Отговори
# 1 275
Най лесното оправдание да се измъкне адвокат от дело е противоречие в линията на защита. И е винаги основание за оттеглянето без повече разяснения и обяснения. Не съм американски адвокат, но явно оправданието действа навсякъде. Sunglasses
Пп Та дали е съвест, заплашване или не му се занимава, все тая, оправданието минава.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 00:50 от Джаста Праста

# 1 276
Какво значи противоречие в линия на защита?
Тоест не се разбира с клиента как да го защитава, той не е съгласен и айде чао.

# 1 277
Общо взето, да!
Ти виждаш реалните шансове, клиента иска нереални сбъдвания. Чао и мяу!

# 1 278
То ще е странно ако точно адвокат направи изказване което да не звучи като измъкване е да дава конкретна информация - че какъв адвокат е ако не знае как се прави Joy Поне аз не бих го очаквала, камо ли от някой от неговия калибър, който явно и не е под такава публичност за пръв път. Кой ще го наеме занапред ако тръгне да разнася по-конкретно какво и що с този случай? Казва се нещо там, колкото да не каже директно "Без коментар!" и стига им толкова.

# 1 279
Това като развод заради несходство в характери ли  е.

# 1 280
  • София
Има ги много такива. Куп доказателства срещу него, и то настоява - невинен съм, искам да ме оправдаят и нищо по-малко от това.

# 1 281
Чакам с нетърпение развитието с този демон.

Да ви кажа и аз. Направо  си е демон.Но не искам да съдя.Ако е виновен,да си носи последствията. Явно доста "покварени" хайлайф личности има.
 Доста други личности,ще се измъкнат според мен. Дано да  оповестят публично имената на всички замесени,както казаха през септември. И да си носят последствията. Но Джей Зи за мен също е замесен,Бионсе и т.н Но се измъкват според мен.Толкова са презадоволени,че се чудят каква гавра и изродщина да сътворят.И наркотиците не прощават.

Има жертви,както се  коментира   са мълчали доста години. Страх.. В крайна сметка Пъф е с пари,власт ... Според мен се е възползвал и от Бийбър,този изрод ..и не само...
Да видим ,дали на 5 май всичко ще излезе наяве.Или ще има доста скрити  доказателства и тн  за обществото...

# 1 282
Ако той бъде наказан, няма как Джей Зи да не обере и той пумията,  все пак Диди е бил над тях.

# 1 283
Ако той бъде наказан, няма как Джей Зи да не обере и той пумията,  все пак Диди е бил над тях.

Те нали го оправдаха.Имаше жалба срещу него,но жената подала иск  го отегли. Пък и може да е платил някой друг долар Wink Да и затвори устата.

# 1 284
Няма какво да страдат другите ако няма доказателства.
Ще им пострада репутацията. Отчасти.

# 1 285
Аз си мисля,че някой друг е дърпал конците. Диди е станал непослушен, обзела го е мания за недосегаемост, покрай пари,алкохол и наркотици е неконтролируем и сега бум- изкупителна жертва.Ако не беше така Джей Зи и др.до сега също да са следствени. Мисля си,че всичко лека -полека ще отшуми и  за съжаление ,ще продължи както си е било.  Някак много спокойно,лижерно си живеят и се показват в публичното пространство,че и Грами получават. Много ми се иска да не съм права! Май месец наближава и дано няма причина да отложат делото
.

# 1 286
Аз  не  мисля,че друг е дърпал конците.Просто явно той си е такъв.Във Падението-даже коментират още в студенстките му години,че е агресивен.
 Но е имал връзките и протекциите на горно ниво. Някъде бяха писали,че и политици и тн са набъркани.По скоро тях ще прикрият. Според мен ще си го опандизят до 2. Каси просто е дала тласък ,хората да говорят. Макар,че са се споразумяли извън съда,нали си е отеглила иска. Което лично аз,ако бях на нейно място нямаше да направя. Но тя си знае .Може той да я е заплашил нещо...  В крайна сметка,този тормоз които е изживяла ,не може да се "изкупи" дори с цент от това,което той и е дал като обещетение. .." Ама ... пусти пари...
Абе ,гадна история.Жалко за потърпевшите...

# 1 287
Има една американска астроложка, според която за Диди ще излязат много шокиращи неща и тепърва предстои да се разкриват сензациите около него.

# 1 288
Че накъде по-шокиращи...

# 1 289
Че накъде по-шокиращи...

Ще видим. Към момента не са предоставени  публични доказателства към обвиненията, освен видеото с физическото насилие към Каси (освен ако аз не съм пропуснала нещо).

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 13:27 от •MERA•

Общи условия

Активация на акаунт