Отговори
# 1 185
Аз явно усещам хората. Даже и тия известните.
Досега не ми се е случвало мой любим известен да се оказал някакъв психопат.

И Леонардо Ди Каприо никога не съм харесвала. Не мога да го понасям.
Не отричам, че е добър актьор. Но ми е супер противен.
Явно е имало за  какво.

# 1 186
  • София
Какво му е на Ди Каприо?

# 1 187

Човекът е на 50, и с всяко изминало гадже им "намаля" годините, и като станат на 25 му идват вече дърти и ги зарязва. Ходи с 18-19 годишни празноглави моделки. Ако беше легално, сигурно още с по-млади щеше да е...

# 1 188
Кание Уест го бил защитил в Туитър. Написал, че трябва да го освободят и се оплакал, че останалите знаменитости не са го защитили.

# 1 189
  • София
Е, то това за Холивуд нищо не е. Брад Пит ходи с 30 години по-млада от него - същата възрастова разлика, като между Ди Каприо и неговите гаджета. Майкъл Дъглас е с 25 години по-голям от Катрин. Ал Пачино стана баща на 83 години, а майката на детето му е била на 29, когато е родила. И още купища примери в тези среди, а и не само. И у нас примери бол - Валерия с Биометов и т.н. Аз мислех, че е излязло нещо за него покрай партитата на Диди. Че нали бяха обявили, че се очаква да излязат много имена покрай делото.

# 1 190
  • Stockholm
Аз се съмнявам в хетеросексуалността на Лео, а също подозирам и привличане към непълнолетни от двата пола. Също не се знае самият той дали не е бил жертва. Явно там си е нещо нормално.

# 1 191

Противен ми е, гнусен ми е, неприятен ми е.

# 1 192
Аз да се върна на Диди, току-що изгледах и последния епизод. Прави впечатление, че много от жертвите му го описват като съвсем различен, когато изпадне в "състояние", все едно е друг човек, нечовек, чисто зло. Направо останах с усещането, че има нещо нечовешко, демонично, вселило се в това тяло.

# 1 193
А по тв ли го гледаш? Със субтитри ли?

# 1 194
Къде ги гледате тия епизоди ?

# 1 195
В приложението МAX - бившето HBO. Имат субтитри, да. Рекламираха сериите и по Дискавъри ID, не знам кога ги дават там обаче.

# 1 196
Под какво заглавие да търся ?

# 1 197

The Fall of Diddy. В МАХ е преведено като "Падението на Пи Диди"

# 1 198

The Fall of Diddy. В МАХ е преведено като "Падението на Пи Диди"

Благодаря, ще го потърся. Звучи интересно .

# 1 199
Нямам тази телевизия.
Еми ще се чака някъде да се появи.

Общи условия

Активация на акаунт