Отговори
# 1 515
Може би не всеки разбира толкова добре английски и затова, ако може да се преразказва.

За Кристина наистина е така.
Тя му е абсолютно дясната ръка.

И тази Кристина ми е странна.
Как може жена да е съучастник на такъв човек.

Solaris, странно е как продължава да общува с него и защо.
Дано и е добър психиатъра.

Аз не знам как издържа на тия нападки и разпитвания, докато  бебето е на път да излиза.
Евала, че се е решила да говори, но просто не разбирам защо точно сега в този етап от живота си, вместо да се наслаждава на броените мигове до срещата с рожбата  си, тя е принудена да си спомня тия гадости.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 23:00 от alethea

# 1 516
  • София
Каси е призована като свидетел, не знам дали има право да откаже. Иначе съдията е предупредил защитата, че предвид състоянието на Каси, разпитът й трябва да приключи до края на деня днес. Те обаче само половин ден я караха да чете съобщения от и до него, в които му казва, че тези партита й харесват и ги чака с нетърпение. Опитват се да убедят заседателите, че тя доброволно е участвала в тях и й е харесвало. Действително това пише в нейните смс-и, но тя твърди, че го е казвала за да го зарадва и да не го изгуби. По-късно вече е от страх от него и реакцията му.

# 1 517
Може би не всеки разбира толкова добре английски и затова, ако може да се преразказва.

За Кристина наистина е така.
Тя му е абсолютно дясната ръка.

И тази Кристина ми е странна.
Как може жена да е съучастник на такъв човек.

Solaris, странно е как продължава да общува с него и защо.
Дано и е добър психиатъра.

Аз не знам как издържа на тия нападки и разпитвания, докато  бебето е на път да излиза.
Евала, че се е решила да говори, но просто не разбирам защо точно сега в този етап от живота си, вместо да се наслаждава на броените мигове до срещата с рожбата  си, тя е принудена да си спомня тия гадости.
И аз и съчувствам как издържа.И то в това състояние.
Но не зависи от нея.
Тя е призована,няма как да откаже, а може би иска. Ако откаже, представи си, че това промени хода на делото и демона го пуснат.
Според мен тя все още много, ама много сбъркана.
Едва ли някога ще се оправи. Поне новия и мъж ми изглежда читав много.

# 1 518
В крайна сметка, тя се е опасявала от записите да не видят бял свят. Сега съдиите и другите ще ги видят в някакъв етап от делото, т.е вече това го е приела.
Аз си мисля, че ако той се окаже зад решетките скоро, ще направи така да ѝ стъжни живота заради това.

# 1 519
Мисля,че истината около Каси се изясни. Никой не иска да е боксова круша ,секс робиня ,наркоман,да не можеш да се излекуваш от какви ли не болести. Ясно е,че адвокатите са се пробвали да протакват и да вменят, че тя тръпне за следващия сеанс

Сега искам да загрубеят нещата. Да започнат да разнищват изнудванията,трафика... Искам да видя замесените покрай него. Не е бил сам в тази лудница. Кои са партньорите му?!
 Бившият му бодигард твърди ,че е тровен 3 пъти. Намерили са цианид в тялото му. Симптомите са като при бронхопневмония. Казва"много хора умряха от пневмония"
 .

# 1 520
Гадно е да   я упрекват тази женица ,че го е  четкала и съгласявала каквото каже. То остава да противоречи, след толкова преживяно и като го познава.   Сега обръщат срещу нея , гадни са защото  ако каже ,че е лъгала в тези смс ли е , ще поставят под съмнение всичко казано от нея , например - тя е лъжец.
 Ако е искрено - съгласна е  и няма насилие.
 гадняри са.

# 1 521
От пневмония почина и първата му жена, но тя май не правила публични изявления срещу Диди.
Не съм попадала и на нейни интервюта.

# 1 522
Бях чела Каси да разказва за тези партита - три дена на една дрога, за да издържи партито и после на друга дрога - за да забрави какво се е случвало. Някакъв кошмарен омагьосан кръг е било, нечовешко.
Ама я изкараха, че ги чакала с трепет.
Адвокатите му сега се опитват да я дискредитират по всякакви начини и с другите свидетели на обвинението ще е същото.
Дано издържи на напрежението, че е в 9-я месец.

# 1 523
На няколко места четох коментари (чух ги и във видеото, което ще споделя по-долу с повече интересна информация), че до момента всичко изглежда като домашно насилие, тъй като Диди и Каси са имали връзка. Тепърва предстои да се тръгне в посоката, по която е заведено делото, а именно трафик на хора с цел сексуална експлоатация, изнудване, заговор и транспортиране с цел проституция.

Току-що изгледах този анализ, в който участват един от адвокатите на Джони Деп и репортерка, която е коментирала и други звездни дела, заедно отговарят на въпроси от зрители.

