🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 215
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 825
Никъде не е казано, че накрая ще делят по равно. Може един от тримата да имат 230, друг да настъпи бомбата
Не си ме разбрал въобще. Това което искам да кажа, че накрая тримата няма да вземат 300хил гарантирани, ами доста по-малко в зависимост най-вече от късмета и смелостта си.
Във оригиналните формати при 1 милион награден фонд, накрая вземаха средно 200хил сумарно и тримата

Може ли да обясниш защо взимат сумарно 200, с другите 800 какво се случва?

# 826
  • София
Еми дадоха на всеки толкова кутии, колкото гривни имат (25 гривни = 25 кутии; 50 гривни=50 кутии и т.н) и всеки имаше по 1 бомба и останалите са със сумата на гривната (10хил). И всеки отаваряше кутии докато не се откаже сам или уцели бомбата.
И имаше например един със 34-35 гривни се отказа след 6-тата (или 5-та не помня вече)

# 827
Никъде не е казано, че накрая ще делят по равно. Може един от тримата да имат 230, друг да настъпи бомбата
Не си ме разбрал въобще. Това което искам да кажа, че накрая тримата няма да вземат 300хил гарантирани, ами доста по-малко в зависимост най-вече от късмета и смелостта си.
Във оригиналните формати при 1 милион награден фонд, накрая вземаха средно 200хил сумарно и тримата

Наградата по тия правила е брутален клик бейт. Реално в австралийската боза дадоха 19% само от общия награден фонд и беше ултра скучен финал. Всеки отваря по един сандък и ако отвори бомбата, изгарят всичките му пари, и взима само стойността на 1 гривна. Там имаше по една бомба за всеки и тоя с най-много гривни ( около 330 000$) отвори бомбата и си тръгна с 10 000$. Другите двама отвориха по 10тина кутии с по 10к и се отказаха, та общо дадоха 190 000$, другите 810 000$ обратно в джобчето на продукцията. Тамошният финал беше тотал щета, тук ще е по-добре, но ще се учудя, ако дадат над 100 000.

# 828
  • Буркина Фасо
няма ли да им обложат с данък парите на победителите ?

# 829
  • София
Наградата по тия правила е брутален клик бейт. Реално в австралийската боза дадоха 19% само от общия награден фонд и беше ултра скучен финал. Всеки отваря по един сандък и ако отвори бомбата, изгарят всичките му пари, и взима само стойността на 1 гривна само. Там имаше по една бомба за всеки и тоя с най-много гривни ( около 330 000$) отвори бомбата и си тръгна с 10 000$. Другите двама отвориха по 10тика кутии с по 10к и се отказаха, та общо дадоха 190 000$, другите 810 000$ обратно в джобчето на продукцията. Тамошният финал беше тотал щета, тук ще е по-добре, но ще се учудя, ако дадат над 100 000.
Горе долу така беше с малки разлики. Този (брадатия) който нацели бомбата (представи си на кутия с номер 13 Joy ) беше втори като бройка гривни. Мацката имаше 42(или 43) гривни и отвори 11 кутии и взе накрая 120хил, а третия със най-малко гривни се отказа на 60хил

# 830
Наградата по тия правила е брутален клик бейт. Реално в австралийската боза дадоха 19% само от общия награден фонд и беше ултра скучен финал. Всеки отваря по един сандък и ако отвори бомбата, изгарят всичките му пари, и взима само стойността на 1 гривна само. Там имаше по една бомба за всеки и тоя с най-много гривни ( около 330 000$) отвори бомбата и си тръгна с 10 000$. Другите двама отвориха по 10тика кутии с по 10к и се отказаха, та общо дадоха 190 000$, другите 810 000$ обратно в джобчето на продукцията. Тамошният финал беше тотал щета, тук ще е по-добре, но ще се учудя, ако дадат над 100 000.
Горе долу така беше с малки разлики. Този (брадатия) който нацели бомбата (представи си на кутия с номер 13 Joy ) беше втори като бройка гривни. Мацката имаше 42(или 43) гривни и отвори 11 кутии и взе накрая 120хил, а третия със най-малко гривни се отказа на 60хил
Да, нещо такова беше, но пълна скука и пародия. Финалът да ти е как стоиш на пейчицата и чакаш да отвори някой бомбичката. Иначе австралийския лесничей го бяха наредили бомбата да е в сандъка с номер на рождената му дата 😂. Аз отсега съм се приготвил за 0 интрига на финала. Не очаквам игра, състезание, някакви премеждия, явно ще е доста сходно с другия финал, но само с 1 бомба. Аз им казах, че зрителите, които не са гледали чуждестранните версии ще ореват орталъка, като видят, че е клик бейт тая награда от 300к, ама явно са решили, че са готови да поемат хейта.

Психологическият фактор за зрителя е доста важен и ако примерно бяха обявили 100к награда, и просто да ги дадат, никой нямаше да каже абсолютно нищо, но като обявят 300к, и пак дадат 100к, ще поемат тонове хейт.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 18:25 от tfn2k

# 831
Тази седмица още нищо не съм гледала, че бях служебно зад граница. Познайте какво ще правя уикенда 😬
За водещите - Сано ми е симпатичен, Диляна мисля, че ако в някакъв момент изчезне, няма да забележа. Но пък като я дадат е красива 😅
Мая и Магапаса вече са ми тотално писнали да ги гледам, а доколкото разбирам и тази седмица ще са основни действащи лица. Иска ми се да пуснат и по-безличните хора напред малко, може пък да се окаже, че имаме добро попадение там.

П.П, това с активирането на киборгите всеки път ме разсмива. 😂

# 832
Тези двечките ако не беше позволено да им подсказват на пъзели и др подобни игри надали щяха да си повчрват толкова, че са велики

# 833
Гледах снимки на Мая от преди всичките корекции, абсолютно различен човек. А не е като да не е била симпатично момиче, за разлика от сега.

# 834
  • Другата България
Някой сеща ли се кои участници са с по 4 гривни?

# 835
  • София
Много са: Шериф, Виктор Митов, Берке, Емил Видев и Еляса

# 836
  • Другата България
Много са: Шериф, Виктор Митов, Берке, Емил Видев и Еляса
Хммм, все мъже.
А на промото поне според мен /и колеги, с които гледахме заедно нощес/ ръката е женска.
Тази, от която свалят гривната, а участникът е на носилка.

# 837
  • София
А на промото поне според мен /и колеги, с които гледахме заедно нощес/ ръката е женска.
Тази, от която свалят гривната, а участникът е на носилка.
Не мисля (или просто имаме различни критерии за женственост Joy )

# 838
  • Другата България
А, така отблизо да - прав си.
Мъжка е. Благодаря ти. Значи може да е всеки един от изброените.

# 839
  • София
А, така отблизо да - прав си.
Мъжка е. Благодаря ти. Значи може да е всеки един от изброените.
На Емил едва ли. Не е ръка на възрастен човек.
На Шериф също не мисля, че е. Неговата би трябвало да е по-едра.

Общи условия

Активация на акаунт