🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 218
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 840
  • София
На мен ми се видя, че човекът в носилка та е с лилава тениска. Или поне с лилава картинка.
Ама кой чак толкова следи кой с какви дрехи е.

# 841
А може и човекът сега да е с 3 гривни и да е спечелил още една като е победил във втората игра.

# 842
  • Другата България
Да, да, и това е вариант.
Значи всеки може да е.

# 843
3 ще си делят 300 000 т.е. един от тях може да си тръгне с 100 бона, а може с 270 бона да си тръгне
Тези тримата ще играят за дял от тези 300хил, в зависимост от броя гривни които имат накрая. Т.е ако всеки има по 33(34) гривни, то максимално може да спечели всеки по 100хил. Но може и доста по-малко според зависи

Никъде не е казано, че накрая ще делят по равно. Може един от тримата да имат 230, друг да настъпи бомбата

Olimpic, печелиш моите адмирации. Влез и играй, покажи че тук не става дума за морал, чест, феърплей - става дума за пари. Той Гогов поне се осъзна.

Аз кандидатствах за Сървайвър с турските продуценти и се радвам, че не ме взеха. Там им бях обещал блайндсайдс, а те даже не знаеха какво означава тази дума. Както и да е. Даже имам топ план за нещо, което не е правено в българско риалити, но нека не издавам. Много неща трябва да се случат. Нека да обявят втори сезон, нека ме извикат на кастинг, та тогава вече. Би трябвало с плана, който предложа на продуцентите, да имам добър шанс да ме вземат.

И аз не знам какво значи. Може ли разяснение? Иначе ще се радвам повече българи да взимат участие в такива игри.

# 844
Ръката е на много млад човек. Момче.

# 845
И на мен ръката ми изглеждаше женска и си мислех, че може да е на Петя или Ванеса, някоя от тях да е била предизвикана, играла и спечелила още една гривна...
Но, ако наистина е мъжка, защото след увеличен задълбочен оглед 🧐😆 е леко космата, но не много космата, в същото време не много жилава и кокалеста, но и нагоре като че ли не се вижда много голям бицепс, си мисля, че най ми изглежда като на Еляса.

# 846
Излезе блицът на Кънчо Simple Smile
https://www.btv.bg/shows/ostrovat-100-grivni/tainite-na-ostrova/ … pored-kancho.html

п.п. чакам и целия подкаст, рефрешнах 20 пъти, ма явно утре ще го качат

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 21:32 от Одри ♡

# 847
Странно,че определя за най-красива Рената.

# 848
Ами то беше ясно, че главата не го слуша много.

# 849
благодаря, нещо не се получава изтриване директно. както каза, коригирах.

по тази тема, мога да кажа, че александър само мрънка, а нищо не прави. Може мая и бистра да са много остри, но са прави, че в началото никой не си мръдна пръста да подобри живота. няма да ги чакат я

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 22:22 от popai_00

# 850
  • Буркина Фасо
Майката и дъщерята да си ходятттттт.
Много тъпи и нагли. Кого са пуснали, щяха да пукнат там, айде де. Направо не са за гледане, говорят една през друга, не им се разбира какво мелят, ааааа и аз като жената от женените

Ако може някой дс ми изтрие поста, че обърках темите. Много предавания за четене. Сори
триъгълничето "Информирай модератор" - казваш да те изтрият.

# 851
На снимката е ръка с болничен чаршаф. Според мен е Еляса, изглежда ми мъжка ръката, без татуировки, младичка. Като цяло не изглеждаше много ма център последните си синхрони, дано да не е нищо сериозно и дано да не е това хорър стори на Ники Николов с бълхата.

Говорейки за НН. Злодеят, който не осъзнава, че е злодей като да е Бистра 😁😁

# 852
  • София
Изгледах и ви изчетох най-накрая.
Изписали сте рекордните от началото на сезона 24 стр. за 24 часа, евала. 😀

Хора, анкетата ще е активна до неделя, оставил съм я за по-дълъг период, за да може максимално много хора да гласуват (преди година ги сменях на 24 часа ама тогава гласуваха двойно повече хора), а и всеки може да си смени любимците спрямо епизодите. Не съм я задал за 24 часа да е активна.
Иначе споко, често ще питам за това кои са ви любимците. Това беше първо подобно запитване и то все още е в сила и всеки може да се редактира. Става за 10 секунди.

