💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 215
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 275
Не знам какво е на Кралев нивото, но Димитър милия не може обувките да си върже.
И да не може въобще да се обуе пак е по-добре от Кралев JoyJoyJoy

# 1 276
  • Germany
Не знам дали е обсъдено, но подкаста с Рени е ужасен, толкова самовлюбено същество. Ето до какво води тази слава и последователи в тик ток - самозабравяне и липса на връзка с реалността.
Едит: говори често за себе си в трето лице, супер неадекватно Close
Явно гледаме с различни очи. На мен ми беше интересен този подкаст. Обяснява доста неща. Съчувствам и за контузията, защото съм била в подобно положение и е адски гадно. Моят крак (целият до петата) тръпнеше поне половин година. Разбира се, не е трябвало да влиза, но тя намекна, че не са и оставили много избор. А говоренето за себе си, беше по-скоро да се изронизира и да звучи по-забавно. Но пък кой както го разбира 😉
От кога интелекта на човек се определя от това дали може да се връзва връзките? И Кралев може да се има за много интелигентен, но държанието му не съответства на претенциите му. Димитър поне не претендира да е големият интелектуалец. Човекът си каза, че е от село😆

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 16:09 от PeaPink

# 1 277
  • София
Не знам какво е на Кралев нивото, но Димитър милия не може обувките да си върже.

Изобщо не съм съгласен.  Кралев ме дразни, но по-зле от този пъпеш не е.

# 1 278
  • София
Ай от мен поздрав за Кралев:
   https://youtu.be/56LjFMfzAFk?si=Mq8O45PuZPXaQ2Bd

# 1 279
  • София
Изгледах и ви изчетох.
Не гледах промото ама вие толкова подробно сте го описали всичко, уф.
Моля ви ако някой път има нещо наистина издайническо (т.е. гаф) да не се пише открито кой печели или губи.
По принцип щях да пиша, че Благой ще си ходи, защото играе само на един крак, просто няма как да оцелее.
Ама сега като ви прочетох, че ще има спасен по подобие на Мартин и Виолета, то си мисля, че ще е Павката, защото само за него биха направили подобен компромис, тъй като хем е известен, хем чисто социално е много приятен и нещо като разказвач, а продукцията цени такива кадри. Освен това твърде много напуснали и елиминирани участници има на доста ранен етап и те така. Така че новата ми прогноза е за Павката.
Иначе на д-р Петкова и е време да си ходи и е абсурдно да повярвам, че тримата мъже, които са 100% герои ще направят нещо различно. На д-р Петкова и трябват само 2 гласа и е аут и математически. Т.е. дори и един от мъжете да не гласуват за нея, то другите двама ще я изгонят. Всъщност би станало 4-4 и тогава решава Анита, която е с имунитет. Хмм, ако е така, то се пита кой от мъжете би предал задругата? Капитан Америка? Ама не, тц. Не вярвам американската мечта да се склони да го направи.

Силвия е най-силната жена този сезон и в топ 5 на всички сезони. Моят топ 3 по комлексност всъщност е следният: Ваня, Вики Пенелова и Силвия Радулова, ей така на прима виста без да ги подреждам тях самите. Потенциално на хартия може да има и по-силни от тях, но не са се разгърнали/показали по една или друга причина в игрите. Визирам Габи, Елина и пр. подобни кадри. Само че от всички тези жени нито една не е блестяла на арената с такава адаптивност и не е стояла толкова атрактивно-убедително на арената както Силвия.
Моят топ 5 се допълва от Елизабет и Джаферович. Първи резерви са ми Денислава и Йоана.
Това е топ 5 като цялостна комплексност от всички възможни качества необходими за арената. Сила, издръжливост, адаптивност, психика, воля и пъзели.

