Отговори
# 195
  • на пистата
Чакам пресконференцията довечера в 20ч.Доколкото разбрах над 100 са жервите,които ще представлява.

# 196
  • Glasgow
Прочетох някъде, че го било страх да се храни в ареста, за да не го отровят

# 197
Семейство Картър са ми много неприятни с цялата им цигания от няколко години. Да си къртят милионите и да не ни занимават с цялата драма в отношенията си.

# 198
Прочетох някъде, че го било страх да се храни в ареста, за да не го отровят

И аз с тази инфо идвам, че все забравям да я споделя.
Живеел почти на фотосинтеза, не ядял, не пиел нищо от страх да не го отровят.

# 199
  • Glasgow
Сестрата на Бионсе може ми има какво да каже, беше нападнала преди години JayZ в един асансьор, а Бионсето не реагира

# 200
Да не се напряга толкова, Ар Кели толкова години в затвора нищо му няма, че и още бая ще изкара.
Аз пък днес четох, че известна адвокатска кантора отказала да поеме защитата на Диди след като Лейди Гага им поставила ултиматум, че ще спре да им бъде клиент: https://www.yahoo.com/entertainment/powerhouse-manhattan-law-fir … lJJrWMBoV1io4vI8F

# 201
Сега може да си прави в затвора оранжево парти. Все ще стане нечия кучка, да види хубаво ли е.

# 202
  • Berlin
Мисля, че Кевин Спейси го оправда съдът в Лондон. Не го понасяме вече и двамата с ММ. За него бях чела нещо в американски форум точно за такива компромати, още преди да излезе официално инфото за него. Пишеше, че е хищник (predator).

# 203
В Европа Кевин Спейси може и да е приеман отчасти, но в Холивуд не е. Четох, че е разорен и е продал дома си.

# 204
Много ми е интересно ще канселира ли САЩ любимите си звезди, дори и само заради близките им връзки с Диди. Или рязко ще се окаже, че модата на кенсъл културата е минала.
Между другото именно Лейди Гага се оказа в неприятната позиция преди години да се извинява за общия си проект с Ар Кели. Песента им е с припев: “ So do what you want, what you want with my body
Do what you want, don't stop, let's party”, което в контекста на последвалите разкрития си е много тъпо. Сега се върти нейно старо интервю, в което обяснява как е била жертва на сексуално насилие и разбира се тиктокърите чули-недочули твърдят, че говори за Диди.

# 205
NaM,нямам търпение за пресконференцията! Моля те,споделяй тук какво се случва!

# 206
  • Пловдив
Много ми е интересно ще канселира ли САЩ любимите си звезди, дори и само заради близките им връзки с Диди. Или рязко ще се окаже, че модата на кенсъл културата е минала.

Нали не мислите, че всеки бил на такова парти на Диди е бил замесен в мръсните му чаршафи?
Няма как да са участвали всички гости или от вратата за краката ...
Най вероятно някакви момичета са напивани, упоявани и малтретирани от шепа хора и Диди, но да слагаме всички били някога на такова парти е леко налудничаво.

# 207
Гледала съм едно кратко клипче на Диди. На него той е в близък план и казва :" Това сполетява всеки бял,който идва на моето парти". След това обръща камерата и показва бял мъж похлупен по лице и свит на някакъв диван.
 Тези хора са абсолютни расисти. Казват ,че наистина са агресори към бялата раса.Прави им удоволствие да ги унижават.
Точно този извод си направих от интервюто с Диди, което е дал преди години и писах за това в компроматите. Питат го, какво се прави на тези партита, а той отговаря - там се заличава расовата принадлежност.
Той целенасочено най-расистки е привличал бели, за да бъдат изнудвани после след присъствието си там, знаейки какво се е случвало.

# 208
  • Berlin
Да, Арета Франклин напр. я имаше на една от снимките, децата му, още бебета също (предполагам с майка им), това е била културната част.

…..
Нали не мислите, че всеки бил на такова парти на Диди е бил замесен в мръсните му чаршафи?
Няма как да са участвали всички гости или от вратата за краката ...
Най вероятно някакви момичета са напивани, упоявани и малтретирани от шепа хора и Диди, но да слагаме всички били някога на такова парти е леко налудничаво.

# 209
Някои твърдят, че ситуацията е много добре описана от наскоро излезлия филм Blink Twice.
Точно за филма се сетих като излязоха разкритията за Диди, само че във филма не знам кой го играеше Бийонсе. Може би главната героиня?

Общи условия

Активация на акаунт