Отговори
# 1 605
Няма да остане само с нея. Обвинението планира да разпитва свидетели и експерти в продължение на 5 седмици, а защитата  -  седмица и половина. Така, че дори и само по този показател, може да си представите за обема и количеството на свидетели и доказателствен материал, с които разполага обвинението.

# 1 606
50 cent продължава

# 1 607
No_frame bitch, имаш нужда да почетеш малко повече за психология на травмите. Поне малко, че се излагаш.
Впрочем пребивал я за едни яйца, че са се забавили.
Ще ти дам примерче и дано схванеш защо Каси пише това  и няма да се обяснявам повече.
Скрит текст:
Като дете бях до 7 години с нормални килограми.
После след развода прекарах месец при другата ми баба където е баща ми.
Започна се от първия ден. Имаше мекици, на мен една ми стигаше. Тя каза още. Аз отказах. Бам шамар, разплаках се, отказах. Пак шамар и удар по главата. И още докато не изям през сълзи още 3 мекици.
На обяд беше същото. Трябваше тройно да ям. На вечеря същото.
Яко бой почти цял месец. В един момент просто за да не ям бой просто ядях каквото ми даваше.
Разбира се и това не помогна, тя си намери други поводи да ме малтретира.
Като се прибрах при майка ми там и останалите се ужасиха в какво състояние се прибирам.
Мислиш ли, че отслабнах веднага и съм се оправила.
Не, развих доста заболявания. Автоимунно, преддиабет, ир, алергия, хиперфагия / патологично преяждане/
Сега стопли ли защо съм започнала доброволно да ям големи количества?

# 1 608
Добре де, коя от вас ще търпи, както тя е търпяла? В най- крайния случай си слагам край на живота или го убивам него, но това 10 години няма да търпя(освен ако не ми харесва поне малко...).

# 1 609
Защитата само я накара да си прочете собствените смс-и и я пита дали е изневерявала на Диди ,докато е била с него и дали е изневерявала на сегашният си мъж с Диди.Моля ви се ,по вашата логика то и на въдицата на Амбър Хърд да се бяхме хванали.....айде малко по_сериозно.
Аз бих я питала в фрийк офф -ите в които тя го е гледала как прави секс със други жени ,кои са били тези жени ,на колко години ,ескорти ли,случайни ли ,как се е държаш с тях и тях ли ги е бил  и дрогирал против волята им ,щото те 20 милиьона не са взели ...да не се окаже, че Каси може да води съучастник през тези дъъъълги години.

Елора ...направо те освобождавам от задължението ти да ме просветляваш на тема психология на ъбюзъра ...WTF

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 11:17 от No_frame bitch

# 1 610
Аха, ето, и до съучастие стигнахме. Казах ви, че ще я сложим на скамейката, а до няколко страници може и да се окаже, че Диди е жертва на Каси... Тука психологии, лични примери - мАни тая работа...

# 1 611
Добре де, коя от вас ще търпи, както тя е търпяла? В най- крайния случай си слагам край на живота или го убивам него, но това 10 години няма да търпя(освен ако не ми харесва поне малко...).

Ами не знам мила, ама бая жени и в България са във връзки, в които биват пребивани систематично. Не е една и не са две. Кой какво би направил няма как да знаем, докато не сме самите ние в подобни отношения. Но това, че някоя не успява да се измъкне, не значи, че тя носи вина за насилието, на което е подлагана.

# 1 612
Да...сигурно щеше да седи Каси с него 10 години ако Диди работеше на смени в Макдонлдс ...Joy
Хиляди жени си тръгват боси и голи ,без пукната пара ,с деца на ръце ,започват нов живот  или пък не си тръгват ,но да се приравняват тежките им съдби с тази на Каси е нелепо.
Спирам да пиша до следващия свидетел .Главата ме заболя.

# 1 613
Честно казано, на мен ми се струва, че 50 Cent използва случая с Диди, за да си направи реклама на турнето. Постовете му в социалните мрежи изглеждат повече като промо, отколкото като реален интерес към ситуацията. Типично по негов стил : малко сензация, малко сарказъм и много шум точно когато му е най-изгодно.

# 1 614
За мен голяма част от смс-ите на Каси са за да не го ядоса, казва му това, което иска да чуе.
Показанията срещу него тепърва предстоят. Започват с Каси според мен предвид състоянието й, все пак се очаква да роди съвсем скоро.
Делото е федерално, не за домашно насилие. Действително, за да откажат гаранция срещу 50 милиона, със сигурност имат много повече от домашен побой и принуждаване за участие в извращения.

Но както се вижда и тук, хората смятат, че на нея и е мега густо да ходи и да се фрийк оффф-ва постоянно 24/7, дори и е цикъл, дори на антибиотици, с инфекции и тн.

Много малко след тези признания;  според мен,  ще са хората, които ще погледнат на нея наистина като на жертва на насилник, който е контрол фрийк и тя не може да се откъсне от нег през годините.

Всъщност как приключва всичко, с изнасилването през 2018г. И той спира да я търси повече ли? Или тя се скрива някъде и блокира?

# 1 615
Всъщност как приключва всичко, с изнасилването през 2018г. И той спира да я търси повече ли? Или тя се скрива някъде и блокира?

В един от постовете по-назад в темата май пишеше, че след изнасилването е правила с.кс с него доброволно, докато е била гадже със сегашния й съпруг.

# 1 616
Защитата само я накара да си прочете собствените смс-и и я пита дали е изневерявала на Диди ,докато е била с него и дали е изневерявала на сегашният си мъж с Диди.Моля ви се ,по вашата логика то и на въдицата на Амбър Хърд да се бяхме хванали.....айде малко по_сериозно.

No_frame bitch ама не забелязваш ли, той й задва въпроси от затворен тип, а не такива с отворен тип. А между тях има разлика от небето до земята. Това е тактика.
"Изневерявахте ли..." "Писахте ли това"...."Да. Да."
И какво друго да си помисли човек. На адвоката и само това му е достатъчно, целта е постигната, внушенията са поднесени. Елементарно. Това е само за плиткоумните, които ще се хванат.
Но не пита защо, нали? И какви са причините. А може и Диди да я е помолил да го направи, за да му докаже любовта си.
Но няма и да пита, защото този отговор не е желан и би навредил на клиента му.

# 1 617

В един от постовете по-назад в темата май пишеше, че след изнасилването е правила с.кс с него доброволно, докато е била гадже със сегашния й съпруг.
И това как си го обяснявате? Пак ли го е направила от безизходица?

# 1 618
Чакайте сега, ние видяхме на видео как тя бяга, той я преследва по коридора, рита я докато тя се е свила на земята, хвърля ваза по нея, а тук някои си мислят, че тя НЕ е правила опит да се отърве?! Ами то го има на видео. На чат може да му е казала, че е Господ и ще си даде душата на него, но няма как да знаем дали в действителност е мислила това, което е написала или просто се е опитвала да му угоди, за да може да се измъкне по-лесно впоследствие.

# 1 619
Явно присъдата доста ще зависи и от подбора на журито...

Общи условия

Активация на акаунт