💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 210
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 305
Защо Добрин и Мартин не искат да дават капитанството на Димитър ,нали уж са си заедно?

# 1 306
Този сезон май няма да има "дай гровете и се измъкваш от блатото". Мирише ми че само за гласове ще се харчат. Е, ако камчията беше с торбичката правилата можеше да са други. Мирянка не влиза в тези Тупаревски стратегии.

# 1 307
Благой и другия си живеят в някакъв техен филм. Щели тоя да дърпат, оня да дърпат. Тея от блатото защо Кралев реши, че са негови хора??😳
Много, ама много искам Благой да загуби днес. Макар да го оставят в играта. Но да не е в това племе. Тогава Кралев ще се посере.

Мартин и Добри изобщо не разбирам каква игра играят. В това племе всички са като разпасана команда. Всеки се чуди как да играе с някого, само да го прецака. И по средата Крамарска плаче...

# 1 308
Пак любимите им жилетки, ама като висят на кръста защо не правят стъпалата за мъжете по-големи а?
Явно искат да оставят Кралев сам Joy
С тоя крак и тая битка Благо е почти пътник.

# 1 309
Защо Добрин и Мартин не искат да дават капитанството на Димитър ,нали уж са си заедно?
Защото Добрин е изключително хлъзгав и безпринципен играч и не е уверен в силите си. Друго обяснение нямам . Три пъти до този момент сменя стратегии , коалиции.

# 1 310
Варели имат бол, ала кубчета явно не. Четирима души ще прескачат 3 куба

А сега видях, че всички ще минават и през трите . My bad 🤭

# 1 311
  • София
Бе май в България само умни, красиви, тактични, джентълмени...Бе мъжове - мечта.
Като слушам нЕкои елементи се си мисля, че само аз попаднах на обикновен. Ма за сметка на това мъж. А не пародия, която гледам всяка вечер.

Жал ми е за сините - гладни и такава игра... Ще се спаси май Благой. Уф, като кажа Благой, все Джизъса ми пред очите.

# 1 312
Ох,много ме е яд като ги накачат с допълнителни тежести.
Павката е станал 50 кила сигурно Наталия е по тежка от него

# 1 313
Ако Павката случайно напусне тази вечер, искам да изразя благодарността си на продукцията, че ми позволи да си променя мнението за него. От години съм силно предубедена към него- и тази вечер се сетих защо- заради татуировките. Но в ИВ досега , поне това което ни показват, разбирам, че този човек май единствен не се е вкарал във филма и е там за да се забавлява и играе играта. Да ви кажа честно- такъв човек бих искала да победи.

# 1 314
и аз това се чудя… за кой е по-страшна жилетката, за Павката или Наталия?

# 1 315
Безумие. 20 кила отгоре. Павката кожа и кости. Че тя Наталия е по-тежка от него. Егати правилата🤦‍♀️

# 1 316
Аз не разбрах, защо Благой беше така убеден, че битката ще е е морска тоя път...

# 1 317
Димитър уж иска да "чисти" ама си дава зор да се спаси още сега Joy

# 1 318
Аз не разбрах, защо Благой беше така убеден, че битката ще е е морска тоя път...
Защото в паралелната вселена на льольовците всичко е такова каквото искат да бъде Joy друго обяснение нямам.

# 1 319
  • София
Ако Павката случайно напусне тази вечер, искам да изразя благодарността си на продукцията, че ми позволи да си променя мнението за него. От години съм силно предубедена към него- и тази вечер се сетих защо- заради татуировките. Но в ИВ досега , поне това което ни показват, разбирам, че този човек май единствен не се е вкарал във филма и е там за да се забавлява и играе играта. Да ви кажа честно- такъв човек бих искала да победи.
Снощи и аз си мислех за същото, колко различен от представите ми за него и то в положителна посока се оказва Павел.

Общи условия

Активация на акаунт