💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 030
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Червените живи ли са, ни вест, ни кост от тях.. Не ми липсват, особено Луна, но вече забравих кои са там.

# 106
Раду реве нещо след рекламите.Дано е от радост,че този човек се раздаде в играта и сега на пъзела ако изгубят ....

# 107
  • Варна
Рени крещи като изоглавена, ама да я видим нея сега.
Да не съм лош пророк, но тя сигурно ще е най-зле от всички 😊

# 108
Удоволствие е да гледаш как играе Раду
Мда, добър и нахъсан е в играта. Напомня ми на Алекса. Силвия също много добре се представя в игрите.

# 109
  • На Изток от Рая
Червените живи ли са, ни вест, ни кост от тях.. Не ми липсват, особено Луна, но вече забравих кои са там.
Живи са само в петък когато имат битка за влизане в играта

# 110
  • Брюксел / София
Зелените, ако изгубят ще е печално!

# 111

Не мога да повярвам, че на червените изобщо не им дават храна. Те досега да са умрели.

# 112
Раду играе страхотно .Поема голяма част от тежестта  на битката, изчаква момичетата окуражава ги . Калоян щом издрапа с Мира ще са първи.
Павел с поредна слаба изява.
Танцьорката дотук отново най-слабо звено за отбора си .

# 113
Аз съм фен на сините, без недоразумението наименувано Рени, надявам се поооооне на стопанството да отидат.

# 114
  • На Изток от Рая

Не мога да повярвам, че на червените изобщо не им дават храна. Те досега да са умрели.
Споко, човек може да изкара дълго време без храна и вода 🙂. Но за техните условия им дават по нещо колкото да имат сили за битка

# 115
  • Stockholm
След като дадоха, че Раду плаче, значи ще спечелят. Иначе фаворити са ми Мартин или Каролис. Но и Гешев става. За съжаление  никой още не  ме е запленил като в предни сезони.

Изключително досадна игра. Явно плуването вече въобще не е фактор. А всъщност игрите с плуване са най-атрактивните и спечелиха аудитория на ИВ. И с всяка изминала година продукцията проваля качеството на предаването, въпреки все по-подготвените участници.

# 116
  • Брюксел / София
Виктория и тя е мн зле!

# 117
  • На Изток от Рая
Виктория и тя е мн зле!
Очаквам най-голямото зле да е Рени

# 118
  • Варна
Сините със силните оъзелисти пак на плажа

# 119
Зелените си заслужава резиденцията напълно.

Общи условия

Активация на акаунт