🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 3 (29.09 - 06.10)

• 39 100
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 750
Надкаст обзор на седмицата с Кукушев

# 751
- Мая и Магапаса "топ стратезите" на сезона. На жената с ксанакса просто трябва да ѝ го спрат, за да покаже рогата на привидно лежерната и "загрижена" държанка. Може би най-слабият физически и психически участник на Острова, който не е реално никакъв фактор, камо ли добър стратег. Досега двете нямат нито едно оптимално решение при избиране на участници в игрите, дори и да е само за техен бенефит.
А за кого говориш, извинявай, че с тези безброй прякори, вече ми става каша в главата. И няколко риалитита с общо над 100 участници... не е лесно. Бат Рамбо разбирам, че е Киборга, тоест Йочколовски. Ама "Мая и Магапаса" и "жената с ксанакс" кои са?
Е, Мая е жената с ксанакса, то личи от килмотери. Почти съм сигурен, че не са ѝ го спрели и на острова, защото премрежения поглед, провлачената дикция, вечния чил, влаченето по терен на игрите, всичко това оформя профила на жена, консумираща редовно подобни медикаменти. Дори и като се опитва да се ядоса, пак е на забавен каданс.

# 752
Diziler, би трябвало да са Мая и Бистра.

Tfn2k,
да си списвал кино-блог някога?

# 753
Diziler, би трябвало да са Мая и Бистра.

Tfn2k,
да си списвал кино-блог някога?
Даже не съм много сигурен  , какво точно представлява кино-блог, така че отговорът е ясен, мисля Grin

# 754
ще бъде интересно в началото на всяка седмица да има класация за любимците. особено любопитно ще бъде как цифрите при Бистра и Мая ще бъдат сринати.

# 755
Лорде, нямам предвид да вкарват само културисти и борци. Но такива, като Мимо в такова предаване на кого му харесва?

tfn2k
твоят ник си го превеждам, като циник. не знам защо - като по погледнах и буквите така наредени това ми изникна в мозъка, хаха.

# 756
Кънчо и Йочко в Преди обед по БТВ
https://www.btv.bg/shows/predi-obed/videos/kachno-ot-ostrovat-na … da-si-tragna.html

На мен самият каст не ми харесва, като цяло. Повечето не са за такъв тип състезание. Искам да гледам силни, спортуващи хора, а не такива като Мимо и други точилки там.

Сакън, само това не.Видяхме какво се случи в ИВ, там масово навлязаха културисти и плувци. Културистите до един са някакви простаци, напомпани батки, взети от фитнесите.
Игрите пък са такива, че ако имаш 2-3 атлети, 1--2 плувци и един пъзелист отбора ти мачка

Аз искам не да гледам мускулести мъжаги тип "Киро" , а повече хора владеещи  социалната игра и оцеляването в дивото. Шериф сто пъти го предпочитам пред Кирил, дори само за това че се сети да се разпределят порционите и че с едно-две изключения не се прояви като мрънкало.

П.С. ако ще се вкарват новости имам още една идея - поне 6-7 водоизточника и достъпа до другите да бъде позволен след някаква единица време (да речем една седмица). Реално това би позволило общностите да се разпаднат на по-малки групи.

Абсолютно подкрепям за Игри на волята, повечето са празноглави и стратегиите и наговарянките им за толкова плитки. За мен в подобно предаване трябва да има всякакви персонажи, да е шарено така да се каже, за да е интересно.

Само не разбрах защо го набедихте Кирчо за някаква мускулеста батка Grinning Нищо атлетично не виждам в него Smile

# 757
Лорде, нямам предвид да вкарват само културисти и борци. Но такива, като Мимо в такова предаване на кого му харесва?

За жалост той и социално и стратегически не показа да е добър. Иначе такива персонажи като него, които не залагат на физиката, най-често компенсират с добра социална/стратегическа игра и биха могли да бъдат интересни. Харесва ми идеята всеки да има шанс

# 758
Мимо според мен бе вкаран с цел експеримент - ще успее ли да разруши някой от лагерите. Какво ще постигне един абсолютен паразит и анархист?
Лично на мен Мимо не ми харесва, но считам че умишлено са търсени хора които ще създадат скандал. Ако го нямаше Мимо, нямаше да почне разпада в Лагер 3 и Бистра нямаше да изгони точно Яна, а сега да нарочи Алекс.
Трябва да имаме предвид, че точно скандални личности като Кирил, Мимо, и пр. правят рейтингите. В този смисъл изнедана съм колко малко дават Иван, според мен целта там е била като с Мимо  - социален експеримент . Какво ще направи една мека китка? Ще обедини ли хората около себе си или ще влезе в конфронтация? Затова са пуснали толкова много хора, които са "различни" Да има максимална представителност.

По-скоро за друго ги критикувам -като видяха че Лагер 3 се разпада веднага вкараха двама "киборги". Това е тъпо, трябваше да ги оставят да умрат от глад, да видим какво щяха да правят като следвата тактиката на Мимо - лежачка. Можеше да стане много интересно, ако накрая бе останал само той и бе започнал да паразитира върху другите лагери.

# 759
А бе хайде да си признаем, че каста не е ок.

# 760

tfn2k
твоят ник си го превеждам, като циник. не знам защо - като по погледнах и буквите така наредени това ми изникна в мозъка, хаха.
Тематично предположение, но за съжаление са просто рандом букви, които ползвам за ник от детството си още, когато се изнервях, че всички имена са заети Grin

# 761
А бе хайде да си признаем, че каста не е ок.

По това никой не спори. Но причината да не е окей не е че има хора като Мимо, а че има твърде малко хора с индивидуално мислене и твърде малко хора, които разбират от оцеляване в дивото.

Имам предложение - да си открием една тема, само за предложения какво да се подобри във формата. Искате ли?

# 762
Мая и Магапаса 😁🔝
И аз искам посочения за отпадане от златногривния да не може да бъде спасяван.

# 763
Хора като Мимо съществуват. Сигурно Мимо би искал да е като Владо или пък Алекс, но природата го е създала друг. А егоизмът му вероятно е продукт на борбата му за оцеляване сред "нормалните". В масовия случай хора като Мимо живеят някъде избутани в ъглите, сакън, да не се забележат и да не нарушат тесния мироглед на останалите. Обаче и те имат нужда да се учат да оцеляват, дори повече от другите. В този смисъл, Мимо има място в каста. Може да не е интересен, но участието му е начин да се покаже съществуването на такива хора.

# 764
Как да не е интересен. Много е интересен даже. Може ли един паразит да стане обединяваща фигура? Или да разруши лагера?
Грешката на Мимо е, че не умее да се прикрива твърде очевадно паразитираше. Трябваше поне да симулира дейност.

Хора пускам тема за предложения как да се подобри формата

https://www.bg-mamma.com/?topic=1697857.new#new

Общи условия

Активация на акаунт