Отговори
# 1 005
Тя и фолк певицата Мария обожаваше и Хриси, и Миро, пък накрая какви чудеса излязоха - специално с последния. Аз лично на лъскавите умилителни снимки и клипчета из социалните мрежи изобщо не вярвам. Колкото по-напудрени и щастливи се представят на тях, толкова по-съмнително ми е.

Абсолютно е така.
Имах колежка беше малтретирана от мъжа си, а тя си  поства редовно снимки колко уж са щастливи.
Ако не бях запозната, щях да вярвам и аз.
И не единствения случай такъв.

# 1 006
А, аз имам близки , които щяха да се развеждат на два пъти , но в инстаграм са като влюбени гълъбчета . Тази тема заслужава отделна тема Simple Smile

И за да не спамя, по един или друг начин , Пъф е сензация в момента. Дали има връзка с предстоящите избори , как мислите?

От инстаграм сторитата по повод Хелоуин  Simple Smile))

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:29 от •MERA•

# 1 007
  • Down south
Сензация, казваш?
Каква е твоята теория във връзка с изборите?

# 1 008
dnevnik.bg
Ник Картър от "Бекстрийт бойс" идва в България

Този не го ли дъвкахме във връзка с темата или бъркам. Групата знам от  началото и  ,но  точно имената, вкл и  на този пич - не знам , но им е познато от тук мисля.

# 1 009
По-скоро брат му - Аарън.

# 1 010
Който почина преди година/и .

# 1 011
Да, знам, че почина. Отговарям на въпроса кого сме дъвкали по темата.

# 1 012
  • España
Интервю с Джагуар Райт в българския ефир :

https://www.youtube.com/watch?v=-5BSTFXW3tU

# 1 013
Интересно интервю. На въпроса кой ще заеме мястото след Ар Кели и Пи Диди, Джагуар категорично заявява, че това ще е Джей Зи -  „Те всички са приятели. Всички работят заедно. Правителството е знаело всичко това. Никой нищо не направи и са си затваряли очите. Тези хора не би трябвало да могат да притежават толкова много неконтролируема власт, освен ако тя не им е била дадена.“
Предвид разкритията и следите, които водят до Джей Зи, тя очаква, ако не тази, то следващата година да бъдат повдигнати обвинения и на него. За запознанството им в края на '90 казва, че е бил коренно различен човек от сега. Споменава за ревността му, интересна подробност. Ревнувал я е от рапър, с когото тайно са се срещали. Същият е застрелян с 9 куршума с Харлем. Убийството остава неразкрито.

# 1 014
Толкова известни личности са затрили , а нея я оставили да говори… не ми се връзва.

# 1 015
И на мен тая Джагуар ми е много интересна. От години ги говори тези неща, директно, буквално и никой нищо не казва. Значи те изтрепали сума ти и народ, държат в ръцете си всякакви мастити фигури, обаче тя дрънка наляво и надясно и нищо. Не разбирам как така.

# 1 016
След интервюто й при Pierce Morgan той публично се извини на Jay Z и Beyonce , че е дал платформа да говори лъжи по техен адрес.

# 1 017
Познавам хора с психични отклонения и песто смесват истината с някакви луди твърдения. Това, че някои неща са бомбастични, не значи, че няма истина в думите й. 50 цент също от години плюе Диди, но е жив. Трябва да видим 50 какво казва за Джей Зи, защото има вътрешно инфо, все пак е от тези среди. 
Много близък приятел на Диди от години е Аштън и той сто про е участвал във фрикофовете.

# 1 018
Ащън  Къчър винаги ми е бил несампичен и леко противен тип.

# 1 019
Деми Мур ще се окаже права. Интересно ми е Мила Кунис дали е замесена.

Общи условия

Активация на акаунт