Отговори
# 375
Не че няма болни мозъци, ама чакайте малко. Така ли половин Холивуд знаеше за това, но не се намери един да излезе в национален ефир и да го каже, един да нямаше човешко в себе си ли? Нали се сещате, че ако съм Ди Каприо и съм видяла такива неща, за които се говори и не съм участвала, ще ида на едно от безбройните интервюта, на които ме канят и ще кажа на водещия "Чакай да ти кажа какво става...." Преди това ще си платя за такава охрана, че няма да има как птица да прелети над мен.

Да, те така ставали нещата, отиваш на интервю и направо си разказваш как си видял влиятелните ти приятели да извършват престъпления, а после чакаш на охраната да те пази от гнева им. То сега хем има доказателства и подадени обвинения, че хората пак не вярват и искат всички линкове и гадни подробности, та какво остава за преди, когато не се е вдигало толкова шум.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:31 от Delta_12

# 376
  • Разпиляна във въображението
За да се укриват тези дела вярвам, че има политическа протекция.

# 377
Знаете ли, от цялата история, конспирации и пр. се замислям, колко изроди и то МЕГА изроди, може и живеят между нас и децата ни, под какви ли не прикрития. Ох, само като си помисля и....ScreamTriumph

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 19:14 от Чернокоса_боса

# 378
На пресконференцията казаха,че ще кажат имена на замесени след месец. До тогава ще си е конспирация. Сигурна съм обаче,че и тогава ще има много премълчани имена и някой ще се измъкне. Това нещо е твърде голямо и замесените са от магнат до чистачка- става дума за период от над 20г.
 Аз вярвам на повечето неща,които чух.Гледам живота около мен и го вярвам.Свива ми се душата в какъв свят пристъпва детето ми (което дори прилича на Джъстин Б.,но със сини очи) и не искам и да си представям какво го очаква ако няма кой да каже стоп . Всеки носи отговорност за това какъв ще бъде утрешния ден...

# 379
Не казвам, че Диди е невинен и такива партита е нямало, но чак бебешки ферми... Какво ще ги правят тези бебета? Не че няма болни мозъци, ама чакайте малко. Така ли половин Холивуд знаеше за това, но не се намери един да излезе в национален ефир и да го каже, един да нямаше човешко в себе си ли? Нали се сещате, че ако съм Ди Каприо и съм видяла такива неща, за които се говори и не съм участвала, ще ида на едно от безбройните интервюта, на които ме канят и ще кажа на водещия "Чакай да ти кажа какво става...." Преди това ще си платя за такава охрана, че няма да има как птица да прелети над мен.

За "изказването" на Бийбър си е чист фейк. Още нищо не е казал, може да повтори думите, може и дума да не каже, но това, което се завъртя не е от него.

