Отговори
# 1 245
  • Между гори и планини
Не трябва да се къпе с другите, не дай Боже да изтърве сапуна...

# 1 246
О не, нека се къпе с другите, така му се пада.

Да го изнасилват, после ще има да се хвалят как са оправили Пуфчо.
Направо и клипче да заснемат и да си го разпространяват. Още по-унизително. Тъй му се пада.

# 1 247
  • Благоевград
И аз изгледах вчера поредицата. Потресена съм. Никога не съм го харесвала нито като изпълнител, нито като медийна личност. Просто ме отблъсква. Имало е защо.
Не мога да повярвам какви неща са се случвали. Интересно ми е, че тези, които проговориха сега, преди са се страхували за живота си. Какво ли ги е накарало сега точно да разкажат всичко? Това, че той е в затвора изобщо не означава, че не може един по един да ги поръча. В колкото и тежки условия да пребивава, сто процента си е подсигурил защита на няколко нива. Ще си изчака процеса необезпокояван. А пък тогава току виж излезе навън чист като сълза. Дано и други големи имена, които са участвали в тези зверства, си получат заслуженото.

# 1 248
# 1 249
Да ти се приискат каубойските времена - вадиш , гърмиш и каквото стане. Все ще се намери някой по-бърз да свърши работа.
  Тази демокрация съсипа света.

# 1 250
Супер тема.
 Аз също ,чакам  да видя май месец,какво ще се случи на делото. Ако наистина е вършил тези гадни деяния,да си носи последствията.Според мен и Джей Зи ,Беонсе и Дженифър Лопес също са замесени. И дано това се докаже. Но си мисля,
е ще минат метър.
На Джей Зи -делото му е прекратено. Много пара е налял явно.. Дамата си отеглила иска.
Кой виновен ,кой крив.... Ще видим.

# 1 251
Много тъпа тая "дама"
Четох и че няма да може да подаде втори път ако реши.

Едно клипче за Пуфчо

https://www.youtube.com/watch?v=jqg9_7ptB3A

Описват затова където е затворен. Не е от най-приятните.
Обаче е изолиран за да е в безопасност. Така се твърди, да не вземат да му направят нещо.
Може да има някой педерас  там да иска да оправи известна личност Joy

# 1 252
Много тъпа тая "дама"
Четох и че няма да може да подаде втори път ако реши.

Едно клипче за Пуфчо

https://www.youtube.com/watch?v=jqg9_7ptB3A

Описват затова където е затворен. Не е от най-приятните.
Обаче е изолиран за да е в безопасност. Така се твърди, да не вземат да му направят нещо.
Може да има някой педерас  там да иска да оправи известна личност Joy

Е,пазят го 100 %. Да не реши да се самоубива..

# 1 253
  • София
Не е само заради риск от самоубийство, и тук някои по-известни изнасилвачи в затвора са в изолирани килии, за да не ги нападат други затворници.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:20 от Lizzy_Crow

# 1 254
Не е само заради риск от самоубийство, и тук някои по-известни изнасилвачи в затвора са в изолирани килии, за да не ги нападат друго затворници.

Да,да .. Никога не съм му симпатизирала.1-2 песни макс да му харесвам... И преди се е говорило,че в Холивуд има извращения,но не очаквах да е и от Пи Диди..Явно дотолкова са презадоволени,че се чудят какво извращение да измислят.
Вие как  мислите,че ще се развие делото? Ще оповестят ли и други звездни личности?

# 1 255
Е, разбирам. Трябва да има дело, присъда.
Ама после да го пуснат сред другите затворници да усети братската им обич Grinning

# 1 256
Е, разбирам. Трябва да има дело, присъда.
Ама после да го пуснат сред другите затворници да усети братската им обич Grinning

Хах.. Ако наистина е извършил тези деяния..Ще си го заслужава....

# 1 257
Извършил ги е и още как.
Твърде много са нещата срещу него.

# 1 258
Гледах епизодите от документалната поредица - Падението на Диди, но се чудя ще има ли още, които не са пуснати официално?
Относно процеса, според мен ще го осъдят и ще лежи. Много хора се разговориха след Каси, за която разбрах, че е подписала споразумение ,но все пак е била движещата сила за други хора, които да споделят историята си.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:34 от Rimmona

# 1 259
То като видиш видеото в хотела с Каси ти ставя ясно какъв демон е. И че е виновен.

Общи условия

Активация на акаунт