Отговори
# 390

Hug ..* Доброто се върши тихо, другото е театър..*/*

# 391
Ехаааа, Амине!

# 392
Цвети, пак ме изпревари със сторито на Амине.
Имам чувството, че нашата красавица ти се обажда, за да ти каже, че пуска ново стори.
Аз на нищо ново не попаднах, та затова ще карам на стари колажи и гифки.

# 393

Hearts

Flowers Maple Leaf ДОБРО УТРО*

# 394
Здравейте, момичета!

„А най-хубавото на радостта е, когато тя ти се обади и каже: "И това не е всичко! Следва продължение!"

Нека днес ни се случват само хубави неща, да срещаме повече усмихнати и позитивни хора и да ни върви във всички начинания!

# 395
Толгахан Сайъшман, който беше избран за най-красивия мъж в света и по-късно продължи кариерата си като актьор, спечели признание за ролята си на  Мустафа в "Сбогом Румелия". Толгахан, който добави филма "Любовно затъмнение" към актьорското си приключение, казва, че външният вид е важен за него при противоположния пол. Толгахан искрено отговори на въпросите на Еврим, един от нашите читатели.

Как започна да се занимаваш с актьорство?

Всъщност този процес е много дълъг. Много се интересувах от актьорско майсторство преди студентските си години. Обичам киното. Прекарах детството си в гледане на филми и футболни мачове. Обичах и двете. Разбира се, киното беше мечта за мен. Обстоятелствата ме запознаха с моделството по време на студентските ми години. Обичах и тази работа. Тогава влагах цялата си енергия в моделството. Свърших и много добра работа. През 2002 – 2003 г. индустрията на телевизионните сериали се разви много. Излязоха много сериали и затова гладът за актьори се роди в индустрията. Видях това като възможност. Актьорството беше това, което исках да правя така или иначе. Опитах се да запълня празното. Докато бях модел, ходех на уроци по актьорско майсторство. Исках да имам актьорски опит, когато имах възможност и ми предложиха и бях пред тях. Но когато бях избрана за Мистър Свят за мъже в интернационалност, автоматично ми бяха предложени оферти. Предложенията се увеличиха по интензивност и ме привлякоха. След това се върнах в Турция и напълно се отказах от моделството. Вече изобщо не се занимавам с моделство.

Какви реакции получавате от хората, живеещи в Македония?

Измина година и половина, откакто отидох там. Вече бях на корицата на списание! На Балканите живеят около 500 000 турци. Те мислеха, че са забравени. Изобразихме ги в "Сбогом Румелия". Те са много щастливи от това. Защото работата беше обичана много сериозно. Тъй като го заснехме там, това събитие много зарадва турците, живеещи на Балканите. От приблизително 500 000 турци, 500 000 ни наблюдават. Македонците пък отначало не разбраха какво правим. По-късно, когато го гледаха, те бяха заинтригувани. Те също гледат нашия сериал в момента. Неизбежно това ни донесе популярност. Особено ако говоря за себе си; Учениците в турските гимназии там проявяват голям интерес. Онзи ден 3 автобуса със студенти дойдоха да ме видят. Бях привлечен и от македонците.

Следва продължение Simple Smile

# 396
Еми, твоят клип в Ютюб е невероятен! Незабравимите Ийт и Нур - красиви, млади и влюбени!

# 397
Здравейте ,как сте ?
Благодаря за споделеното.
Ох не знам вече какво да пиша, като няма нищо ново.. Хайде да се почерпим следобедно с някое сладко изкушение..

# 398
Имате ли интересни събития там?

Случват се много интересни неща. Дойде братът на моя приятел Джанер, който изигра героя на Спанака Намък в нашия сериал. Той е и режисьор. В същото време той ми даваше уроци относно игра с меч. Отидохме в селото, където снимахме. Докато чувах само звуците на цветя и насекоми, изведнъж шумът спря. Обърнах глава. Стотици момичета тичаха към мен. Алпер ми каза: "Поверявам те на бога."

Цялото това внимание отегчава ли ви?

Всъщност това е красиво нещо. Разбира се, може да се случи в даден момент. Например, може да сте депресирани, може да има семейна ситуация. В края на краищата аз не съм Мустафа. В ежедневието аз съм Толгахан Сайъшман и проблемите ми продължават. В този момент някой идва и иска нещо. Понякога тези искания не се задават по учтив начин. Може да има нелепи искания или може да има такива, които използват много груби термини. Понякога не можете да направите нищо само се ядосвате. Защото сте неразбрани. Имам проблеми с тези точки. Най-общо казано; Нямам проблем. Това не е голям проблем. Мога да правя каквото си искам. Излизам и се разхождам по плажа. Има хора, които най-много искат да се снимат и това не ми омръзва. Колкото по-популярен ставам , толкова повече обръщам внимание на външния си вид.

Каква е причината да стоите далеч от таблоидите?

Не искам да се знае твърде много от личния ми живот. Страхувам се, че ще бъде предадено на хората по грешен начин. Няма проблем, ако бъда забелязан да напускам бара една вечер. Когато хората са любопитни, те го виждат в таблоидите. Също така мисля, че списанието е важно нещо. У нас списанията и папараците са преплетени. Няма такова нещо в чужбина. Защото списанието е актуалност. Актуалните новини са новини от таблоидите. Папараците са нещо различно. Естествено е, че ме виждат да излизам от бара една вечер, но отдолу; Когато се пише: "Той счупи толкова много очила, пи толкова много, забавляваше се с толкова много момичета, докато беше вътре", ме боли. Ето защо се опитвам да стоя настрана. Страхувам се да не бъда разбран. Не искам личният ми живот да бъде известен твърде много. Защо трябва да се показвам на хората? Нека гледат героя, който съм създал, да го обичат, да го ценят.