Епизодът наистина беше много интересен и динамичен, но с лош край за мое съжаление.
Тази Мая вече е с трети живот, защото и преди това беше спасена с допълнителна гривна от Бистра.
Две от допълнителните гривни отидоха за нея. Ти да видиш... Не златно, а платинено момиче направо.
Шегата настрана ама много се ядосах от това решение на Йочколовски, много.

За сезон 2 задължително да се промени правилото относно окончателното решение на златногривния, защото така златната гривна много олеква.
Много взе да ми става съмнително как така всички мълчат и не си тръгват ама като трябва да си тръгне някой ценен за продуцентите играч (с оглед действия на терен, потенциал, ходове напред в играта, конфликти) и хоп веднага се намира някакъв месия ей така от нищото. Да, може да съм мнителен, но съм такъв, защото това съм видял от родните ни формати (и не е само ИВ, същото важи и за Сървайвър, дори и за Фермата).
Но хайде, наивникът в мен пак проговоря и с едно мноооого голямо съмнение приемам случилото се, като чиста случайност на майора да му се играе изведнъж толкова много точно сега и да реши да напуска точно в деня в който се разбра, че Мая на 99% е аут. Аут, защото тя е изключително слаба в игрите и според мен дори и Мимо-Гарсия ще я бие с лекота.

Мая и Бистра страшно много ми олекнаха след мутренските закани и махленския език. Много ниска летва за съжаление. Никаква класа! Но най-голямото дъно за мен е криенето на храната. Това никога няма да го приема.
Значи Влади е мишок, така ли Мая? А какво е когато ядеш наготово общата храна, а в същото време без да играеш и без да правиш нищо ядеш допълнително и скришом от останалите?

И докато от Мая го очаквах, то много съм разочарован от Бистра. С всеки изминал епизод се разочаровам все повече от нея, а ми беше сред фаворитите. Първо не е христянско да не даваш храна на ближния и второ, тя реално слуша само Мая, за нея други хора няма. Това е истинско социално самоубийство, което прави.
Но все още не мога да я запратя на минуса, защото ми харесва как се справя в игрите и че е смела, докато там на острова има много други жени, които буквално не знаят за какво са отишли там.

Играта, която дадоха за златната гривна само като я видях и чух правилата бях сигурен, че Влади ще я спечели. Супер много се зарадвах. Евала, Влади! Голем си!

Втората игра беше сред любимите ми. Браво на Кирил. Аз съм изненадан, че един мъж с вид на уличен бияч победи и то категорично уж големия стратег Мая. Като видях профила на играта си казах, че именно тя ще спечели. А Мая щом и на тази игра се издъни, значи наистина е тотал щета.

Кънчо таман ми хареса като играч и той напусна. Жалко. Имаше потенциал това момче. Желая му успех в живота.
Много правилно постъпи между другото. Да, разбирам, че Алекс му е близък на острова, а Еляса извън него, ама той много добре ги е преценил и вижда, че не са толкова силни на терен, а специално Алекс се дъни и социално (аз не мисля така, дъни се ама пред гимнастичките само, които много скоро ще станат аутсайдери на острова заради нескопосаната си социална игра) и за това решава да ги повери на най-силния според него (и не го виня и хайде, ако не най-силния то той е в топ 3 в момента по надеждност и комплексност), който има и голям шанс да запази златната гривна и така да осигури цели две седмици/два цикъка безопасност за своите хора дори те без да си мръднат пръста.