За Джейдън. Тук ще ви кажа една история с един странен човек, с който живота в някакъв момент ме срещна. Той се представяше за човек, който е бил във Френския легион, после охрана на много известни личности, от звезди до диктатори. Преди 5-6 години този човек казваше, че Джейдън бил обратен, бил си отрязал оперативно най-милото. След 1-2 месеца този човек се дискредитира по друга линия, та бях забравила за историите му. Не че тогава повярвах и с дума от тях.
Трудно ми е да си представя, че баща и майка от висотата на Уил Смит и жена му, ще заведат доброволно детето си да се бъде гаврено с него. Те имат парите и връзките да го направят звезда без всичко това. Като по-голям Уил да го заведе на такова парти, да го открехне за този свят (ако изобщо е в него), да повярвам. Но не като жертва, а да го направи от хищниците, мога да се съглася.
Представи си редови актьор/ ескорт. Канят те. Преди 10 години няма социални мрежи, че да си напишеш в профила "Шокиран съм" а друг да ти напише "Абе ти нормален ли си, говориш глупости!" Други варианти - 1. Траеш си, шокиран си, страх те, не виждаш смисъл да споделяш, част от професията си. 2. Разказваш на приятели. Тръгва слух. Ама е само "слух". Размива се. 3. Отиваш в ТВ, искаш да им разкажеш. Ама ТВ си имат редактори, главни редактори и шефове, които често са или свързани с тези среди. Не значи, че ходят на партитата, но знаят, че започнат ли разследване и искат ли сензация, ще стане така че сензацията ще се свърже с името на някой политик или бизнесмен. Научени са да не отразяват някои неща. Медии, образование и шоубизнес са много, много регулирани/цензурирани/контролирани среди. Защото оформят мнението на обществото.
И тази висота, на която поставяте Уил Смит, си е чисто ваша оценка в крайна сметка. Уил Смит е просто човек и като такъв може да бъде добър, а може да бъде и много извратен. Кръвосмешение за съжаление е имало от столетия. И изведнъж, примерно, ау не, не може Уил, не може Бил. Ами може. Дали е така, не знаем със сигурност. Обаче много неща подсказват това.
Богатите актьори вие ги виждате като хора с връзки, но "връзки за кариера" може да изисква точно това в тези среди. Те за вас са име, популярни, но реално за други са продукт, на който точно тези други дават роли. Да не говорим, че принципно може да са си извратени. Психиката им може да е изкривена от средата, в която виреят.
А слухове за Пи Диди е имало от десетилетия. Някои са им казвали "коснпиративни теории". Обаче сега се оказаха верни. Сигурно има и лъжи - примерно изказването на Джъстин е от едно негово скорошно интервю. Казва нещо близко до това, но и не точно както беше във фалшивия цитат. Ето линка https://www.youtube.com/watch?v=-87QUFzBysI
Мисля, че слуховете тръгват от някъде и отразяват как действат шоубизнеса, политиката и много богатите и извратените. Дали точно тия хора са правили точно те конркетното нещо, това вече не винаги се знае.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 15:39 от Linda*kiss

# 380
Бийбър има изказвания, че му е било трудно толкова малък да е част от индустрията. Няма такива цитати за Диди конкретно.
За Джейдън: рових, рових, че видях изобщо да е имал подобни изказвания.

# 381
  • на пистата
На пресконференцията казаха,че ще кажат имена на замесени след месец. До тогава ще си е конспирация. Сигурна съм обаче,че и тогава ще има много премълчани имена и някой ще се измъкне. Това нещо е твърде голямо и замесените са от магнат до чистачка- става дума за период от над 20г.
 Аз вярвам на повечето неща,които чух.Гледам живота около мен и го вярвам.Свива ми се душата в какъв свят пристъпва детето ми (което дори прилича на Джъстин Б.,но със сини очи) и не искам и да си представям какво го очаква ако няма кой да каже стоп . Всеки носи отговорност за това какъв ще бъде утрешния ден...
Така и трябва  с имената.Трябва всичко да е поне на 90% сигурно.Не може да плеснеш нечие име и в един момент да се окаже лъжа.От над 3000 оплакали се са отсяли 120.Някой от тях са се обърнали и към ФБР.Имало е много падавани жалби в полицията,както и болнични прегледи.Със сигурност из между тези случаи има и хора търсещи извесност и пари.Но те ще ги отсеят.Както каза адвоката-не може да криете скелетите в килера вечно.Дано си получат заслуженото

# 382
Linda*kiss: може, принципно, говори се, очевидно е (от къде е очевидно не се знае)... И тн са все догадки. Както Уил Смит може да е виновен, може и да е невинен. Не нападайте хора, които не са на вашето мнение, че всички по тези партита са ...... деца и бебета, за Бога!

И да, ако видиш на такова парти да насилват деца, ако те накарат да насилиш дете или бебе, за да не убият жена ти, ами не, не си сваляш гащите, без извинение.

Ако си извествен сядаш в предаване на живо и без да си споделил с никой преди това, си отваряш устата и изсипваш истината. Така се слага СТОП, не чакаш друг.

# 383
Ако си извествен сядаш в предаване на живо и без да си споделил с никой преди това, си отваряш устата и изсипваш истината. Така се слага СТОП, не чакаш друг.
Хаха, да, точно така - в "купищата" предавания, които правят на живо, канят тия най-непредвидимите, а понеже и много от тях са супер смели и принципни Grinning Дето са отишли да си направят харакири на кариерата. Добре. Явно и за това как функционират медии не сме на едно мнение.

