💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 206
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 290
Аз липси нямам, ама ти явно имаш, щом се фиксираш толкова в моите мнения 😅
Не си ли намери назад защитниците да си общувате?

# 1 291
Не разбирам как изобщо сработи тази стратегия с лягането на кола, особено при противник който остава с лице. ОК, ясно е, че краката на всеки един участник ще са по силни от ръцете на другия. Но, ти като си с гръб, как по-точно виждаш кога другия отпуска хвата, че да дръпнеш? Нямам обяснение как сините, оставайки винаги с лице, до такава степен не виждаха кога да дърпат.
Тотално изтърваха стратегията в тази битка сините, а при толкова глад в последните 3 седмици дори и 3т им бяха успех.

Лягането върху кола има две предимства. Използват някаква дебелостенна PVC тръба която леко се огъва. Когато е огъната по трудно се движи в отвора.Лягайли върху нея използват това предимство. Отделно хвата е по добър и оттам насетне краката вършат останалото.

# 1 292
Миряна май няма да има възможност да пазари

# 1 293
  • София
Луна номинира Венци, защото бил много добър и бил голяма конкуренция 🤣 Ти нямаш конкуренция, толкова си зле...
ооо, тръгна си , ура!

# 1 294
Какво беше това черно буболечище, дето мина по челото/кърпата на Анита 😶

# 1 295
Явно много се бях объркала, че тоя сезон докторката ще прави шоуто и ще дразни.

# 1 296
  • Някъде в Матрицата
Айде, д-рката чао!
Иначе, когато номинираш за директно изгонване - стреляш по най-силния. Логичен беше нейният избор.

# 1 297
Явно много се бях объркала, че тоя сезон докторката ще прави шоуто и ще дразни.
Тя беше пълнеж,заела мястото на някой кадърен участник .Самата каза ,че в коалиции не иска да влиза.

# 1 298
  • София
Наталия няма грам бицепс, каква културистка е.. За други мускули  да не говорим..

# 1 299
Как е крачето? 😄😄😄

# 1 300
+1 !!!!!!!

Не знам какво е на Кралев нивото, но Димитър милия не може обувките да си върже.
И да не може въобще да се обуе пак е по-добре от Кралев JoyJoyJoy

# 1 301
Какви стратегии бистрят двамата "умници", как летят в облаците, не е истина просто.

# 1 302
  • Някъде в Матрицата
Кральо-портальо Злольо Розе си мисли, че може да придърпа Мартин. 🤣🤣🤣

# 1 303
Какви са тези недоразумения в Игрите? Хора с нереалистична самооценка винаги има, ама тези кастинги за какво са? Нито Рени, нито Галина ставаха. Дамата психолог не само, че беше кльощава, но дори нямаше двигателна култура. Учудвам се, че оцеля и не се преби някъде.
На Добрин стратегията беше като на селски хитрец - саботаж, но пък друг да ходи на номинации, не той. Такава мръсна игра би трябвало да се санкционира. Прекалено много се набляга на интригата и стратегиите и със сигурност това е по сценарий. И става досадно. 

# 1 304
Леле като гледам Гешев колко е отслабнал и направо ми става лошо. Генерално трябва да се измисли нещо с тази храна, не е нормално това.
Буболечката на челото на Анита 😳

Общи условия

Активация на акаунт