Не съм гледал промото, но прочетох, че май ще видим атаката на бълхата. Тази ръка, която е пусната на снимка е на Еляса или Митов според мен. Не желая никой от тях да напуска, ама ми се иска Еляса да остане, защото и в него има потенциал. Той ми беше един от покемоните. Докато от Митов нищо не сме видели освен двете битки в които участва. Всъщност той е по-голям статист и от Ина, Ванеса и Нина. Даже Нина се заяви на няколко пъти.
Митов, Ина и Иван са най-незабележимите участници според мен.

От Йочколовски не съм разочарован, победи си честно Симеон. По-скоро ме е яд за Симеон, че имаше такъв малшанс в играта. Да, ядоса ме, че спаси Мая, но разбирам, че е опасно да стои там. Този човек психически не е готов за ново приключение в дивото. Лоши спомени и се задейства ПТСД-то. Такива хора са опасни и по-добре е, че си тръгна. Според мен не е предал Влади, защото той обеща да даде гривните си само ако спечели. Е, да, може да се поспори ама реално си беше така.
Влади между другото добре си изигра картите. Натрупа точки в лагер 2 относно Киро, а и си мисля, че по-голямата част от лагер 3 ще са с него също.
И какво от това като Мая и Бистра му обявиха война? Леле, много са страшни, направо сън няма да го лови.
Едната е наистина добра, но нищо стряскащо, а Мая е флегма и скарана с всякакви игри. Каква заплаха са му реално? Те двете достатъчно се дискредитираха пред всички. Единствено плявата наивници в лагер 2 може да им вярва, дето са отишли на летен лагер там. Ама дори и те ме съмняват да излязат толкова глупави.

Единствено ме е яд на Влади, че можеше да върне Вера в играта, а не го стори. Вярно, че беше дал мъжка дума на Киро, ама Вера би трябвало да му е приоритет, а и си мисля, че те двамата са си гъсти. Жалко.
Искрено се надявам да остане златногривен или гривната да остане в лагер 1 и следващата седмица Вера да се изправи срещу Мая и Грозденка и този път мутресата да е аут!

# 853
Преди няколко дни в един от епизодите чух Иван (от Чирпан) да казва, че отива до доктора. Може той да има някакъв здравословен проблем

# 854
Може би под влияние на разочарованието от снощи, но не мога да си избия от ума, че всичко беше сценарий, само за да запазят Мая. Тези мисли ми носят още повече разочарование, след голямата заявка и уверения, че тук продукцията няма да се меси. Айде, първият път да е късмет, но и втори, и трети и кой знае още колко пъти такъв "късмет" ще ги огрява точно определени щастливци и вече стана твърде подозрително. Старите навици трудно умират.

За Йочколовски и аз съм на мнение, че единственият му демон беше гладът, но нямаше как да се измъкне под такъв предлог без да му пострада егото. Сигурно си има или е имал ПТС, но този човек е изградил бизнес за милиони, занимава се със сериозни неща, изискващи денонощно да си "в час" и не мога да приема, че е чак толкова неадекватен и в тежко психическо състояние.

Иванчо Чирпанския ми е любим образ. Има нещо много симпатично в него. Идеалист, над нещата, добронамерен, забавен, човечен, не знам и аз точно как да го определя, но ме спечели.

По - нагоре някой писа, че хората като Мимо били забутани и свити в ъгъла. Мисля точно обратното. Такива като Мимо са страшно оцеляващи, безочливи и винаги си намират кого да използват и на чий гръб да паразитират. Искат да са в центъра на вниманието, имат самочувствие, искат признание и всички наоколо да ги обслужват, а те само изискват. Мимо не е в ъгъла, той е съдебен заседател, т.е.  формално уж решава съдбите на хората (реално не е точно така), стои редом със съдиите на високо в съдебната зала, има власт (теоретично), от него зависи нещо, макар и реално нищо да не върши, но прокурори и адвокати му се обясняват, искат да му се харесат и т.н. Сигурна съм, че Мимо тайно в себе си много се опиянява и наслаждава от работата си, докато открито недоволства от нея. Познат ми е неговия типаж и като цяло са ми много симпатични такива хора, но при условие, че се виждаме рядко и за кратко, иначе паразита те изяжда по един или друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт