Отговори
# 270
Сви ме стомаха. Що за извратени мозъци могат да измислят тия гадости.

# 271
Гледала съм клипове, чела съм, отвратително е. Сърцераздирателно за жертвите. Погубени души за сметка на порочни кръгове в цял свят.

# 272
Джон Леджънд и неприятната му жена не са ли баш там намесени?

Такива са слуховете, но преди време, като се ровех за информация, не открих нищо свързващо. Беше ми трудно да го повярвам, честно казано - стабилно семейство (колкото и да ми е антипатична Криси), с деца, със загуба, която преживяха тежко, да са замесени в трафик с деца... Но знае ли вече човек.
NaM, 🍀

# 273
  • Далече
Сега четох в ССН за пресконференцията.Доколкото разбирам ще започнат да завеждат граждански искове в следващите дни и седмици и не само срещу Пи Диди, а и други хора???

Другото интересно : 55% от жертвите са репортнали за случилото се или в полицията или са потърсили медицинска помощ. Засега имат 120 човека и 25 са били непълнолетни по време на инцидентите..

Сега ще се отвори нещо като кутията на Пандора и предполагам още жертви ще започнат да се обаждат..Гадна история..Няма начин да не е било публична тайна в шоубизнеса , музикалния бизнес и Холивуд..

# 274
Гадост, същото като при Питър Нийгард. Забременявал жените, после ги карал да абортират, и от ембрионите правили в Китай някакъв серум на младостта, който си инжектирал. Нищо чудно и да са се познавали, и приятелските кръгове с оргии да са били със същите "звезди" 🤢🤮

# 275
Не съм се задълбочавала в биографията на Пъф Деди, Джей Зи, Бионсе, Дж. Ло и сие, но ми бяха неприятни чисто интуитивно. Сега някак си хем съм потресена от историята, хем не съм. Винаги е подозрително когато определени хора години наред са на ТАКАВА почит в американския шоубизнес, независимо каква конкуренция има и колко по-талантливи артисти се раждат. Неизбежно се питаш - какво толкова правят, кой стои зад тях и с какво толкова държат хората, че всички се изказват ласкаво за тях?

Историята е отвратителна, но щом не го пуснаха и под гаранция, имам надежди, че този път нещата са сериозни и ще има някаква справедливост. Не че травмите на жертвите ще минат от това, но пак е нещо. Чела съм доста за такива тайни общества и сатанинските им ритуали, въобще не са просто мит или конспиративна теория, съвсем реални са и са буквално публична тайна. Напоследък вече не чета и не ровя, защото започвам много да съпреживявам и да се ядосвам в какъв свят живеем.

# 276
  • Между гори и планини
Какви ужасии само! Нека лова на вещици започне!

# 277
Но, няма как да оставят някакъв от гетото да си развява байрака по средата на Юнайтед Стейтс.
Аз даже предполагах, че повечето му жертви са точно от гетото и затова не са им обърнали внимание - дали са сплашени, дали им е било платено, дали полицията е имала пристрастия.. Но последните две седмици съвсем ме объркаха. Изгледах изказването на прокурора, това са ужасно много обвинения.

Каза, че имат списък с имена и на другите участващи и насилващи или поне били свидетели на въпросните престъпления. Обзалагам се, че Джей Зи е в този списък.

# 278
  • Между гори и планини
В САЩ присъдите се трупат. Няколко присъди по 20-30 години всяка и Пъф няма да излезе от затвора никога! Дано и имуществото му конфискуват и да плати обезщетения на потърпевшите. И всичко му ортаци да ги сподели същото!

# 279
Какъв е този пица скандал ? В Интернет откривам само, че политици използвали думата пица в имейли, което било код за секс. Но не намирам информация за кой по-точно политик става на въпрос? И какво общо има това със случая с Пи Диди?

# 280
Дано има стабилни доказателства и разритат това гнездо и изровят целия боклук от там. И после да гният в затворите, страхливи и жалки отрепки. Кой знае какъв е поводът, избори, пазара или нещо друго..
Няма значение. Важното е да ги изобличат и спрат

# 281
И самият Бийбър казва това, което и аз си мисля и говоря от началото на темата. Че родителите и само родителите тласкат тези деца към мръсния свят на възрастните за пари. За много пари. И за всички деца по тези партита също са виновни малоумните им родители. Родители, които са абдикирали от задълженията си. В България също се наблюдава тази тенденция-да си безразличен към детето си и тоталната липса у него на ценностна система. Всички тези случаи крещят колко пропаднал е светът и колко е изродено обществото.
Понякога изобщо не се радвам, че съм права.

# 282
  • Berlin
Къде го казва Джъстин това? Нищо няма в Инстаграма му, доста думи му се приписаха тия дни.

# 283
  • София
Пицагейт, на английски pizzagate. Хилари Клинтън е много вътре в този скандал. Но де да беше само тя. Но тъй като на много хора не им се вярва или по-точно са богопомазани и недосегаеми, все още пицагейт е просто един скандал, даже май конспиративна теория го водят, а не изриване на цялата тази измет от лицето на земята.

# 284
Принц Уилям и Принц Хари също били ходили на партита на Диди , както и някаква принцеса на Монако ….
Нещо много заплетено стана , бас ловя , че едни 80-90% са лъжи . И по много странно време - малко преди изборите в САЩ .

Общи условия

Активация на акаунт