💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 103
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Е то как някой да си защити позицията пред Кралев и Благо по какъвто и да е начин, при положение, че с тях разговор не се води. Когато говориш с тях и не си в темата им, започват обиди и заплахи.
Избягвам да коментирам мнения тук, но наистина съм потресена как може да има потребители, които подкрепят и защитават изявени агресори.
факт просто ми се искаше когато нападнаха Крамарска поне да са малка по активни и да не ги оставят да си правят каквото си поискат
А аз този път се радвам, че не го направиха. Изи трябваше да им се противопостави, най-после... САМА! Това беше нейната битка и се радвам, че Димитър и Добрин не се намесиха /за Марто и не съм се надявала, че някога ще защити когото и да било/.
Очевидно добре се отрази на момичето този "разговор" с дебилите, доби самочувствие и се окопити, дано да не е за кратко!

# 1 216
Reina, благодаря, че си го казала вместо мен.

Нямам намерение да си доказвам думите, има ги 10 страници назад подкрепящите коментари, не съм на съд, че да търся доказателства.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 23:08 от Sugarchen

# 1 217
Колкото и да са ми симпатични всички мъже на блатото, би било малоумно да не се елиминират най-силните хора от там. Дори елиминацията на Изи предната седмица е много глупав ход. Там не е отборна игра, ако аз съм играч на блатото, не ме интересува, че Венци заслужава да е там. Ако е пречка за мен да вляза в играта, трябва да си ходи.

# 1 218
Как се променя графика на игрите с този Биг брадър ?

# 1 219
Рени защо си тръгна преди съвета и очевидно никой не знаеше за решението й? Ако мислеше за племето щеше да остане, за да е едната номинирана и утре да си отпадне на елиминации! Сега Дръзките могат да останат и с още един човек по-малко! Гешев ако беше дал и двата си гласа за Светлин, щеше да спаси Павел, но уви Ралица не случайно пита първо него...
Дали ще влезе нов човек на нейно място, ако се брои, че излиза по медицински причини?

# 1 220
  • София
Гешев ако беше дал и двата си гласа за Светлин, щеше да спаси Павел, но уви Ралица не случайно пита първо него...
Нямаше, и така щеше да нахендри Павката на Светлин.
Сините са 7, плюс допълнителния капитански глас стават ообщо 8 гласа. Павел е с 3 (Наталия, Светлин и Маги), остават 5: все един от двамата (светлин или Наталия) ще бъде с 2 гласа и врътката може да се получи само ако Гешев си беше купил един допълнителен глас за да ги направи 3:3:3 и после да избира (както направи Светлин миналата седмица)

# 1 221
Да,на втората елиминационна битка се вижда син екип.Няма да се очудя това да е Светлин,защото е тъп като галош и го показва на всички пъзели.
И разбира се,ще извъртят нещата така,че отпадналия да не е точно отпаднал.Сигурно ще ходи при Блатните.

Както се подразбира, правилата се сменят както на Продукцията й е удобно.
За да го правят това,значи "спясяват" любимец с потенциал да вдига рейтинг. Залагам на Павката или Благой.
Димитър първи ще се спаси.

# 1 222
  • София
Да,на втората елиминационна битка се вижда син екип.Няма да се очудя това да е Светлин,защото е тъп като галош и го показва на всички пъзели.
И разбира се,ще извъртят нещата така,че отпадналия да не е точно отпаднал.Сигурно ще ходи при Блатните.
Светлин НЕ е номиниран!

# 1 223
Рена изобщо не ме трогна. До последно беше подла и нагла и напускането й беше поредното прецакване на племето й, което беше изключително толерантно към нея през цялото време. Разбра, че ще е номинирана и си заминава и от суета и гордост, реши да си тръгне "по болест", за да не я гледаме как ще бъде смачкана на елиминационна битка. Трябваше да играе и да отпадне от уважение към отбора си, но тя си е самовлюбена егоистка. Като колеше и бесеше не й пречеха болките. С голямо удоволствие и казвам "бай бай".

Маги все повече ме разочарова с липсата си на ясни позиции в племенните отношения.

Силвия си я харесвам през цялото време с всичките й кусури и смятам, че отнесе доста неоснователна критика и упреци. Наистина е неумела в социален план, там е винаги в защитна позиция, отбранява се, несигурна е, както отбелязахте и по - напред. Добър човек е за мен, не виждам злоба или лошотия. А на арената е  голямо удоволствие да я гледа човек. Тя и в Сървайвър хич я нямаше в стратегии и подлости. Страхувам се, че и тук ще отпадне преждевременно, защото не знае как да си оплете мрежите, а ми се иска да остане до края.

# 1 224
  • София
Прави ми впечатление, че Мартин си прави пас, не влиза в конфронтации, гледа си в земята или в чинията и изобщо няма синхрони с него. Димитър и Добри се разправят с търтеите, другите не ги подкрепят особено или го правят, когато тях ги няма...примерно в градината обелиха 2 приказки колко са потресени, че онези нямало да дойдат.

# 1 225
На 45 с такова тяло и коса, евала на Силвия. И откъде тая сила в тази крехка физика 🤔
Димитър го харесвам, говори спокойно и с ирония 👌

# 1 226
На 45 с такова тяло и коса, евала на Силвия. И откъде тая сила в тази крехка физика 🤔
Димитър го харесвам, говори спокойно и с ирония 👌
Силвия има страница в интернет, на която има публикувани нейни "моментни" карикатури на германци, защото живее в Германия. Има на други места и видеа с карикатурите заедно с реакцията на нарисуваните.
На много от тях се смях от сърце, защото това е рядък талант- да накараш "сухите" немци да се смеят като малки деца. Затова, зад таланта на Силвия се крие голям интелект. Това е рядка дарба- хем да осмееш някого, преувеличавайки негови черти, хем той да се "разпознае" като оригинал, хем да го приеме, забавлявайки се и дори да се хвали пред другите с нейните карикатури.
Затова Силвия е много умна- за няколко минути може да "изопачи" на белия лист непознат човек, който след това ще го закачи на видно място в хола си, за да го виждат следващите поколения с искрен смях.
Това е уникална дарба, с която се раждат по един на няколко молиона

# 1 227
Цял Пикасо я изкарахте Trollface

# 1 228
Силвето да нарисува Кралев. Макар че не знам как се рисува карикатура на карикатура.

# 1 229
Силвето да нарисува Кралев. Макар че не знам как се рисува карикатура на карикатура.

Общи условия

Активация на акаунт