💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 105
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 120
Ужасно тегава игра за гледане. За първи път ми идва да сменя канала по време на битка. То 1 час едно и също?? Кому са нужни такива битки, то ми втръсна на 20тата минута. По едно време нито знаех кой минава нито кой до къде е, кой води. Да бяха направили една по-кратка битка и да остане екранно време и за червеното племе. Голяма реклама беше 5 племена не знам си какво. Едното изхвърча на ден 1 другото трета седмица са го показали 3 пъти.. В крайна сметка пак 3 племена гледаме.
Отделно че от началото на битката се знаеше кои ще са последни заради интрото за следващия епизод от събота.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:23 от Toffee ᡣ𐭩

# 121
  • На Изток от Рая
Миряна и Караолис пък са добър тандем в пъзелите. Виктория официално е най-слабото звено за мен в племето

# 122
Зелените ги разбиха на тази игра.

# 123
  • Варна
Сините изцяло бяха зле.
И Павел и Гешев и Рениту

# 124
  • Брюксел / София
Рени вЕрно е най-зле!

# 125
Тази Рени е страшен спънат кон с извинение .Язък  за единия  милион  последователи дето само се хвалеше  Smiley.След това предаване бая ще  изгуби.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 22:31 от *Аня*

# 126
РенитУ закопа сините

# 127
Благо явно му е зле кракът. Много накуцва.  Ама не спира и за секунда. Сините си заслужават пак да поплажуват

# 128
  • Някъде в Матрицата
Димо казва "Светлин като Джеймс Бонд", пускат като фон "Мисията невъзможна". 😁 Браво, браво.

# 129
  • Някъде там...
Рени само в битка с надвикване ще е добра...

Супер бяха зелените в тази битка. Голямо браво на Раду и на последния пост за пъзела.

# 130
  • На Изток от Рая
Двама куци при жълтите и въпреки това са пред сините

# 131
Рени твърде много ги забави точно, когато не трябваше. Жълтите с минус един крак ги настигнаха и задминаха. Дали пък не беше грешка тя да е последен пост? Останалите може би щяха да се напънат екстра, за да компенсират нейното изоставане.

# 132
  • София
Рени вЕрно е най-зле!
А защо я оставиха на последен пост, трябваше на последния да са някои по-бързи, смели и сръчни, за да наваксат, а тя още повече ги закопа.

п.п.писали сме заедно с Ребел

# 133
Леле, горкия Светлин, размаза се

# 134
Ейй, няма друга досада като тази Рени!
Освен да крещи, можеше да погледне какво аджеба трябва да се прави на това трасе, къде дрема цяла игра. Не знам съотборниците ѝ на какво са разчитали, може би че ще дадат огромна преднина и тя няма да я профука.

Изключително неприятно женче, днес ги видях със сестра ѝ, Ренито събра погледите в Коста с говор на висок тон, много беше смешна как се оглеждаше да види дали някой я е познал. Изключително грозно впечатление ми направи.

Общи условия

Активация на акаунт