НПМГ - Тема 10

• 66 083
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
На мен , сладурче, не ми е жал пък за детето. То си има баща и роднини. Затова няма да го спасявам. Да си го вземат и обучава вкъщи. Значи по математика ще използва ресурса на училището , а иначе ще работи срещу него и ще се опитва да го съсипе. Многоооо се позволи на родителите да се месят.

# 211
  • София
Вместо да се упражнявате в писане на обяснения и констатации във ФБ и форуми, вземете спасете и изведете детето от тази ужасна съсипваща го майка.
Бъдете активни в действия, не в писане.
Тук е твърде ниска топката за вас.
Сладурчета!

Е тази констатация направо беше .... Нали досега защитавахте инакомислещата майка и одобрявахте действията и? Даже писахте, че е герой за вас.
А защо ви е на вас да пишете във форуми с цел провокация по елементарен начин?

# 212
  • Sofia
Ти пък. Твърде е високо нивото за нея. Аз мисля, че съм я срещала тук, когато се оплакваше как са ощетили сина й по бел на НВО. Нали в крайна сметка началото на драмата е това-защо момчето не е прието в СМГ. Нея нищо друго не я интересува.

# 213
вземете спасете и изведете детето от тази ужасна съсипваща го майка.
"Детето" не е предмет на моите притеснения, а вредата, която в момента се нанася на цялата гимназия. Директор и учители са принудени да дават обяснения, да се оправдават, а в същото време видеа на партийни лидери, пълни с омразна реч и невъобразими лъжи, се разпространяват и споделят от хиляди в социалните мрежи. Децата ни ги преследват с камери, ръководството е принудено да вика полиция, за да могат учениците да напуснат спокойно училищния двор, а аз ще спасявам детето! Да си го спасяват загрижените за него, защото благодарение на лудата му майка и партията на психопатите, ние имаме съвсем други грижи.

# 214
вземете спасете и изведете детето от тази ужасна съсипваща го майка.
"Детето" не е предмет на моите притеснения, а вредата, която в момента се нанася на цялата гимназия. Директор и учители са принудени да дават обяснения, да се оправдават, а в същото време видеа на партийни лидери, пълни с омразна реч и невъобразими лъжи, се разпространяват и споделят от хиляди в социалните мрежи. Децата ни ги преследват с камери, ръководството е принудено да вика полиция, за да могат учениците да напуснат спокойно училищния двор, а аз ще спасявам детето! Да си го спасяват загрижените за него, защото благодарение на лудата му майка и партията на психопатите, ние имаме съвсем други грижи.

Сигурна съм, че от възраждане ще измислят още много "приятни" изненади за утре и следващите дни... Какво ли ни чака?
Костадинов вече нарича НПМГ: "Типичен соросоиден развъдник за еничари и безродници".

Какво ме интересува детето на Ани Кирилова, след като трябва да си спасявам моето...

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 12:51 от stefi2005

# 215
Преди години АК беше "наркоманско сборище соросоидни милионерски деца", та сина казваше "Маме, прикрит милионер си, знаех си! ВАди пачките!"... Сега щерката е в поредното соросоидното сборище Stuck Out Tongue Само средното дете пропущИха, 2 АЕГ само не са нарочвали... Smiling Imp

# 216
Точно наркоманчета очаквам да бъдат наречени децата ни, след като избълват кадрите, които са заснели неправомерно.
Наистина не знам какви мерки се предвиждат за защита на нормалния учебен процес и осигуряване на безопасна среда за децата ни, но се надявам, че народните представили, които са уведомени и са изказали позиции, знаят, и ще направят нещо повече от подкрепа във фейсбук.

# 217
  • София
Изгледах видеото, респект за учителя, който имате в НПМГ! Вероятно е един от многото там. Достойно изложи позицията си, без да използва лични нападки, и все пак стана кристално ясно каква кукувица е тази жена /без извинение/.
Пенева, вървят едни слухове в темата на 2 АЕГ, че сега това момче ще бъде преместено в нея заради скандала, та не е ясно - може и тази гимназия да бъде нарочена. 

# 218
Костадинов вече нарича НПМГ: "Типичен соросоиден развъдник за еничари и безродници".
Ужасно ме е срам заради Константинов. Български депутат. Как може! Това са наши, български деца! Би трябвало политиците от другите партии да му потърсят сметка за тези думи.
Еничари и безродници! Ужас.

# 219
  • София
Ужасно ме е срам заради Константинов. Български депутат. Как може! Това са наши, български деца!
Ето така гоним стойностни деца от България!.. и не съвсем...
Синът ми, който учи извън България, следейки случая каза, че изпитва полюсни емоции - от желание никога повече "да не се завърне в тази кочина" до "искам да хвана следващия самолет и да отида да се разпиша и аз на стената на НеПипайМоятаГимназия"... Една от мечтите му, още като ученик, беше някой ден да работи тук по специалноста си и да преподава в НПМГ. Във второто вече не е убеден...

# 220
Горките 2АЕГ. Не им завиждам, ако е истина. Сили на директора и на родители и ученици. Аз с тази майка се сблъсквах и в СМГ, и в НПМГ, не си взе поука, но успя да си съсипе детето.

Изгледах видеото, респект за учителя, който имате в НПМГ! Вероятно е един от многото там. Достойно изложи позицията си, без да използва лични нападки, и все пак стана кристално ясно каква кукувица е тази жена /без извинение/.
Пенева, вървят едни слухове в темата на 2 АЕГ, че сега това момче ще бъде преместено в нея заради скандала, та не е ясно - може и тази гимназия да бъде нарочена. 

# 221
Разгледах сайта на Втора Английска гимназия, но не намирам обявено свободно място в гимназията. Не трябва ли да има свободно място, за да се прехвърли детето?
Часовете по език в НПМГ също не отговарят на бройката във 2АГ. Струва ми се като фалшива новина.

# 222
А в НПМГ как се приемат ученици в 10 клас, за които няма свободни места? Няма напуснали. Не е фалшива новина.

# 223
А в НПМГ как се приемат ученици в 10 клас, за които няма свободни места? Няма напуснали. Не е фалшива новина.
Да как става?
Аз си мисля, че при релокация и то при подобен профил. Примерно от ПМГ Велико Търново паралелка информатика в НПМГ София паралелка информатика.
Иначе в същия град и с различен профил, различен брой часове идея си нямам как става - ако знаете моля пишете.
Прочетох в темата на 2АЕГ - евентуално с изпит по език може да премине. Незнам дали английският език е от предметите които според майката детето и трябва да учи.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 09:04 от sisill

# 224
Разгледах сайта на Втора Английска гимназия, но не намирам обявено свободно място в гимназията. Не трябва ли да има свободно място, за да се прехвърли детето?
Часовете по език в НПМГ също не отговарят на бройката във 2АГ. Струва ми се като фалшива новина.

Как така ще се мести във втора АЕГ. Там балът също е  е много висок, но все пак е училище с друга насоченост.
Браво на децата, родителите, учителите и ръководството на НПМГ. Умни, смели, будни деца. Дано агресивната простащина и каруцарски бабаитлък на Копейкин и подобни  не ги прогонят от България. Браво как наритаха копейките, включително и в темата.

Общи условия

Активация на акаунт