# 399
Здравейте ,как сте ?
Ох не знам вече какво да пиша, като няма нищо ново.. Хайде да се почерпим следобедно с някое сладко изкушение..
Феми, разбрах тънкия намек

# 400

Не е ли нормално да са любопитни?

Не правя такива неща само защото хората са любопитни. В случай, че са любопитни; Не казвам: "Вижте, това е килимът в къщата ми, така наричам майка си, когато говоря с нея". Никой също не трябва да знае за това. Това има тънка линия. Ето защо се опитвам да стоя малко настрана. Иначе списанието е важно нещо. Не че ми се струва странно, но не искам да навлизам в твърде много полемики.

Как реши да се откажеш от моделството?

Работих като модел около 8 години. Имах предвид актьорството. Направих всичко, което един мъжки модел може да си представи. Най-важното е, че бях избран за "Мистър Свят за мъже". Работил съм с почти всеки дизайнер в чужбина и в Турция. След като направих тези неща, какво остава да се боря или да ме задоволи! Актьорството вече беше мечта за мен. Беше вълнуващо да направя това и също така беше много финансово възнаграждаващо. То е несравнимо различно от моделството. Ето защо приключих с моделство, за да вложа цялата си енергия в актьорството.

Казвате ли: "Радвам се, че избрах актьорството"?

Определено се радвам, че избрах актьорството. Радвам се, че участвах в добри проекти. Надявам се да продължи така. Ако моделството ме вълнува в момента, ще го направя отново. Но загубих това вълнение.

# 401

офф, много лошо време, остана само да си хапнем
нещо сладко и хубаво да го преглътнем с елексир,
от утре започват Коледните пости..
Yum
Скрит текст:
Три майки си говорят:
- Записахме детето на карате!
- Ние пък нашето на бокс.
- Аз пък моето сама си го бия..

Joy Joy

# 402
Момичета, благодаря ви за всичко споделено. И кафе си пийнах, и сладичко си хапнах и с удоволствие прочетох интервютата на Толга.
Обичам да се заседявам в темата, приятно ми е във вашата компания.
А нашият Мистър Свят е неотразим навсякъде:

Да сложа и Амине, че да си правят компания.

Софи, тъкмо да пусна поста си и видях, че и ти си писала. Усмихна ме с вица, но това за Коледните пости не ми се понрави. Ако започнем от утре - ще станем като фиданки.
Неее, аз искам да съм си красива.

# 403
Имате ли прилики с Мустафа?

Характерът на Мустафа има много различни характеристики от мен. Изпълнявах движения, различни от ежедневието си, за да бъда убедителен. Това ми отне много време. След 20 епизода обаче започнах да играя като Мустафа. Във филма хората много харесаха героя на Уур. Получих много добри комплименти. Защото Ууур беше много близък до мен герой. Реакциите ни бяха почти идентични. Това беше проблемът, който имах с характера на Мустафа. Не реагирам като Мустафа. Говоря много силно и се смея на глас. Мустафа, от друга страна, е много наивен. Всъщност Мустафа е филмов обект сам по себе си. Мустафа е много честен човек. Опитвам се да бъда толкова такъв, колкото мога. Правя това, което знам, че е правилно, но без да нарушавам границите. Прозявам се. Не съм фиксиран човек. Ако съм убеден, мога да променя мнението си. Не съм човек, който гледа на живота с поставени щори.

Може би в бъдеще ще бъде направен филм като този и вие ще играете главната роля...

Късмет всичко е непредсказуемо. С Божията воля. Възхищавам се!

Какво ни очаква в поредицата?

Не мога да кажа!

В сериала персонажите сви с Берак се поджождат в живота вие с Берак как сте?

Да, такива неща се случват често. Тези, които следят поредицата, обичат героите и си подхождат един на друг. Всъщност или лелята на Берак, или приятел на майка й казаха на Берак; — Виж какво красиво момче. Обикновено бъдете заедно." Искам да кажа, че дори и  го прави. Това е много естествено нещо. Това важи за всички поредици. Хората искат да видят любимите си герои един до друг.

Следите ли сериала?

Разбира се, гледам го от гледна точка на това да видя себе си. Мисля, че мога да се подобря, докато гледам.

Критични ли сте към себе си?

Критикувам себе си много остро. В повечето от миналогодишните епизоди се ядосах и направих същото отново пред огледалото. Винаги подхождам към нещата, като казвам, че става по-добре. Опитвам се да добавя нещо към себе си, като критикувам себе си. Не гледам нашия сериал като работа, наистина започнах да го гледам като публика. Най-много се смея на характера на Спанака Намък. Вече не чета други сцени освен моята. Любопитен съм. Мисля, че това добави още повече ефективност. Докато гледам сериала, го гледам с любопитство, защото не познавам другите сцени.

Пуснахте мустаци за сериала. Мустаците символизират малко мачизъм. Имаш ли и мачо страна в себе си?

Аз съм от консервативен характер. Аз също имам мачизъм. Не съм много груб мачо. Аз съм толкова мачо, колкото трябва да бъде един турчин.

Играхте герой от Фенербахче във филма "Любовно затъмнение" и сте фанатичен фен на Фенербахче. Ако героят в този филм беше играч на Галатасарай, щяхте ли да можете да играете така?

Не мисля, че би било толкова добре. Бих могъл да дам усещане за застъпничество толкова, колкото трябваше да дам, но друго е да го дам толкова от сърце. Другият би бил малко по-голяма роля. Нямаше да е толкова ефективно.

# 404
Диди, за теб:
С благодарност за интервютата и надежда, че ще ни изненадваш с още такива спомени.

И нашият Мустафа от "Сбогом, Румелия"

Общи условия

Активация на акаунт