Отговори
# 1 545
Ами ...нз защо изобщо свидетелства като това се води adult consent ,юридически дори и да не е било така с тези смс -си ,които са факт нямам представа какво ще постигнат..

# 1 546
Ами нс... (няма смисъл).
Скрит текст:
от обяснения

# 1 547
  • София
Каси не е единствения свидетел, а първия такъв. Тепърва ще има още и слава Богу. Иначе можеше наистина да го изкарат, като домашно насилие. Колкото и адвокатите му да се опитват да ги дискредитират по един или друг начин, ако са много, няма как да стане според мен. Ще видим - то тепърва се започва.

# 1 548
Освен това при разпита са пуснали запис от 2014 как Каси заплашва някакъв мъж ,който бил гледал някакъв запис с нея и ескорта ,направен тайно от ескорта или така са допускали.Вика му -I am gonna kill you,cut you up .It's not gonna be blood on my hands ,someone else will do it....

https://www.complex.com/music/a/backwoodsaltar/diddy-cassie-thre … Ql1xUFDAtZI1WtPRg

# 1 549
Може би не всеки разбира толкова добре английски и затова, ако може да се преразказва.

За Кристина наистина е така.
Тя му е абсолютно дясната ръка.

И тази Кристина ми е странна.
Как може жена да е съучастник на такъв човек.

Solaris, странно е как продължава да общува с него и защо.
Дано и е добър психиатъра.

Аз не знам как издържа на тия нападки и разпитвания, докато  бебето е на път да излиза.
Евала, че се е решила да говори, но просто не разбирам защо точно сега в този етап от живота си, вместо да се наслаждава на броените мигове до срещата с рожбата  си, тя е принудена да си спомня тия гадости.

Каси завежда граждански иск срещу П. Диди в последния ден, в който важи някакъв закон на Ню Йорк, който позволява жертвите на сексуално насилие с изтекъл срок на давност в рамките на една година да подадат граждански иск за сексуално насилие. Каси тогава не е била бременна.  Това не е криминално обвинение. Тя буквално до последния момент събира кураж. Диди ден след това й дава 20 милиона сетълмент, за да се разкара и искът е преустановен. Минала е години терапия, за да преодолее 10 годишния тормоз, борила се е с депресия и суицидни мисли и тн. Чакала е до последно, но решава да подаде този иск.

Въпреки, че е прекратен в рамките на следващия ден, въз основа на този иск, обаче, и информацията в него, както и информация от други източници, ФБР се самосезира и започва разследване срещу Диди. Това няма общо с желанието на Каси, и никой не я пита.
Обвиненията са, че той е нарушил федерални закони, а не просто в домашно насилие. Та нито е била бременна, нито е планирала да се случи това. Просто явно обвиненията са били толкова брутални и не от една или две жени, че чак федерално разследване му спретват, а не просто в самия щат Ню Йорк.

# 1 550
просто не разбирам защо точно сега в този етап от живота си, вместо да се наслаждава на броените мигове до срещата с рожбата  си, тя е принудена да си спомня тия гадости.
Няма избор. Това е федерално дело, НЕ може да каже - няма да свидетелствам, защото ще раждам.

# 1 551
Не е приятно,но пък ако Диди влезе в затвора тя ще даде пример на много жертви и на бъдещето поколение.
Джони Деп и Амбър Хърд - те също излязоха и изложиха своя живот на показ ( без желание на Амбър), но Джони доказа невинността си, разтовари вината от семейството си и също даде пример,че трябва да се бориш за справедливост.

# 1 552
50 cent е един от малкото известни, който е анти Диди.
Интересно как Диди не е направил нещо; за да спре да говори.
Даже ми премина мисъл, че може би има нещо, с което 50 cent да държи Пъф.
Неведнъж е казвал, че отдавна е намеквал за тия психопатско истории.
https://www.instagram.com/reel/DJvDt_ItTew/

# 1 553
  • София
Май Еминем също е анти Диди

# 1 554
50 cent е един от малкото известни, който е анти Диди.
Интересно как Диди не е направил нещо; за да спре да говори.
Даже ми премина мисъл, че може би има нещо, с което 50 cent да държи Пъф.
Неведнъж е казвал, че отдавна е намеквал за тия психопатско истории.
https://www.instagram.com/reel/DJvDt_ItTew/

Ха ха, евала, много хубаво и забавно клипче.
Диди не може да утрепе всички хора, които са срещу него.
Колкото и връзки да има.
Нали в някоя от статиите се пишеше как полицай му помога да прикрие поредното изнасилване.
Аз ви казах още преди време, че си има чадър и връзки в полицията.
Ама явно във ФБР няма връзки Joy

Иначе  тия от фирмите където наемал мъжките екскорти също носят вина. Тях пък кой ги насилва ми е чудно?
Защо не открият тези хора?

# 1 555
Единият ескорт със сигурност ще свидетелства. Нали има и видео от сесиите,  защото го било страх тя да не умре от побои и/или наркотиците.

Диди не просто е имал чадър в полицията, Диди е имал протекция на много по-високо ниво. Обаче е ядосал не когото трябва и набързо са му показали кой командва парада.

Интересно, Джей Зи се спрягаше с него, но нещата се потулиха при него. Даже бяха подпали извън щатите с любимата му от страх.

# 1 556
  • София
Режисиран е от Зоуи Кравиц, която е също и съавтор на сценария. Явно и тя е чувала това-онова  за “забавленията” на мега богатите.

Тя да не режисира много-много, да не стане като със Стенли Кубрик и "Широко затворени очи"...
Скрит текст:
Шегувам се, не вярвам в конспиративни теории
Аз пък вярвам в това за Кубрик. Отказал е да изтрие сцената и бай бай.

Ще ми простите, че цитирам от първите страници, но сега започвам темата, радвам се, че има отделна, защото следя събитията.

# 1 557
Когато за първи път се чу, че ФБР са нахлули в имотите на психопата, беше казано, че психопатът е избягал някъде със самолет. Имаше даже спекулации, че е изтекла информация към него и е бил предупреден да напусне САЩ.
И после имаше затишие.
След известно време агенциите гръмнаха, че психопатът е арестуван някъде в САЩ. Т.е. той се е върнал.

Ако всичко това е вярно, за мен единственото обяснение е, че това чудовище е било напълно уверено, че ще измъкне от съдебно преследване, че да рискува да се прибере. Очаквал е да плати тук и там, да изчезнат документи, веществени доказателства, може би и хора - както го е правил и преди.

Каси казва, че е имала много здравословни проблеми поради гадостите, които е била принудена да прави. Значи е и лекувана. От кого? Защо са мълчали лекарите?
Всичко прилича на зловеща секта, от която няма измъкване. Цяло чудо е, че е жива.

# 1 558
Лекарска тайна. В САЩ, за разлика от България,  тя се спазва и то много стриктно. Кариери могат да бъдат съсипани само от мисълта, че някой доктор е нарушил такава.

# 1 559
Явно белите партита са различни от фрийк партитата.
Или са едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт