Отговори
# 1 590
Страшни лекари, пази Боже от такива.
Нали има лекарска тайна. Изследванията само на пациента, какво ги дава на Диди.
Ама така е там, паричките са всичко за много хора.

# 1 591
  • До морето
Лекарска тайна, глупости! Напротив точно обратното- когато се касае за престъпление или дори за съмнение за престъпление, лекарите са длъжни да докладват на полицията. И отново носят наказателна оттоворност, ако не го направят. Но както някой вече каза, едва ли Каси е ходила в общинската болница.

# 1 592
  • Down south
За HIPPA ли става дума?

# 1 593
Какво докладванее  от лекарите ,какви престъпления вие не четете ли смс-и те тя си настоява за фрийк офф-ите повече от него, той и вика ,ако си в цикъл да отложим ,тя му вика ...нееее ,ок съм ,нямам търпение ,винаги съм готова за фрийк офф Stuck Out Tongue Winking Eye

А това,че са се възстановявали с вливки ,специални диети и масажи-те са били наркомани и двамата -имат пари -угаждат си...

Също признава ,че му е изневерявала по време на връзката им,вкл.и със сегашният и мъж ,значи ужасена е от него ,парализирана от страх ,замръзнала,държана в плен едва лк не ...не може да избяга ,да подаде жалба ,ама не я е страх да кръшка с личния му треньор в собствената му къща ....къмоооон ...Joy
Правила е секс с Диди дори когато официално е била с Алекс след като е взела парите  ,даже той и е звънял на фейстайм и тя не му е вдигнала .( има го в показанията )
Освен това 2018 когато умира Ким жената от която има деца, Диди казва ,че тя е била сродната му душа ,Каси веднага му пише след погребението да му държи сметка какви са тия приказки как тя ти е била сродна душа ,тия 11 години дето бяхме заедно за какво бяха...и още др .

Тия са збърканяци и двамата и наркомани,бий ме- обичам  те динамика, бил я е със сигурност ,но това с Каси НЕ Е секс трафикинг ,тя се чуди мъж или жена да си избере за секса довечера ..Да му дават присъда за побой и да разследват истинските престъпления.
По американските форуми вече се усетиха  как баш жертва ,жертва не е,съсипват ги от миймове.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 07:34 от No_frame bitch

# 1 594
А колко ли бой е яла, предишните пъти, в които е отказвала секс в този период от месеца.

Аз само да напомня, че не са й действали антибиотици (от един момент нататък) и едва се е лекувала от всички инфекции по тялото след такива партита - орални, вагинални, по уринарния тракт.
Само човек, който не е имал може да си помисли, че на някой му е кеф да си го причинява всяка седмица.

# 1 595
Каси е единствената , която говори засега. Дори и сама да се е набутала между шамарите и да има своите грешки, това не оневинява Диди.

Не забравяйте, че много хора не говорят защото или ги е страх или ги е срам какво може да излезе. Диди е стрелял в дискотека, бившата му жена се е споминала по неочакван начин, кой знае и колко други пряко или непряко е елиминирал.

Това е изявен психопат опасен за другите с неограничени средства- мястото му е в затвора. Това, че се стигна дотук и успяха да го набутат в затвора, е показно, че е много повече от обикновен домашен тормоз.

# 1 596
Диди,  че е престъпник, престъпник е. Но, че Каси е жертва, до някъде не е и точно така. За да му е била толкова удобна за всички тези неща толкова години, и сама е допринесла. Дали в момента иска да го вкара в затвора или да изкара още пари, а вътре дълбоко в себе си може и още да го обича...

