Отговори
# 1 425
За бутилките с бебешкото олио и твърденията, че "всеки може да ги притежава", е много хитра врътка. Определено е така, сякаш иска да отвлече вниманието от едно съвсем безобидно нищо и никакво бебешко олио и определено би било така, ако количеството не беше в такъв мащаб - 1000 бутилки. Сигурна съм, че произхода и състава на олиото ще е още по-интересен и с обогатена формула. Ще изскочи заек и от там.

# 1 426
Реално притежанието на 1000 и 2000 бутилки бебешко олио не е престъпление само по себе си, така че го разбирам този аргумент. Трябва да се докаже за какво е използвано и престъплението ще са самите конкретни действия, а не притежанието на олио.

# 1 427
Ами ако са депозирани в съда като доказателства, ще ги пускат. Но не знам дали са ги. Всъщност, не е пуснат дискавъри документ, какъвто често пускат....и е трудно да се ориентираме какви са доказателствата.

# 1 428
Количеството само по себе си не е престъпление, говори само за мащабност, но ако в състава им открият нарк0*ици, вече става друга картинката.
То е ясно, че не е използвано за украса Trollface
Доколкото си спомням, адвоката му беше изказал предположение, че Диди се е снабдил с  такова количество олио от някаква верига магазини, защото обичал да купува с размах и на едро. Няма лошо, само ако същата верига магазини не бяха казали, че не продават конкретно такова бебешко олио. Туш. Щом се шикалкави за произхода, е много вероятно и за друго също.

# 1 429
За бутилките с бебешкото олио и твърденията, че "всеки може да ги притежава", е много хитра врътка. Определено е така, сякаш иска да отвлече вниманието от едно съвсем безобидно нищо и никакво бебешко олио и определено би било така, ако количеството не беше в такъв мащаб - 1000 бутилки. Сигурна съм, че произхода и състава на олиото ще е още по-интересен и с обогатена формула. Ще изскочи заек и от там.
Аз да питам, за една приятелка.
Колко бебета трябва да има в къща с 1000 бутилки бебешко олио? Rolling Eyes

Възможно е и в бебешкото олио нещо да се слага. Наркотик.
Може да се слага преди употреба и ако не открият в отнетите количества, това да е причината.
Абе някъде се споменаваше, че май наистина се слага нещо в тях.

# 1 430
И аз си спомням, че било смесено с дрога. Това обаче пак не е федерално престъпление. Правил си е кеф човека. Домашно насилие - ок,но толкова.Даже някъде мернах,че се опитват да го изкарат леко куку,психически нестабилен,но не и престъпник. Абе,гадно.

# 1 431
С точно този коктейл от нарк0*ици, който откриха в дома му, единия компонент е гама-хидр0ксиб*тират известен като др0*га на изн*ване. Така че, не е бил предназначен за него, а за друг и с определени цели.  
Иначе си права - правил си е кефа човека. За сметка на някой друг.

Цитат на: Елора link=topic=1696554.msg49715915#msg49715915
Аз да питам, за една приятелка.
Колко бебета трябва да има в къща с 1000 бутилки бебешко олио? Rolling Eyes

Именно.

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 19:52 от mariposa_viv

# 1 432
Ако си го правеше кефа с хора по взаимно съгласие, щяхме да му се смеем и дотам. Пикантни клюки. Но с цялата власт и пари, нарочно е упоявал и насилвал. Което е престъпление. Дано това се докаже. До тук нормално извъртане на юристите.

# 1 433
Ами,да. По всякакъв начин ще се опитат да неглижират поведението му- всичко е доброволно ,за кеф,от любов и ревност.

# 1 434

Каси е свидетелствала тази сутрин в съда , потвърждавайки, че е била физически насилвана и принуждавана да участва във фрийк оф партитата на Диди.

# 1 435
Стана ми интересно по какъв начин може да подейства олио, смесено с наркотик?
Да опияни ли?

# 1 436
Стана ми интересно по какъв начин може да подейства олио, смесено с наркотик?
Да опияни ли?

Кожата е най-големия орган в човешкото тяло.
Наскоро имаше новина в България затворник починал след като носил дреха напоена с дрога.

# 1 437
  • Stockholm
Фентанилът се използва най-често под форма на лепенки. Но това няма нищо общо с олиото- лубрикант, каквото е било в неговия случай.

# 1 438
Отразиха делото в сутрешния блок на NOVA tv.9:10ч. Повечето неща,които казаха ги знаехме. Единствено ново за мен беше,че свидетел номер три е призован от прокуратурата ,а не е изявил сам желание да свидетелства и наистина е изчезнал.
 Разпитите на Каси ще продължат няколко дни.

# 1 439
Проблемът е, че прокуратурата отива към домашно насилие, а трябва към рекет и трафик на хора, за да може да влезне в затвора. Защо третият свидетел е изчезнал? Защо оставят Диди да се вихри? Простотия!

Не знам защо са призовали само трима свидетели, все пак има много обвинители в гражданския иск...Трябва да призоват повече хора от антуража на Диди, защото само с видео материали нищо не може да се докаже-- как по клипче със секс ще докажеш, че някой е упоен против волята си?

Общи условия

Активация на акаунт