Кратко обобщение на интересните точки:
- Делото ще трае около 7-8 седмици. И тримата са изненадани, че е започнало след по-малко от година от ареста, като вероятното обяснение е, че тъй като му е отказана гаранция, Диди иска нещата да се случват бързо. От друга страна, за да се случи арестът на Диди и влизането в имота му, обвинението би трябвало да е било много сигурно, че има достатъчно доказателства, за да изгради делото успешно;
- Списъкът със свидетели наброява около 100 души, запечатан е, заради естеството на делото част от тях няма да се явят с истинските си имена, а с псевдоними;
- Въпреки че практиката е обвиняемият да не свидетелства, предполагат и смятат, че е в полза на защитата Диди да свидетелства, за да се покаже като човек, който се разкайва, да разкаже своята страна на нещата. Дамата отбеляза, че той е харизматичен и това следва да се използва;
- Имаше въпрос от зрител дали ще има психологическо обяснение за типа взаимоотношения между Диди и Каси. Отговориха, че съдебният психолог д-р Доун Хюз, която е свидетелствала по делото на Деп, ще свидетелства и тук;
- Адвокатът на Деп сподели, че присъствието на децата на Диди в залата е важно, журито следи както него, така и тях за реакции, но подкрепата им сама по себе си влияе на впечатлението.

Подкастът ще има епизод всеки ден от делото, така че смятам да ги следя. В YouTube можете да си пуснете субтитри на български или друг предпочитан език, като не разчитате на супер точен превод.

# 1 524
Каси е призована да свидетелства , тя го в осъдила преди години , но щом е призована няма право да откаже . Аз я харесвам и ми е жал , за това, през което е минала

# 1 525
Candy_girl, благодаря, че писа. Тъкмо направих едно резюме от ъпдейтите на The Washington Post, но не мога да пусна второ мнение, след като последното отново е мое.

Започвам с последните събития, а останалото ще сложа в скрит текст, защото е дълго.

По-малко от половин час преди прекратяване на съдебния процес за тази седмица прокуратурата призова Доун Ричард, бивш член на групата Danity Kane. Тя свидетелства, че е видяла как през 2009 г. той напада тогавашната си приятелка Каси.
„Той слезе по стълбите с викове, войнствено настроен, питаше къде е храната му и продължи да я удря по главата и да я рита на земята пред нас“, разказва Ричард пред съдебните заседатели. Тя очертава същото предполагаемо нападение в съдебен иск, който подава през септември, обвинявайки Диди, че е упражнил физическо и сексуално насилие над нея, наред с други хора. Той отрича обвиненията.

Доун Ричард свидетелства, че е посетила дома на Диди в Лос Анджелис, за да записва музика, и се е присъединила към Каси в кухнята, когато Диди напада последната.
„Той слезе долу ядосан и питаше къде са му яйцата, казваше на Каси, че тя никога не прави нищо както трябва и питаше къде е храната му.“ „Той се приближи до тигана с яйцата в него и се опита да я удари по главата и тя падна на земята“.

Продължава да бие Каси, докато тя е на пода, след което „я хваща за врата и я влачи за косата по стълбите“.
Ричард заяви, че на следващия ден Диди поканил нея и колежката ѝ Калена Харпър, която също видяла предполагаемото нападение, да запишат музика в студиото му. Ричард свидетелства, че Диди е казал на двете жени, че насилието, на което са станали свидетели, е било „страст“. Твърди, че той е заплашил, че „там, откъдето идва, хората, които казват нещо, могат да се окажат безследно изчезнали“.

Съдията е освободил журито след изказването на Ричард.
Прокурорите и адвокатите на защитата обсъждат дали показанията подкрепят обвинението за трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Адвокат на защитата е поискал да бъдат заличени от протокола като „неоправдано предубедени“ и защото Каси не е споменала инцидента в собствените си показания.
Прокурорите твърдят, че предполагаемото малтретиране от страна на на Диди е създало култура на насилие и страх, която му е позволила да извърши по-тежки престъпления.

Скрит текст:
През 2019 и 2020 г. Диди изпраща на Каси съобщения с поздравления за бременността, казва ѝ, че му липсва, че ѝ „изпраща любов и светлина“, както и че я е сънувал.

Защитата завършва кръстосания разпит на Каси, като повдига въпроса за размяна на текстови съобщения от 2012 г., в които Диди пише, че „иска да един последен freak-off“ същата вечер.
Адвокатката му отбелязва, че по-надолу в кореспонденцията Каси пише, че не иска да freak-off за последен път, а това да е първият път „до края на живота ни“.

Относно същата кореспонденция една от прокурорите отбелязва, че Каси е казала на Диди, че има инфекция на пикочните пътища и че „предпочита изобщо да не прави [freak-off]“.

По темата с видеото от хотела в Лос Анджелис през 2016 г. Каси свидетелства, че Диди я е ударил в лицето преди нападението, показано във видеозаписа, и повтаря твърдението си, че той се е разстроил, защото се е опитала да напусне freak-off, преди да ѝ даде разрешение.

