Отговори
# 1 560
Съмнява ме Каси да е ходила по болници всяка седмица. Те си имат лични лекари, който им идват на крака, когато
има нужда. Плащат им твърде добре, за да говорят.
Аз просто се чудя как са живи тия хора. Що наркотици и насилие са понесли - Каси, и другите. Диди не е спал с дни, когато е бил дрогиран. Как издържа тоя организъм на това нечовешко натоварване, направо не знам.

# 1 561
Когато за първи път се чу, че ФБР са нахлули в имотите на психопата, беше казано, че психопатът е избягал някъде със самолет. Имаше даже спекулации, че е изтекла информация към него и е бил предупреден да напусне САЩ.
И после имаше затишие.
След известно време агенциите гръмнаха, че психопатът е арестуван някъде в САЩ. Т.е. той се е върнал.

Ако всичко това е вярно, за мен единственото обяснение е, че това чудовище е било напълно уверено, че ще измъкне от съдебно преследване, че да рискува да се прибере. Очаквал е да плати тук и там, да изчезнат документи, веществени доказателства, може би и хора - както го е правил и преди.

Каси казва, че е имала много здравословни проблеми поради гадостите, които е била принудена да прави. Значи е и лекувана. От кого? Защо са мълчали лекарите?
Всичко прилича на зловеща секта, от която няма измъкване. Цяло чудо е, че е жива.

Лекарите са пращали на Диди резултатите от изследванията й, изцяло е контролирал всичко, вкл. Пластичните й операции...

# 1 562
Тази информация откъде е ? От самата Каси ли или от книгата и? Тя преди да е извикана да свидетелства казвала ли ги е тези неща ,нищо не намирам....
Бийбър е пуснал официално изявление ,че никога не е бил тормозен от Диди и всичко са спекулации .
Надявам се да да има стабилни доказателства, а не само ала бала и да не му се размине на тоя .

# 1 563
За изследванията на Каси говориха в Law&Crime Network, всичко каквото ѝ е правено, специално споменаха ЯМР, е предавано на Диди или хора от неговия екип.

# 1 564
За изследванията на Каси говориха в Law&Crime Network, всичко каквото ѝ е правено, специално споменаха ЯМР, е предавано на Диди или хора от неговия екип.

Аз се абонирах да следя, че така накуп ще е всичко и да не се лутам.
https://www.youtube.com/watch?v=yiM00BTWF3Y&t=75s
Това трябва да е видеото, после ще го довърша
Благодаря ти че сподели  канала.

# 1 565
Имам предвид обвиненията на Каси ,че е бита,заплашвана,  задължена да участва в оргиите и извращенията,че семейството и е заплашвано и т.н.  от нея лично ли идват и къде ги споделя ...

# 1 566
Нали до вчера я разпитваха както защитата, така и обвинението. Естествено, че от нея излиза информация.

# 1 567
Имам предвид обвиненията на Каси ,че е бита,заплашвана,  задължена да участва в оргиите и извращенията,че семейството и е заплашвано и т.н.  от нея лично ли идват и къде ги споделя ...

Извинявай, ама ти клипа с побоя на Каси гледа ли го? Знаеш ли за него?

# 1 568
  • София
Точно за майка му има бая компромати. Като млада работи като ......... и е пренасяла част от работата си у дома. Оттам Диди още от много малък се е нагледал на бая оргии и е свикнал с това като нещо нормално. Твърдят, че майка му дълго време му е нещо като хендлър и дори на тези години продължава да има огромно влияние върху него.
Класически генезис на насилник, мразещ жените.

# 1 569
Е ...че само от разпита ли е инфото ,там нищо няма ,слушах  го целия ...ето го https://youtu.be/rUMbiRQvmdo?si=MNp1dw2_bz3R74Hj
 Има ли някакъв друг източник черно на бяло.

# 1 570
Аз не мога да ти избера въпроса.
Всичката информация идва от нейните показания.

# 1 571
Гледах клипа ,да ...аз нямам съмнения ,че я е бил .Въпросът ми е къде тя казва ,че я е принуждавал да остане с него ,защото иначе ще я пробие, заплашвал е семейството и  я е принуждават да участва в оргиите .Аз такова нещо не чувам в записа ,има ли други показания ?

# 1 572
Чети. Макар че подозирам, че и тук няма да го видиш, нищо, че е черно на бяло.

https://www.courthousenews.com/wp-content/uploads/2023/11/diddy-cassie.pdf

# 1 573
Аха....дааа ...точно това исках да видя ,систематизирани всички обвинения ...

# 1 574
А има ли някъде изявлението на Бийбър?

Общи условия

Активация на акаунт