Отговори
# 1 575
А има ли някъде изявлението на Бийбър?
Четох някъде, че има - отричат адвокатите му, че е бил жертва.

# 1 576
Чети. Макар че подозирам, че и тук няма да го видиш, нищо, че е черно на бяло.

https://www.courthousenews.com/wp-content/uploads/2023/11/diddy-cassie.pdf

В този документ ми прави впечатление следното - през 2009 г. Диди разбира, че тя е говорила с друг музикален мениджър, след което я пребива толкова жестоко, че тя започва да повръща. Тогава разбрала, че е безпомощна и ако се оплаче, никой няма да й обърне внимание.
Според мен това е бил опит да се отърве от него, но не е успяла. За това е започнала да му пише това, което е искал да чуе.

Същото така този побой явно се е случил, защото майка й е разбрала за случката от форум за клюки, но Каси не е признала истината.

# 1 577
Физическото насилие е било постоянно и жестоко, доколкото чета и аз. Травми на главата, дрога, манипулация, как да разсъждава и действа адекватно който и да било?

# 1 578
А има ли някъде изявлението на Бийбър?
Четох някъде, че има - отричат адвокатите му, че е бил жертва.
Много странно..

# 1 579
Може и наистина да не е бил жертва .

# 1 580
Поне не в рамките на заведеното дело, чийто обект са други престъпления.

Елора, понеже пита по-рано: от прочетеното и изслушаното досега, белите партита и т.нар. freak-offs нямат нищо общо помежду си. От показанията на Каси излиза, че поне тези, в които тя е участвала, са разигравани фантазии на Диди, в чуждестранни форуми пишат, че все едно тя му е била аватар, през нея е преживявал случващото се.

# 1 581
  • Stockholm
Успели са да обработят Бийбър. Убедена съм, че този парафил Диди е злоупотребявал и с него. Боя  се, че няма да получи наказанието, което заслужава и най-вече, че най- важните престъпления ще се прикрият по някакъв начин.

# 1 582
Максималната присъда е доживотен затвор. Да се надяваме, че прокуратурата си е оплела кошницата със свидетели и доказателства.

# 1 583
Успели са да обработят Бийбър. Убедена съм, че този парафил Диди е злоупотребявал и с него. Боя  се, че няма да получи наказанието, което заслужава и най-вече, че най- важните престъпления ще се прикрият по някакъв начин.

Може и да не е.
Съмнявам се Демона да се е гаврил с всички с които е работил.
Избирателно е действал.
Има известни, които са казвали, че не са имали проблеми.

# 1 584
Няма как да разберем , разбира се , че не е насилвал всички , с които е работил .наскоро ми попадна клип в тик ток с Арън Картър , коийто обяснява , че родителите му са го карали да лъже , че Майкъл Джексън е блудствал с него , ужасни хора , умът ми не го побира как ще причиниш такова нещо на собственото си дете .

# 1 585
О, не, не, моля ви не отново МДж.

# 1 586
Ахаха о нямам намерение , просто имах предвид , че нищо чудно да св спекулира с жертвите.🙌🏼

# 1 587
  • Stockholm
Предполагам сте гледали видеата с Бийбър като малък и Диди. Много е изплашен, много е странен. Не го гледа като кумир, а като Страшилище. От всичко, което съм изчела, Диди е  гей - педофил. А и самият е бил жертва. Мисля си, че огромен процент от шоу елита в Америка, независимо мъже или жени са преминали през това нещо.

# 1 588
Бийбър прекарва 48ч в дома на Диди. Това когато тепърва изгрява. И получава подарък от изрода. Кола. Има клипчета как му я подарява и Бийбър казва, че не може още да я кара. Тогава да е на към 16 може би.
Дано не е бил жертва, но и аз съм по - склонна да мисля, че е.

# 1 589
Лекарска тайна. В САЩ, за разлика от България,  тя се спазва и то много стриктно. Кариери могат да бъдат съсипани само от мисълта, че някой доктор е нарушил такава.
Не, Благодаря, тук не искаме чак такъв лекарски "професионализъм".
Тук има случаи, в които лекари са разкривали насилие над хора, вкл. и над деца. Така е редно и да бъде. Когато има престъпление, трябва да се разкрива.

Общи условия

Активация на акаунт