В текстови съобщения, изпратени малко след инцидента от 2018 г., в който Каси твърди, че Диди я е изнасилил, той ѝ пише:
„Знам, че ти изглеждам зле“.„Усетих, че не те възбудих вчера“.

Каси e потвърдила, че след предполагаемото изнасилване е правила секс с Диди по взаимно съгласие (признала го е първо по-рано тази седмица). Изяснила е, че това се е случило същата вечер, когато е пропуснала обаждане във FaceTime от тогавашния си приятел, сега съпруг, Алекс Файн.
Изясняването се е наложило, тъй като хронологията на събитията е била неясна по време на кръстосания разпит на защитата по-рано, когато адвокатът на Диди е отбелязал, че Файн е бил разярен, след като е чул за предполагаемото сексуално посегателство. Неясната времева линия може да накара журито да повярва, че пропуснатото обаждане е станало по време на предполагаемото изнасилване.

Последният разпит на Каси от страна на прокурорите е завършил с бързи въпроси, по време на които тя се е разплакала.
Казала е, че не планира да подава повече съдебни искове срещу него, че не е получавала пари, за да свидетелства в този процес, и че би върнала 20-те милиона долара, платени от Диди в рамките на извънсъдебното споразумение, ако по този начин може да направи така, че сякаш никога не e участвала в неговите freak-offs.

По време на последната размяна на реплики Каси се разплаква и повтаря, че заради freak-offs и побоите се е чувствала „безполезна“, като „боклук“ (dirt в оригиналното изказване).

При последната възможност да зададе въпроси на Каси адвокатката на Диди се възползва от неотдавнашните ѝ показания, че се е страхувала да откаже freak-off, отчасти защото не е искала Диди да скъса с нея.
„Знаехте, че сексуалните предпочитания на Диди са т.нар. freak-offs”.
„Не знам, че това е било правило“, казва Каси. “Знаехте, че да сте негова приятелка означава да участвате във freak-offs”. „С течение на времето.”

Обвинението призовава следващия си свидетел - специален агент Ясин Бинда, следовател в групата за трафик на хора към Министерството на вътрешната сигурност. Тя е участвала в обиска на хотелската стая на Диди в хотел „Парк Хаят“ в Манхатън през септември. Преди ареста се е занимавала с логистиката в офиса на агенцията в Манхатън и е била добре запозната с оперативните детайли на федералното разследване срещу Диди. Описала е как е влязла в многостайно помещение в хотела, направила е опис и е събрала доказателства. Описва снимки на големи ziplock торбички, пълни с бебешко олио на Джонсън и лубрикант. Агентите са открили и външен твърд диск. В един от ъглите на стаята е имало синьо „осветление за настроение“. В банята агентите откриват още пет бутилки с бебешко олио и лубрикант, които са били съхранявани във ваната. Те открили чанта на „Луи Вюитон“ с флакон с лекарства, предписани на „Frank Black“, а в отделни бутилки с хапчета - кетамин и MDMA. В нощното шкафче до леглото имало още две бутилки с лубрикант.

# 1 526
Интересно,че жена бита и насилвана в продължение на 10 години поддържа комуникация с него ,че и даже му казва да се грижи за себе си...WTF ..
Още по-интересно ми е дали ще я питат за други жертви ,които са завличани там не по волята им и без да са му жена, вкл.и малки деца и интересно тя какво ще каже ,ако 10 години е участвала в фрийковете ,все трябва да знае нещо ...

# 1 527
За да държиш изрода на разстояние, трябва да е спокоен, според мен за 10 години е била напълно наясно какво би го вбесило и е отговаряла така, за да не го предизвика, все пак той е бил на свобода и със сигурност я е било страх, жалко, че го използват срещу нея сега.

# 1 528
Аз съм много разочарована, че хората масово са на мнение, че тя си е искала тези freek offs и си е стояла с кеф 10 години за пари. После пък и 20 млн била взела, всичко е точно. Ако не ѝ било харесвало, защо била стояла.
Първо, свидетели сме как ако си тръгнеш от насилника Гошо шофьора от Долно Нанагорнище, същият може след 2 седмици да те утрепе насред улицата, а пък от супер могъщ и властен човек с връзки на най-високи нива, ще си събереш куфарчето и ей така ще му помахаш за чао, докато той те гледа тъжно.
Второ, на нея вече ѝ е "платено" с тези 20 млн, делото в момента не е за техните отношения, а тя е свидетел по друго дело. Ако беше за пари, щеше да му поиска още и да свидетелства, че всичко е било доброволно и тя си е припадала от кеф да ѝ уринират разни непознати в разранената уста.

# 1 529
Според мен през повечето време е била дрогирана и в невъзможност да си събере акъла.

Общи условия

Активация на акаунт