🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 40 588
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 75
Ами то Киро май очакваше да му искат благословията?

# 76
Хич не харесвам Владимир, но беше концентриран, спокоен и заслужено спечели. Браво!
И изнедаващо Гогов мина втори на въжетата.

Секулички сгреши с избора. Трябваше хора с 3 гривни да избере.

Много пренавити бяха влюбените, особено Берке и логично загуби.

# 77
  • София
Едните са знаели (продукциите), че другите ще имат повече/няма да имат плуване и водни игри и съответно са се настървили/отказали. Simple Smile
Само дето тук няма профи плувци, а там дето ги има - няма какво да правят.
Продължавам да гледам ОСГ и си ми е приятно. Да, има преекспонирани сцени, но не ми пречат. Дори самоустанових, че съм понаучил още 3-4 имена.
Не ми хареса идеята на дневния кмет Секулички за играещите. Продължава (10-тина дни вече) да има хора, които не вдяват къде са, какви са начинанията и пътищата към парите накрая.

# 78
  • Другата България
Много добра, бих казала - страхотна водна игра.
Именно игра, не битка.

За Кирил всичко сте казали - някакъв абсолютен дон Жуан /минал покрай дон/, който толкова си е повярвал, че е някакъв супер мачо, чак стана смешен. Кой е той, и какъв е на Биляна, че някой да му дължи обяснение и да му иска позволение? Та той точи лиги и по Бистра, явно в един момент е забърсал и Рената, какво разрешение, какви пет....гривни? Мега неприятен тип.

А, пропуснах, в началото на епизода, когато беше конфликта мъже - жени, някой спомена, че Венци си харесва Петя. Той пък да си падне точно по Петя....

Много, много грешна стратегия на Секулички. Тоест, на четворката, то ясно, че не той еднолично взе решението.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:16 от Merri_An

# 79
  • България
Сега Владимир да не тръгне да сваля Петя и да иска да я "завоюва" в опит да ѝ "покаже правилния път"... Още една показност на "българщината" и на "мъжеството"... //иронизирам

# 80
  • Другата България
Сега Владимир да не тръгне да сваля Петя и да иска да я "завоюва" в опит да ѝ "покаже правилния път"... Още една показност на "българщината" и на "мъжеството"... //иронизирам
Не вярвам, той знае, че Венци си харесва Петя, нали са от един “кемп“.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:16 от Merri_An

# 81
  • До морето
Благодаря за темата.

Искам само да попитам тия двамата някои знае ли дали са заедно и след като е свършило предаването? Малко детска радост - бенгалски огън ми е таз любов тридневна.

# 82
Това с кемповете е голяма тъпотия

# 83
Вдички  са по бански, но за барчетата гимнастиката е с къси гащи, с дълбоки джобове.
Повярвах им!

# 84
....и ще ви помоля да не ме прекъсва никой!

Дзами

# 85
Вдички  са по бански, но за барчетата гимнастиката е с къси гащи, с дълбоки джобове.
Повярвах им!
Тя рядко ходи по изрязано долнище на бански. Както стана ясно е от религиозно семейство и баща и е пастор. Никога на игрите не е по къси гащи, винаги е с клин.

# 86
Не очаквах от Бистра това, което направи с барчетата. Грозно ми беше.

# 87
  • София
Но пък Кънчо каза нещо, дето го писах преди време:ако се избират за игри само силни към слаби в съотношение 1:3 и - освен тези битки - 95% от останалите кютат, накрая ще останат само силните, а слабите ще са си заминали.
Между тях, със сигурност, има хора, които в по-равностойни игри ще надделяват, тъй "силните" няма да съберат 9/10 от изиграните гривни, а и ще има - за нас зрителите, но и за самите тях - повече предвидимост кой колко струва.

# 88
  • София
БТВ продължават с некадърните анонси. Преди предишните реклами, докато още хвърляха ринговете, показаха Берке с гривнИ на срещата при колелото.

# 89
И на мен ми направи лошо впечатление постъпката на Бистра.

Не казаха ли, че Венци си харесва Петя, даже бил влюбен!?

Общи условия

Активация на акаунт