# 959
  • По света и у нас
Хаххахахаххах

Общи условия

Активация на акаунт