Отговори
# 300
  • Glasgow
На жена му дори на снимките и личеше, че е в някакво друго измерение в този период дето не живееха заедно. То каква беше официалната версия, някаква инфекция ли лекуваше. Сега изглежда добре.

# 301
Бъзби е на страната на обвинителите.
А за Травис Скот (АстРОуърлд се казва турнето му, не е град) според мен и стажант можеше да ги осъди. 10 жертви и то по мъчителен начин.

# 302
Филма "Широко затворени очи" показва такива затворени общества.
Режисьорът му умира от инфаркт непосредствено след заснемането на филма, по време на монтажа, и има странни изказвания по въпроса от страна на различни свидетели на събитията. Възможно е да е и неприятно съвпадение, все пак човекът е бил на 70 години. Но на фона и на останалите му изяви по отношение на редица спорни въпроси, смъртта му буди известни съмнения и подхранва фантазията на световните конспиратори.

Кубрик умира дни преди премиерата на оригиналната версия. Тази, която ние знаем е с доста изрязан материал.
Поне така твързеше Дейзи (който я помни).

# 303
На пресконференцията казват още ,че има замесени високопоставени лица,банки,хотели и фармацевтични компании. Потвърдено е ,че жертвите са уповявани чрез напитка, която включва коктейл от Екстази, конска упойка и др.
 Това с децата се говореше и преди,но сега вече е официално потвърдено.По думите на сина на У,Смит ,самият той е бил на 4г.,когато баща му го "подарява" на Диди (това изявление не съм го гледала,само по преразказ)
 Партитата на Диди не са правени само за негова лична изгода,а и по поръчка на извратени "приятелчета".
 Ако книгата на Ким наистина съществува и страниците,които се четат в нета са истински,там Ким казва,че Диди я е принуждавал да прави с... с разни негови приятели,които искали да усетят какво е да го правиш с бременна.

# 304
Принцът на Монако открай време е ясно, че не е читав. Все пак жена му, горката, рева докато отиваше към олтара, отделно че преди това се беше опитала да избяга, но бодигардовете на принца я бяха върнали. Ако човек ѝ погледне снимките, личи си, че изобщо не е шастлива.

За Karen Mulder бях забравила. Жалко за красивата жена!

# 305
На пресконференцията казват още ,че има замесени високопоставени лица,банки,хотели и фармацевтични компании. Потвърдено е ,че жертвите са уповявани чрез напитка, която включва коктейл от Екстази, конска упойка и др.
 Това с децата се говореше и преди,но сега вече е официално потвърдено.По думите на сина на У,Смит ,самият той е бил на 4г.,когато баща му го "подарява" на Диди (това изявление не съм го гледала,само по преразказ)
 Партитата на Диди не са правени само за негова лична изгода,а и по поръчка на извратени "приятелчета".
 Ако книгата на Ким наистина съществува и страниците,които се четат в нета са истински,там Ким казва,че Диди я е принуждавал да прави с... с разни негови приятели,които искали да усетят какво е да го правиш с бременна.

Всичко това е просто отвратително.

Прокурата как още не се е самосезирала да закопчае и изродите "баща" и "майка" Смит? Или и те някак удобно са напуснали територията на САЩ? Инетресно ми е дали дъщеря им няма да направи изявление и тя?

Албер Монакски винаги ми е изглеждал като изтрещял психопат, който а- ха всеки момент ще получи факс.
Много жалко за Karen Mulder, наскоро четох историята ѝ...

# 306
Аз малко се съмнявам в достоверността на думите на детето на Уил Смит .

# 307
Как така с бременна бре? Какви са тези изроди, що за съзнание имат, чудовища.

# 308
Джон Леджънд и неприятната му жена не са ли баш там намесени?

Такива са слуховете, но преди време, като се ровех за информация, не открих нищо свързващо. Беше ми трудно да го повярвам, честно казано - стабилно семейство (колкото и да ми е антипатична Криси), с деца, със загуба, която преживяха тежко, да са замесени в трафик с деца... Но знае ли вече човек.
Стабилно семейство?! Меркантилна жена, която е чакала с години да се омъжи за Джон Леджънд и не й е мигнало окото от изневерите му. Голяма любов, няма що. И това ви е поредният пример, че не трябва да извинявате някой само защото "бременна била, деца имала" все едно това автоматично я прави добра. От известно време си се говори, че са част от извратенящините.
Също за Уил Смит се говори, че с Джейда са набутали и децата си по такива партита.

# 309
Откакто почна да се намесва Уил Смит, ми опротивя още повече той. Вече дори не мога да гледам филм с него. А как ми се гледаше новата част на Bad boys.(Въпреки че отдавна трябваше да спрат да правят продължения).

На жена му дори на снимките и личеше, че е в някакво друго измерение в този период дето не живееха заедно. То каква беше официалната версия, някаква инфекция ли лекуваше. Сега изглежда добре.
Нещо подобно, забравила съм вече. После се вдигна много шум как е възможно принцесата да не може да бъде върната с медицински транспорт в Монако, за да бъде лекувана там, близо до децата си. Тогава Алберт направи 1-2офиц.посещения с тях при нея и после я вкараха в клиника в Швейцария. Винаги е толкова тъжна, че се чудя упояват ли я или не могат да й намерят точното лекарство.

# 310
  • софия
....
Бъзбий е доста опитен в подобни дела. През 2021 г. е завел дело за 750 милиона долара срещу Травис Скот след блъсканицата в тълпата на фестивала в Астуърлд, когато почина човек. По-късно ще кажат имената и на другите защитници.
Бъзбий може и да е опитен, но ПД е взет на мушка и няма мърдане. Свършен е, по един или друг начин. Не очаквам оправдателна присъда. Виж за останалите съучастници....
Бъзбий представлява жертвите. Мислех, че става ясно от предходния мой абзац.

# 311
Във връзка с филма Bad boys, клип от Dave Chapelle с намек за Холивуд и кризата на Mаrtin Lawrence (парнтьорът на Уил Смит във филма), когато той излиза на улицата и крещи "They are trying to kill me".
https://www.youtube.com/watch?v=LLOTux2F3Bk
Тогава Chapelle казва, че е много лесно да определят неудобните за луди "They are not crazy. They are strong people. May be the environment is little sick."
Dave Chapelle става скандален с това, че отказва 50 млн. договор за едно шоу. Oбяснява, че е послушал съвестта си.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 11:13 от Linda*kiss

# 312
Аз досега нищо не бях чувала за Уил Смит и съм много потресена, харесвах го. Ама аз и Диди харесвах и съм лично погнусена и засегната от скандала, хубавите ми тийнейджърски спомени са прецакани, не мога със същото усещане и носталгия да си пусна Satisfy You, Victory, Bump Bump Bump и още толкова много, а за колаборациите съвсем ме заболява глава, толкова песни са ми съсипани! Ами то в края на 90-те почти нямаше хитова песен без негово участие! Ар Кели същата работа - глас, талант и сега всичко зачертано! Ядосана съм!

# 313
И аз съм така.Гледам ги вече с различни очи тези хора.
 Като голям фен на Майкъл Дж.,се надявам тази теория на конспирацията, че е бил убит да излезе вярна. Когато го обвиниха в педофилия изпитах подобни чувства като днешните. Сега се надявам наистина да излезе,че е набеден и дескредитиран като неудобен заради изявленията си срещу Томи Мотола.

# 314
Ох, "Satisfy You" с R Kelly, толкова любимо парче ми беше... Сигурно още му помня текста. И клипа помня.

Общи условия

Активация на акаунт