И какъв точно СТОП слагаш, като те изкарат луд и се появиш само в едно предаване и други не те поканят, защото си персона нон грата вече?!

# 384
Мда, тя и Karen Mulder като се е опитала да каже в предаване с публика какво е преживяла, предаването просто не е било излъчено, а тя се е озовала в психиатрия.

# 385
  • Berlin
Какво е станало с нея? Не съм запозната.

# 386
По-добре луд и без кариера, отколкото да мълчиш и да си свалиш гащите за онези неща. Ако масово се приема вашата теза, то ясно и защо тази тема сега съществува и всички са много възмутени, ама иначе ако станат свидетели и ще мълчат. Вероятно някои и ще участват.

# 387
Бионсе-тУ и мърлявият ѝ рядко грозен мъж са милиардери, но не съм чула да са направили нещо стойностно за чернокожите от гетата.
Без да коментирам расисткият отенък, изреченото е фактологически невярно. Едно от основните неща, с които Джей Зи е известен и с които е придобил такъв статут в общността си е именно филантропията. От фондацията за подпомагане на афро-американски деца и тяхното образование до проектите, които са и успешни, за намаляване на недостига на вода с няколко африкански региона. Нищо от това не означава, че не е прикривал приятеля си, но прост прочит на Уикипедия ще покаже, че казаното просто не е истина.

За Диди се говори от много години. Мащабът не беше ясен, но слухове имаше. Истината е, че никого не го интересуваше отвъд клюката.В исторически план интересът към жертви, които не са бели и поне средна класа е много мижав. Записа с Каси излезе и отново имаше огромно, слава богу не преобладаващо, количество коментари, които го оправдаваха. Всяка жена, която си е позволявала да се опита да излезе наяве е наричана златотърсачка. R.Kelly  имаше кариера много години след като бе ясно, че е бил женен за 14 годишната Алая.

Аз лично се въздържам от предположения кой е замесен и кой не. Партитата на Диди бяха пословични, от ранга на афтъра на Венити Феър след Оскарите. Почти няма известна личносо от 90-те и 00-те, която да не е присъствала. Това не означава задължително, че всички са били замесени. Богатите се мешат с други богати, но такъв тип дейности за за избран кръг от хора. Предполагам се е случвало на афтър партита. Искам да видя официалната информация, защото тик-ток е пълен с абсолютни фантасмагории, които виждам, че и в тази тема се приемат за истини без въобще да има някакви доказателства.

Някой бе споменал Jaguar Wright по-назад и бих препоръчала да се попива много внимателно информацията, поднесена от нея, особено, ако е на фона на I've got five on it - огромна част от теориите й са изключително лесни за опровергаване.

# 388
По-добре луд и без кариера, отколкото да мълчиш и да си свалиш гащите за онези неща. Ако масово се приема вашата теза, то ясно и защо тази тема сега съществува и всички са много възмутени, ама иначе ако станат свидетели и ще мълчат. Вероятно някои и ще участват.
Никой не казва, че е по-добре да участват в тия неща, а просто става въпрос какви са повече хора и как работят в тия среди. Някои от тези, които си мълчат може и да са съвестни, но човек се поддава на натиск, за съжаление. А  някои са намеквали в подкасти и в социалните си мрежи, обаче други пък не им вярват.

# 389

Виж, повечето от тези предполагаеми "съучастници и свидетели" от типа на Леонардо ди Каприо може и да не са преки участници в оргиите. Нямат полза да си отварят устата, много по-изгодно им е да си затварят очите и да продължат да гравитират в средите на Пи Диди. Питаш дали няма останала човечност в тях? Има, но за да започнеш да говориш в предаване наживо за такива неща БЕЗ ДА СИ ЛИЧНО ЗАСЕГНАТ, трябва да си нещо от ранга на Левски и Жана Д'Арк и оттук нататък да се посветиш изцяло на социалната си кауза да защитаваш онеправданите, при това излагайки самия себе си на голям риск. И не е сигурно, че жертвите ще ти благодарят за искреността. Не е логично да се прави, колкото и гадно да звучи.

Общи условия

Активация на акаунт