Отговори
# 1 470
Толкова гнусни неща никога не бях чела, извинявам се, но не мога дори да ги преразказвам. Ако ми попадне статия на български, ще сложа линк.

# 1 471
  • София
Аз съм меко казано потресена от това. Първоначално също си помислих, че Каси е могла да избяга, но после се сетих, че и близките й са щели да пострадат, ако го е напнравила. Този човек е чудовище в пълния смисъл на думата. Буквално ми се прибра корема вчера, докато ви четях постовете с нейните показания.

Ако правилно съм разбрала от каченото тук, тези Фрийк партита са започнали, когато е бил с нея. Преди това не ги е имало - така ли? Защото помня, че се дискутираше, че Джей Ло сигурно е знаела за тях и си е траела, когато са били заедно. А явно тогава не ги е имало.

Интересно ми е дали и онази жена, която му е била дясната ръка и му е организирала всичко за тези партита, дали също ще бъде съдена. Защото тя си е съучастник и е редно също да го отнесе.

Моля ви да качвате линкове, когато четете статии, ако е удобно.

# 1 472
Май е имало и по време на ДжЛо.
Просто Каси е въвлечена след като почват да излизат. Все пак трябва някакво време да зарибиш човекът отсреща.
Във фейса са качили видеото, в което я пребива и част от показанията й. Този е толкова болен, наравно с ония в Дубай по някои предпочитания.
Не ми пречи, че Кеси ще пиша книга - нека.
Нито ми пречи, че ще печели пари от нея!

# 1 473
  • София
Аз разбрах, че е имало партита по времето на Дженифър Лопес. Ако е така, няма как тя да не е знаела. Тепърва ще излиза информация за това. Или пък нея ще я покрият. Не знам дали е възможно.

# 1 474
Имало е партита по време на Джей Ло, нали след "официалната част" на белите партита, е следвала "неофициалната".

# 1 475
Ми аз чета лайв ъпдейтите на CNN, но четох само част от SMS-ите и показанията на Каси, че обичала Диди и искала да му угоди и я било страх. Явно не съм стигнала до по-детайлните описания на партитата, ама то е много материал. CNN наистина бълват. Не че много ми се четат гнусотии ама любопитно ми стана докъде могат да стигнат някои хора.

# 1 476
  • София
Аз прочетох по-назад в темата, че в показанията си Каси е казала, че в един момент от връзката им той е решил да прави Фрийк партитата. Затова реших, че преди това не ги е правил. Явно съм сбъркала.

# 1 477
ДжЛо някак се измъква между капките.
Каси е имала NDA, не се съмнявам, че и ДжЛо също. Тя тогава е тъкмо прохождаща ща звезда и има много какво да губи.
Каси също щеше да мълчи, ако не го бяха погнали отгоре.

# 1 478
Каси е казала, че след фрийкофите е имало дни за възстановяване - били са на опиати, системи, масажи, специална храна. След всеки фрийк оф е била с възпаление на уринарния тракт до степен антибиотиците да спрат да действат. Имала е рани в устата и по езика. Фрийкофите са продължавали до 3 дни без сън, като през цялото време са били дрогирани. Олиото е трябвало да се маже по хората на всеки 5 минути, винаги е трябвало да са лъщящи.

# 1 479
Това и аз го четох.

Лесно доказуемо е, предвид здравната им система и достъпът до здравно досие от всяка точка на щатите.

Това е зловещо. Представяте ли си за каква интензивност говорим, че да се докара до такова нещо. И пак, че не са й лепнали нещо по - сериозно.

# 1 480
Тази седмица е за Каси и отношенията й с Диди. Сесиите с ескортите са започнали по желание на Диди,а тя се е съгласила защото го е обичала и е искала да го зарадва. В последствие нещата са ескалирали, Диди е станал деспотичен,контролиращ до фанатизъм. Нямало е как да каже "не". Сесиите са били всяка седмица,понякога в различни хотели и градове. Продължавали са с дни, с различни мъже,а за да издържи се е друсала. Диди е режисирал всичко до най - малкия детайл и ако нещо не му е харесало дори и в изражението  й я е биел. Припадала е,повръщала е ,но е трябвало да продължи докато Диди каже. Онзи Оди /ескортът/ нали за това е направил тайния запис,защото го било страх да не умре Каси по време на сеансите.
 Тя казва ,че организирането на тези "изроди" с нея й е станало професия. Не е имала време за друго,въпреки подписания договор с Диди за 10 албума нищо не е издадено. Възстановявала се е с дни,за да може да участва на ново . Така 10г. Объркана в чувствата си ,засрамена и приклещена от невъзможността да се измъкне.  Непрекъснато я е заплашвал,че ще побликува записи с нея .Имало е свидетели и тя ги назовава по имена.Показала е чатове и снимки. Налагало се е да присъства на събития с подутина и рани.

Тук се вижда белегът над веждата

За белите партита и автърпартитата тепърва ще се говори.

# 1 481
Леле, ужас Dizzy Face

# 1 482
Все пак ако остане само с нейните показания, може да се извърти че е лична работа между тях си
Дано свидетелстват много хора за всичко
Иначе аз извращенията му нарочно не ги чета

# 1 483
Нечовешки неща излизат от показанията на Каси... Много болно и извратено... а какъв беше външният блясък и каква фенка му бях на Диди, сега ми се повдига.

# 1 484
  • София
Нечовешки неща излизат от показанията на Каси... Много болно и извратено... а какъв беше външният блясък и каква фенка му бях на Диди, сега ми се повдига.

И аз така. Тепърва ще видим и другите свидетели какво ще разкажат и дали ще пуснат на заседателите да изгледат клипчетата. Че така само на думи е едно, но да го видиш реално какво е ставало, си е съвсем друго. Не знам колко биха издържали да изгледат всичко - особено жените. Аз си признавам, че не бих могла.

Общи условия

Активация на акаунт