🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 125
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 765
Много идеи и предложения за промяна на правилата, ама пак да повторя - това шоу се излъчва по лиценз на Talpa Studios. Едва ли ей така може да се променя, каквото и да е.

# 766
Аз съм за разнообразен каст. И спортяги, и отпуснати медузи, и алфа мъжкари, и мишоци... абе, шаренко да бъде. Така става интересно, има интрига, сблъсъци на различни характери.
И аз не искам някакви супер-дупер-уау свръх атлети, дето ще правят по 90 обиколки на едно трасе в продължение на 2-3 чАса. Супер скучно, ако е само това.

Няма нужда от нова тема. Който иска, тука да си пише предложенията.

# 767
"На финала само тримата състезатели с най-много събрани гривни на ръцете си, ще могат да осребрят стойността им от сандъците с 300 хиляди лева. Всеки от тях ще получи своя шанс да осребри своите гривни в изпитание на нервите. Те обаче могат да загубят всичко в последния момент. Уловката е, че на финала, на всеки един от тримата финалисти, в собствените му сандъци има заложена по една бомба. Всеки финалист ще отваря сандъци на финала, за да събира своите пари, но може и да се откаже с текущата събрана сума, за да не рискува отварянето на сандъка с бомбата накрая. Започва този с най-малко спечелени гривни. Ако играчът активира бомбата, събраните пари избухват, и състезателят си тръгва с минималната гарантирана сума от шоуто."

# 768
Много идеи и предложения за промяна на правилата, ама пак да повторя - това шоу се излъчва по лиценз на Talpa Studios. Едва ли ей така може да се променя, каквото и да е.

На теория да, но дори в нашия вариант много неща са променени и развити като правила. Предполагам не е проблем да се добавят новости, ако не се нарушава основната концепция на формата. А ако трябва да сравняваме с други реалитита, знаем какво са направили Acun medya със Survivor. Тотално различно предаване, само името е същото.

# 769

Е, сигурно ще има втори сезон.
ОСвен това има променени неща в лиценза - най - малкото там е за 1 милион, тук за 300 бона
Също така останах с впечатление че там влизат 100 участника с по 1 гривна , а тук 30 с по 3 гривни
Вие давайте предложения, пък какво ще приемат....

# 770
Това не са правила на играта.

# 771
Имам предложение - да си открием една тема, само за предложения какво да се подобри във формата. Искате ли?
Не, разбира се. Не е ОК да има две теми за едно и също предаване.

# 772
Ако помня правилно, Ники Николов каза, че само 1 бомба ще има общо за всичките сандъци , но и не разбрах изцяло правилата за финала. Със сигурност ще бъде тотален провал, ако е като австралийското, ама той още на кастинга ми каза, че ще го променя, като полях оригиналния формат.

# 773
tfn2k
на кастинг ли си бил? ако - да, разкажи нещо интересно.

# 774
tfn2k
на кастинг ли си бил? ако - да, разкажи нещо интересно.
Предполагам, че доста хора от темата са били на кастингите и на Острова, и на Игрите, не съм само аз, така че няма какво да разводняваме темата , иначе бяха доста интересни .Simple Smile

# 775
99,99 % от хората в темата сме само зрители според мен. Joy

# 776
  • София
Ако помня правилно, Ники Николов каза, че само 1 бомба ще има общо за всичките сандъци
Ако е така, то това било още по-скандално, защото кой ще убеди масовия зрител, че случайно е избран на кой финалист ще се падне тази бомба.

# 777
Имам предложение - да си открием една тема, само за предложения какво да се подобри във формата. Искате ли?
Не, разбира се. Не е ОК да има две теми за едно и също предаване.

В момента има и тема за спойлери.

# 778
Разбирам, че продукцията на всяка цена иска да наложи поне една любовна, сюжетна линия ( тъй като явно липсват такива в това риалити, а винаги е плюс да има ) , но тази фейк история между Берекет и гимнастичката става вече обида към зрителя. Занимавам се професионално с профайлинг от много години и направо недоумявам, че има хора, които не четат езика на тялото на двамата. Само за информация - 7% от комуникацията между хората е вербална, около 55% е скрита в жестовете ни и останалите 38~% се намира в тона ни на говорене, възкликвания, въздишки и тн.

Та забележете внимателно , че всеки път момичето си извърта главата и гледа настрани, когато той се опитва да я целуне. Кринджавите "приятелски" целувки с върха на устните за пред камерите не вярвам да заблуждават някой.

Някои го наричаме свенливост. Да не забравяме и наличието на камери.
Родителите на момичето най- вероятно също гледат, какво трябва да направят? Да разменят слюнки?

Аз вярвам , че имат симпатии един към друг и ще дам пример от друго реалити.
Никой не вярваше на любовта между Генчо и Валерия от Ергена сезон 2, но хората са си още заедно.

# 779
  • Варна
И все още никой не вярва. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт