💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 989
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 75
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Егати тежката игра, наистина не знам кому е нужно цялото това мъкнене, бутане и мъка. Битка може да е трудна и с много и различни компоненти - плуване, ловкост, бързина, не само със силови елементи. Малко на хамалско предаване заприлича цялото нещо. Ще се изсипят тези хора.
Крамарска как се предполага да се справи в подобна игра? И Анджи е много дребничка, но е доста по-набита и силна.
Гледам Рени и се чудя как е възможно да е на 28? На мен ми прилича на 35-годишна.
Новото попълнение Десислава и то познава половината участници. Expressionless

# 76
Искам другата седмица играта с варелите дето ги преместват бавно един пред друг  с участник върху тях Joy  ,че не са я давали
Трябваше да направят и варелът на самотникa  за четвърта локация. Да има един клекник там отгоре да пребивава, не цяло племе на блатото. Просто да не слиза от варела, за сън да може да си го обръща напреки и да балансира, ако не за жалкар и страхливец да бъде обявен от Ралица 😄

# 77
Искам другата седмица играта с варелите дето ги преместват бавно един пред друг  с участник върху тях Joy  ,че не са я давали
Трябваше да направят и варелът на самотникa  за четвърта локация. Да има един клекник там отгоре да пребивава, не цяло племе на блатото. Просто да не слиза от варела, за сън да може да си го обръща напреки и да балансира, ако не за жалкар и страхливец да бъде обявен от Ралица 😄
JoyJoyJoyJoyJoy давай им, давай им идеи ти Joy

# 78
  • Брюксел / София
Изобщо не харесвам Силвия, но на трасето е машина. Мисля дори, че е по-силна от Караолис.

# 79
  • Варна
Някой да ми подскаже от къде ми е позната Силвия 😃
Сървайвър

# 80
  • Някъде там...
По 3 каски ли имат зачислени на племе?!

Нула обезопасяване. Седя на тръни, че някой ще се пребие!

Раду дотук мина с най-много рационализации по терена, вкара мисъл навсякъде.

# 81
Силвия е страхотна на трасето просто. Тя и Раду щяха да са летящ тандем в тази игра.

# 82
Силвия наистина е машина на арената! Имам чувството, че може 5 пъти да го мине това трасе!

Раду извън игрите дразни, но наистина е подкрепящ съотборник.

Пиперленко изобщо не мисли... Всеки път Rolling Eyes

# 83
  • Брюксел / София
Танцьорката е доста семпла интелектуално, никаква мисъл. Димитър се измъчи с нея.

# 84
  • Някъде в Матрицата
Варела на самотника. 🤣🤣🤣 Това е епично, dakota14.🌻

# 85
  • Варна
Едната не може да го закачи, другият не може да го откачи😁
Павел много зле с мисълта

# 86
Ох, истерията пак е обладала г-жа Известна съм

# 87
JoyJoyJoyJoyJoy давай им, давай им идеи ти Joy
Аз ще давам, ама и един стартъп за варели ще отворя( демек фабрика) и щИ видите виЙ. Кралев пасти да яде с неговото милионерство 😄😄

# 88
Рени как крещи истерично. Много я е страх пак да не е на брега.

# 89
  • Някъде там...
Рени няма ли да спре да се дере...

Общи условия

Активация на акаунт