💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 158
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Леле, горкия Светлин, размаза се

Ами да свиква, като иска да влачи Рени със себе си.
За сините бях, ама си заслужават пак да идат на мизерията. Нито правилно направиха стратегията, пък за контузената не ми се говори...

# 136
Някой знае ли между другото сак най- ефективно и бърза се решава този пъзел ? Все съм пробвала, но ми отнема много време, а чалъма така и не го научих.

# 137
  • Stockholm
Защо Павел се затича към пъзела, преди котвата Рени да се е придвижила към финала?

# 138
Рени много зле ,  но  не беше единствената , която забави отбора . Че и последна я сложиха и с не толкова силов играч .
И Димитър изнесе абсолютно индивидуално кръга и Раду помогна на Виктория.

# 139
  • На Изток от Рая
Ами той Светлин сам си буташе количката, а куцото Рени само я подпираше. Контузените от жълтите си личеше как се раздават в играта, а тя чакаше някой да ѝ свърши работата

# 140
  • София
Някой знае ли между другото сак най- ефективно и бърза се решава този пъзел ? Все съм пробвала, но ми отнема много време, а чалъма така и не го научих.
Аз съм решавала доста по-малки. Ако правилно помня въртиш два реда, като трябва да вървят отзад напред, за да дойдат на местата си. Не знам, дали успях да го обясня...

# 141
Защо Павел се затича към пъзела, преди котвата Рени да се е придвижила към финала?
Светлин не му ли предаде щафетата? Деси тръгна, след като Рени докоцука.

# 142
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Съвсем заслужена победа на зелените, бяха страхотни по трасето. Много ми харесва как играе Раду, добър отборен играч и лидер е - непрекъснато внимава и мисли за съотборниците си, подкрепя, насърчава, хвали... И играе с ум, което е много важно за играта, а и много приятно за гледане, защото доста хора там не мислят изобщо.
Рена направо закопа сините, въпреки че и Павел и Наталия имаха забавяне. Микяй се чуди момчето защо не била разбрала какво трябва да се прави и как. Ми как да разбере, като през цялата игра се дра като ненормална. Обаче да крякаш не е като да играеш. Тя само на викането е силна.

# 143
Рени, както винаги най-зле, но самочувствието й е топ.

Направи ми впечатление, че частите на пъзела на зелените се плъзгаха по-трудно по дъската, отколкото варелите по терена 😂 Измъчиха се да ги местят Мирянка и Караолис 😂

# 144
  • На Изток от Рая
Много пъзелисти този сезон, който стигне пръв - той печели

# 145
Тоя Павел голям образ -отборът ще падал без него , реши че щял да бъде най-бързия на пъзела , на какво основание никой не знае .

# 146
  • София
Що мълчиш, бе Рени?

# 147
Микяй между другото много добре изкоментира играта на Рени на синхроните. Милата спа цялата игра и сега с увиснал нос. А Наталия не я затваря тая уста, бе 😂

Евала на Раду за играта, най-добре впечатление ми направи от всичко в цялата тая дълга и скучна игра.

# 148
Според мен единият карабинер на сините беше леееко дефектен, съвсем мъничко по-разчекнат и така се обръщаше както не трябва и малкото ухо влизаше в халката на варела и не можеше да се изкара оттам лесно. Случвало ми се е и затова мисля, че схванах проблема. Няма начин два пъти за запецнат на един и същи карабинер иначе, но то се и видя в някои кадри.

# 149
Ралица колко театрално избърса фалшива сълза.  Всички тези години в НАТФИЗ се отплащат Joy

Общи условия

Активация на акаунт