НПМГ - Тема 10

• 66 146
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Много ми е мъчно за г-н Христов, дано се уталожат нещата. Сещам се за някаква сходна тъпотия в едно училище, човекът получи инфаркт и почина. Колега моя ми разказваше, не помня какво беше, но нищо нередно не беше направил, а го нарочиха много грозно.

Видях ги тези коментари във фейса в една друга група - естествено пак само неговите, другите ги няма - колко удобно.
Но доколкото го познавам като класен на сина ми някои от писанията не мога да ги свържа с него. Или наистина не е издържал на това, което му се изсипа или някой злоупотребява с профила му, по-скоро.

# 286
Като гледаш какви гамени го атакуват, нищо чудно и да са фалшиви. Дори и да се докаже фалшификацията, изборите ще са минали.

# 287
И петокласник знае как да направи колаж със скрийншотове, така че аз лично не приемам нито снимки, нито скрийншотс за някакви доказателства.

# 288
За съжаление много хора са убедени, че са негови щом картинката на профила е негова.

# 289
  • София
А въпросната госпожа защо постоянно е в училището?

# 290
И още една партия се опитва да "намаже" предизборно от този скандал...
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/vmro-bie-trevo … nciya-575871.html

Искрено съчувствам на другите деца и родители, на всички учители.
За самия Росен съм със смесени чувства. Момче на 15-16г е, а да остави майка си да му решава училищните проблеми, не ми изглежда сериозно..

# 291
Наистина ли е в училището?
Ако мислите, че присъствието на други родители в училището ще помогне? Да разбере г-жата, че има и други деца в това училище с родители, които също се борят за доброто на децата си, а това което се случи не е в тяхна полза. Пишете тук. Почти всеки клас предполагам имат групи за родителите, може да се организираме и да отидем и ние в училището.Само трябва да знаем, че наистина е там.

# 292
  • София
Как така е в училището?

# 293
  • София
И още една партия се опитва да "намаже" предизборно от този скандал...
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/vmro-bie-trevo … nciya-575871.html

Тази статия е такъв буламач от неистини..., но иди доказвай, че нямаш сестра.

# 294
Да се избият помежду си вмро, възраждане и величие, те се борят за гласовете на един и същи тип избиратели - на психопатите и малограмотните, но никога не биха могли да постигнат обединение.
А г-жа врачката е била забелязана в училище, надявам се, за да подаде молба за отписване.

# 295
  • София
Детето ми каза, че два дни подред я засича в училище. Всеки я познава.

# 296
Детето ми каза, че два дни подред я засича в училище. Всеки я познава.
Може да ходи вместо детето на училище.
Нали тя прави всичко вместо него.

# 297
Доколкото знам родителите от класа едва се удържат. Мислеха да записват видео, подобно на това на децата, за да защитят училище и да разкажат какво са преживели. Но са преценили, че не е добре по този начин да се намесят. Знаете как обвиниха децата, режисирано било. Иначе им прочетох някои коментари под постовете на училището. Страшна работа е било, как са я търпели две години тази жена, не знам.

# 298
  • София
Garden_g, ако родителите на децата от въпросния клас се съберат в двора на един протест в защита на училището, мисля че и много други родители с деца в училището биха се присъединили.
Интересно, какво ли биха казали ВМРО и Възраждане тогава…

# 299
  • София
Здравейте,
бих искала да попитам по кой учебник сегашните седмокласници учат Химия? На кое издателство?

Общи условия

Активация на акаунт