🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 40 587
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Грешна стратегия на Секулички, според мен.
Съгласна съм със Сашо - Гогов има гривни, можеше да се прицелят в другия Виктор примерно /жив ли е този човек/, или Венци.

ББ май не са толкова добри, колкото всички ги мислят. В игрите имам предвид.
И защо ги дават двамата И на синхрони?

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 21:09 от Merri_An

# 61
За какво стреляш срещу човек със 7 гривни, с риск да вземе още ?!?

На ББ любовта ще им изиграе лоша шега за игрите, те просто вече не са мотивирани, имат си един друг и това им стига. Допамина е запълнен.

# 62
Тези тримата имам чувството, че никога няма да минат три пъти с това топче.

# 63
Планът на Секулички се оказа много глупав. Сега поне един от двамата - Берке и Биляна - ще отиде на елиминации. Ако Биляна отпадне Секулички може да се сдобие с враг в лицето на Берке

По-разумно беше да се прицелят в някой с 3 гривни, за да му ги отнемат. Например в Мимо

# 64
Няма ли да има реклами 🤣

# 65
Беркето ми е толкова нелепо с тези къси, бутрести краченца и обуло старомодни бански (кой мъж вече носи такива впити, оскъдни плувки?!)

# 66
Ама тези хора какво си мислят? че Кирил е "препикал" Биляна и тя или Берке трябва да му дават специални обяснения? Кирил около колко жени са офлянква? Той трябва ли дава обяснения с Биляна?

# 67
  • България
Берке да не е подчинен на Кирил да се съобразява с него с коя да излиза и да се сгаджосва. Шансът на този остров да спечелиш е малък, любовта е по-сигурна. Освен това Б§Б са влезли, за да станат инфлуенсъри и една любовна история много им вдига екранното време.

# 68
Какво пък толкова дължи Биляна на Кирил ….видяли се за 3 часа на кастинг и след това по пътя до Филипините с още 40 човека…отишла е там, не е харесала държанието му и толкова..
Какви мъжки думи искат от Берке и глупости

# 69
Кирил направо се излага. Влади много хитър - как го подпитва, провокира.

# 70
Кирил и Биляна какво пък толкова да са имали, че Беркето да се съобразявал Joy
Сериозно ли бе, Владимире Joy

# 71
Абе Мани...Кирил веднъж я грабнал и скочил във водата  с нея и вече е големият влюбен, препикал е Биляна. Берке трябва специално да му иска разрешение да я ухажва. Още малко и ще стане като при животните - да се бият за женската и тя да избере победителя.
Мъжете най-редовно сменят жените пък не дават обяснения.
За Дзами да говори такива глупости нямаше да се изненадам, ама Владо се излага

# 72
  • България
Не бих тръгнала нито с Берке, нито с Кирил, обаче Кирил е пълен бабаит с много претенции... Първата седмица много се изхвърляше на синхрони и накрая остана в предаването заради милостта на продукцията (не вярвам, че Джулияна се е отказала по своя воля).

# 73
Много се изкефих на победата на Влади, все по-симпатичен ми става.
Любовта на Б&Б все по-досадна ми става и много зле се представиха на играта.

# 74
Абе не е баш така. Няма как да знаем как се е стигнало до там Киро да скочи с Биляна на ръце във водата... но приказките на Владо са глупости, естествено! Като е предпочела Берке, какво, да ходят да искат позволение от Киро и да му искат благословията ли? Мъжкар бил той, пък Берке лапе. Ти да видиш! То понякога не годините са определящи, както и в случая. Киро цветарката кой знае кого още е накацал, докато акостира при Рената, горката...

Общи условия

Активация на акаунт