# 1 597
Аз не се и съмнявам ,че щом има федерално дело и тоя е задържан без право на гаранция имат истински доказателства и истински жертви .Свидетелските показания на Каси са подигравка с тях .
Нямам търпение делото да се придвижи напред и да излезе цялата истина.
Дали в момента иска да го вкара в затвора или да изкара още пари, а вътре дълбоко в себе си може и още да го обича...
Тя е призована като свидетел по дело,няма право да не свидетелства .
Доколкото разбрах е в процес на извън съдебно споразумения за да не съди фирмата притежаваща хотела в който е сниман побоя на видеото.Жената иска  10 милиона от тях. People Eyes

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 09:26 от No_frame bitch

# 1 598
Блестяща работа на адвокатите на Диди, определено не си ги е наел случайни. Още малко ще сложим Каси на подсъдимата скамейка до Диди.

# 1 599
Аз мисля, че някой нависоко вече е решил да отстрани Диди и е опекъл работата.
От толкова недостижим до уязвим, крачката е много малка.  Вярвам, че има доказателства и вярвам, че ще бъде осъден.

# 1 600
Момичета, женски форум сме...Знам, че е неизбежно, но все пак ме шокират мненията колко Каси сама се е кефела на Фрийк офите.

1. тя е постоянно пребивана, самият Диди й е поръчвал снимки на мозъка след пребиване.
2. В него е цялата власт, записал е с нея договор за 10 албума, изолирал я е, била е на 19 години в началото на връзката им...
3. Диди през цялото време е имал оргии не само с Каси, ами и сам е организирал такива фрик офове, участвал е и в подобни оргии в плеи бой къщата. Много преди Каси и много след Каси е организирал подобни неща. Целият му начин на живот е свързан с тези фрийк офи, пословичен е.
4. Каси след раздялата никога не участва и не организира подобно нещо. Преди Диди също никога не е участвала. Ако толкова се кефи на подобен секс 4 дена да я таковат 5 човека няма ли да седне да си организира нещо подобно сама или с друг мъж?

Какви са доказателствата, че Каси не е жертва, която от страх, стокхолмски синдром и не знам си още какво, не пише подобни неща? Точно никакви. Никога сама тя не е нито организирала подобно нещо, нито участвала в подобно нещо без да е там Диди.
Докато Диди с тия оргии става с тях си ляга.

Искам да попитам къде е съдът и делото срещу плей бой, където са трафикирани, дрогирани и насилвани жени, принуждавани към проституция, понякога и непълнолетни?

# 1 601
  • София
За мен голяма част от смс-ите на Каси са за да не го ядоса, казва му това, което иска да чуе.
Показанията срещу него тепърва предстоят. Започват с Каси според мен предвид състоянието й, все пак се очаква да роди съвсем скоро.
Делото е федерално, не за домашно насилие. Действително, за да откажат гаранция срещу 50 милиона, със сигурност имат много повече от домашен побой и принуждаване за участие в извращения.

# 1 602
Да, много са добри адвокатите на Диди, вижда се дори и тук как се разклаща мнението за Каси. Вършат си работата, за която им е платено, нямат друг избор.

Обаче не бива да се губи фокуса - има физическо и психическо насилие, нарк0*ици, принуда, се*суална експлоатация... Има и жертва. Ще има и други жертви по същия модел.
Едва ли има някой нормален, който с удоволствие ще пие антибиотици за лечение на урогенитални инфекции, като се има предвид преди това дискомфорта и болката. Няма нормално мислещ индивид, който ще иска да си ги причини, а ще направи максималното, за да ги избягва.

По-нагоре из коментарите бяха качени думи на Каси с какво нетърпение очаква оргиите, обаче не се знае в какво състояние е била. Важно е не само какво пише, а и какво емоционално състояние стои зад думите на пишещия. Защото те може да са резултат от психологическа обработка, манипулация, нарк0*ици...Не се хващайте първосигнално за думите, а какво стои зад тях.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 12:06 от mariposa_viv

# 1 603
Не се хващайте, но както е видно, най-лесно е да се обвини жертвата и да се каже, че тя си го е търсила. Отвратително.

# 1 604
Така е
Тепърва предстои делото, да видим. Ако остане само с нея, ще се извърти по един начин. Но зависи какво предстои. Със сигурност не е нормална ситуация, нито нормален начин на живот.

Общи условия

Активация на акаунт