Отговори
# 960
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз имах едно гадже, коeто беше много докачливо. Не че сме скъсали заради това, но ме беше чул, че не одобрявам да се ползва мушама за масата, а в неговата кухня имаше такава. При един мой отказ да му отида на гости, с горчивина ми каза: "Аа, сигурно заради мушамата в кухнята..."
Един млад господин преди много години ми се обиди много тежко, защото отказах да ям хляб с мухъл...
 Вечерта ще сме в тях, идва време за вечеря, ще правим сандвичи, вади хляб, леко мухлясал, ма щял да го обреже тук, там, хубав си бил.
 Ми добре, ама аз това няма да го ям...

# 961
Ми пестелив човекът. Не е с редки пръсти.
Не знам, но може би ако има нещо, което категорично и органически не понасям като черта на характера при мъжете, това е дребнавостта.

# 962
    Това с мушамата просто ме разби
    🤣🤣🤣🤣🤣

# 963
    Аз имах едно гадже, коeто беше много докачливо. Не че сме скъсали заради това, но ме беше чул, че не одобрявам да се ползва мушама за масата, а в неговата кухня имаше такава. При един мой отказ да му отида на гости, с горчивина ми каза: "Аа, сигурно заради мушамата в кухнята..."
    Един млад господин преди много години ми се обиди много тежко, защото отказах да ям хляб с мухъл...
     Вечерта ще сме в тях, идва време за вечеря, ще правим сандвичи, вади хляб, леко мухлясал, ма щял да го обреже тук, там, хубав си бил.
     Ми добре, ама аз това няма да го ям...
    Защо ми трябваше да го чета това... Смятай че докато ми обясни че му няма нищо и ще съм оттатък входната врата Grinning Алергична съм към всякакви плесени и побеснявам като някой почне да ми настоява как "Ама то нищо му няма, аз и друг път съм ял така". Абе ей, аз от сирена с благородна плесен бягам, дали ще "клъвна" на храна дето си е откровено развалена Grinning

# 964
    Този същият с мушамата веднъж влезе с мен в магазин за козметика и ме чу да коментирам с консултантката тоник за лице, намесвайки се с въпрос на колко часа се пие. Аз реших, че това е много готин майтап и прихнах. След това 2 часа ми дудна и се сърди, че съм му се изсмяла, присмяла и тн. Имам много истории за кратката си връзка с въпросния, но тази беше една от най-цветистите и показателни за невероятния му характер.

# 965
    Ами той човекът смешки разправя и ти значи лоша жена му се и смееш... признай си че заради мушамата го заряза Grinning

# 966
    Аз от мушамата лесно щях да го отърва, да ти кажа, минавайки с номера, че причинява импотентност ей така като се облягаш на нея с лактите. Той много неща като напр.дънки и джапанки не ползваше от страх от импотентност, пък мушамата точно като нещо такова изглежда доста убедително. Та да кажем, че тя беше най-малкият кусур в случая.

# 967
    • France
    Разказвай, разказвай Blush

# 968
    Друго нещп - два часа спор, достигащ до размерите на скандал в аутлет, от който господинът си е закупил ленен панталон. Спорът е за това, че са го излъгали как може да го пере - а той го прал с белина. Смяташе, че продавачките са му виновни. Аз, понеже явно съм завидно весел човек, първите няколко минути се забавлявах, смятайки, че той отново се шегува с тях и си търси повод да им се похвали какво парче е забърсал в мое лице. Но от петата минута нататък започнах да се чувствам адски неудобно, а след 15-тата ми идеше да избягам с вик.

Друг случай - отиваме на гости на негов приятел, който принципно излизаше с една известна в града нимфоманка на възрастта на майка ми. Заварваме го сам обаче и тоя се отприщва да говори на тема тройки и оргии. Чак се озадачих. Викам си, абе тия да не ме подготвят за нещо подобно. Но за моя ж... ( майтап, бе) , радост се разминах без такива изпълнения.

# 969
    Ти разкажи сега как се става импотентен от дънки и от джапанки, да знаем и ние Joy

# 970
    • France
    За дънки по се сещам, ама джапанки?

# 971
    Като си с Жапанки може да ти настинат краката. От там към мъжките органи и така. 😂

# 972
    • София
    От другата тема - квакащ глас.

# 973
    Дънките, защото притискат междукрачието. За джапанките така и не получих разумно обяснение, но вероятно заради онази част, която влиза между големия и втория пръст. Тва такъв идеален индивид да се окаже импотентен, щеше да е жалко наистина.

# 974
    Дънките, защото притискат междукрачието. За джапанките така и не получих разумно обяснение, но вероятно заради онази част, която влиза между големия и втория пръст. Тва такъв идеален индивид да се окаже импотентен, щеше да е жалко наистина.
    Сигурно му притискат някоя акупунктурна точка. Joy

Общи условия

Активация на акаунт