А коя и на кого беше една, пак скандална песен, помня само, че едни деца братче и сестриче ги изкарваха от багажника на една кола като стока на един чичак и накрая децата застрелват май дъртите.
Ох, сега голямо анализиране пада на всички песни от 90-те до ден днешен и навсякъде се виждат уж знаци и конспирации Yummy наистина може да се погледне и с други очи, но то сега всички песни и клипове могат така в контекста на разкритията. Аз пък вчера се забавлявах с коментари под видеа на Диди, например, пуснах си "I Need A Girl pt 2" и в коментарите - "I Need A Man pt 3" или "I Need A Lawyer pt 3"
Мерси. Аз си мислех, че става въпрос за някакво интервю. Този клип го знам, да.
Сега се сетих за филма "Роди се звезда". При първия режисьор, ролята е била дадена на Бионсе. Снимките не се случват, след което Брадли Купър поема главната роля и режисурата, и кани Лейди Гага. Филма е тотален хит, а двете песни към него направо разбиват. Гага се справи отлично с ролята - лепна й, като ръкавица. После и роля в "Домът на Гучи"..... Чудя се Бионсе как го е преживяла това - нали е Куин Б.
п.п. Мярках разни статийки тук-там за това, че и Гага е била подлагана на сериозен тормоз. За някакви заключвания с дни пишеше. Колко е вярно, не знам - някой мяркал ли е нещо по темата?
Има доста голяма времева разлика между A Star is Born с Бионсе и този с Гага. Може би 10 години. А тази роля е изиграна от още 3 актриси, включително Джуди Гарланд и Барбара Стрейзънд, така че си мисля, че Бионсето все някак е преживяла Гага.
Тормозът над Гага е нещо от миналото и началото на кариерата ѝ. Не искам да victim shame-вам, но ми се струва, че просто яха вълната като споделя за тези неща чак сега.
За любителите на конспирации - има доста мрачна такава и за Гага. В началото на кариерата си Гага стартира при един и същи продуцент заедно с друга обещаваща млада певица под името Лина Моргана като според някои източници Лина е била с повече потенциал от Гага. През 2008 година обаче Лина е намерена мистериозно мъртва. Няколко месеца по-късно, Гага вече е топ звезда, използвайки някои от мотивите в клиповете на Лина.
Написах абсолютно истинските факти, сещате се как се тълкуват. Реално Гага никога не е разследвана за смъртта на Лина Моргана, била е и в друг град по времето на събитието, а приликите в творчеството на двете могат да се обяснят и със съвпадения или с факта, че са били близки. Но конспираторите смятат, че Гага си е разчиствала пътя или пък дори е направила жертвоприношение.
И аз мисля, че песните и някакви части от клиповете са били готови и просто са ги дали на Лейди Гага да ги изпее, за да излязат и да има приходи от тях. Цялата тази конспирация с "еди-кой-си умря и затова друг стана известен" ми напомня за казуса с Кристофър Марлоу и Уилям Шекспир. Марлоу е безспорният талант и ако не е нелепата му смърт в една лондонска кръчма, той е щял да бъде драматургичният гений на Англия. Е, тъй като той умира, неговото място се заема от Шекспир. Една от конспиративните теории за Шекспир даже гласи, че истинският автор на неговите пиеси е не друг, а именно Кристофър Марлоу. Което, ако беше вярно, би трябвало да си зададем въпроса "кой тогава е написал пиесите на Марлоу?". Странно как са минали векове, човечеството уж е отбелязало някакъв прогрес, а сме си все същите.
И аз мисля, че песните и някакви части от клиповете са били готови и просто са ги дали на Лейди Гага да ги изпее, за да излязат и да има приходи от тях. Цялата тази конспирация с "еди-кой-си умря и затова друг стана известен" ми напомня за казуса с Кристофър Марлоу и Уилям Шекспир. Марлоу е безспорният талант и ако не е нелепата му смърт в една лондонска кръчма, той е щял да бъде драматургичният гений на Англия. Е, тъй като той умира, неговото място се заема от Шекспир. Една от конспиративните теории за Шекспир даже гласи, че истинският автор на неговите пиеси е не друг, а именно Кристофър Марлоу. Което, ако беше вярно, би трябвало да си зададем въпроса "кой тогава е написал пиесите на Марлоу?". Странно как са минали векове, човечеството уж е отбелязало някакъв прогрес, а сме си все същите.
За Шекспир има теория, че всъщност са поне двама души. Единият именно Марлоу, а другият - Франсис Бейкън... В онези времена е било доста по-лесно да се плагиатства или направо да се измислят/набеждават творци. Особено такива, които не са се вписвали в общоприетите норми и са искали да останат зад кулисите. На мен лично Шекспир ми е леко измислен и набеден гений, не харесвам творчеството му и не разбирам това прехласване по него. Но да не спамя темата съвсем.
На времето харесвах Пи Диди, още като беше Пъф Деди. Имаше готини парчета. После като спря да издава своя музика, не съм се интересувала от него, чувах тук там по нещо, но толкоз. Не съм изненадана, честно казано, от разкритията за него. Дано си понесе последствията по възможно най-строгия начин, както и тези около него, замесени в тази гнусотия. Много неприятно съм изненадана за Уил Смит, обаче. Любим актьор ми е или може би беше.... Винаги е имал едно добряшко излъчване и направо съм в потрес. Бионсето навремето я харесвах, още от DC. После като се събра с онова нещо, започна да ми опротивява. Има някоя и друга песен, която ми харесваше, но като цяло не съм й фенка. Много насесериозно се взе нещо, голямо надуване, та чак ще се пръсне. Е, дано!
Няма какво да се лъжем, открай време се знае, че в тия среди цари разврат и извращения. И че да пробиеш има цена, за жалост. И да осъдят Пи Диди, както и хората около него, надали ще се стигне до върха на пирамидата. Ще се кротнат за малко, ще се прегрупират и ще продължат. За жалост.
Пълно е вече с тик-ток фолклор. Еминем бил спасил Риана от кликата като започнал да пее с нея и станали приятели. Тогава решили, че с Риана няма повече да се занимават, а тя на спокойствие се оттеглила.
Нали затова е фолклор, авторът е неизвестен! 😃 Тя била, ама Еминем решил да я измъкне. Приведени са доказателства от клипа на Риана I’m friend with a monster