Силвия не владее стратегически и социално играта, това и е проблема. Тя е свикнала мъжете да я харесват, а се разбира най-вече с мъже, по-малко с жени. Тук как стана така ми е непонятно. Навсякъде другаде Силвия щеше да е пример и герой за мъжете. И щяха да и се кефят и да я пазят ама тук с този вожд фередже удари греда.
В Сървайвър, Силвето се закопа именно така. Уж беше от много голямата женска коалиция на която шеф беше генералшата д-р Петкова (дето сега мълчи на блатото като статуя). Та на един ясен съвет на който всичко беше планирано и ясно (разбирайте скучен съвет) тя даде празен глас и едновременно безумен глас, защото гласува срещу самата д-р Петкова. Не си спомням вече защо. Не я била усетила или нещо не я кефила, бе нещо ей такова. После тръгна да се обяснява и извинява ама я изгониха на следващия съвет. Ама тя тогава бе едно супер пъргаво и силно 20 годишно лапе и беше отишла там за приключението и адреналина. Но ето, 25 години по-късно си е същата. Силвия не може да бъде лидер на коалиция, това просто не е нейната игра. Тя си е воин, да ходи да се трепе по арените, това е Силвето. Само че тук едни млади момичета си я харесаха и някак си тя ей така по един естествен начин им стана лидер без да се е натискала. И коварния Раду веднага видя заплаха в нея, защото той иска само неговия глас да се чува и само на него да се възхищават.
Това е целия проблем.

Играта какво да я коментирам. Още като видях коя е играта и че ще трябва сила отписах дръзките. Жалко. Прахосаха хубавата игра за пореден 1234 път в историята давайки я на неравностойни племена.
Тук Силвия приложи тактиката на Гого нинджата. Ако си спомняте неговата звезда изгря именно след тази битка.
След това всички започнаха да преписват от Радулова. Така беше и на онзи опасния въжен мост предната седмица.

Браво на Раду, 3 от 3! Вярно, че срещу недохранени мъже, ама мъжката сила си е мъжка. А той все пак игра три пъти.

Като цяло ако дръзките бяха сити тази битка щеше да е на кантар според мен.

Рени правилно напусна. Беше време. Ако не се беше контузила можеше да стигне далеч, защото ми се видя доста комплексна на арената.
Не вярвам мъжете да рискуват да пращат Светлин на арената, защото им е важен, а и нито един от тях няма да иска да спори с него на елиминационна битка.

Иначе Светлин не знам защо винаги казва, че е калистеник. Да, ходи на състезания по калистеника, но той се занимава и с кросфит. По средата е. Специално за игрите лично Фифо го е подготвял, иначе се знае и с Гого разбира се. Калоян също е кадър на Фифо.
В смисъл такъв,  че чиста, 100% калистеника е само Добрин, то си личи и по тялото му. Изглежда така както Гого, само дето е по-висок. Светлин обаче ми харесва повече, защото някой и друг килограм отгоре е плюс за ИВ, защото тук има и доста тежки игри със сила и хамалогия.
Общо взето пропорциите на Светлин са идеалните за Игри на волята. Стои по-добре дори и от Фифо, ама проблема на Светлин е, че няма плуването на Фифо.

И правилно в ИВ има и по-тежки игри с хамалогия, за да има от всичко и за да са равнопоставени всички.
Всеки един елемент трябва да е застъпен. Да не е само за нинджи или само за силоваци или само за плувци и т.н. и т.н.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 17:53 от Diavolo

# 1 280

Скрит текст:
Джаферович не беше харесвана, защото нарочи Филип без абсолютно никаква причина още от първия ден. Дали е с цел стратегия или не, няма голямо значение за масовата публика. Такова поведение не се харесва от мнозинството и хората, които ще се държат така, трябва да са наясно, че ще бъдат хейтвани за поведението си. Не може да се опитваш да нарочваш човек като "женомразец", защото е предложил да плува първи на игра. Това е меко казано абсурдно поведение. Да не говорим всичките други неща, които Джаферович говереше за Филип без абсолютно никаква провокация. Беше го нарекла "пишлеме" на Резиденцията и съм почти сигурен, че мяташе и други епитети по негов адрес просто, защото Филип беше уверен в своите възможности и защото беше силен, а и не и цепеше басма изобщо.

Като цяло, тя сама се представи като жена, която изпитва прекалено голям неприязън към противоположния пол. На моменти буквално изглеждаше така сякаш от нея лъха злоба, защото някой е мъж и е посмял да се помисли за по-силен от жена физически. Дали наистина е такава не можем да знаем със сигурност, но така се показа на камера и не мисля, че тук можем да виним продукцията за това как са я показали по никакъв начин.

Мани от сезон 4 не беше хейтвана, защото била тръгнала срещу мъже. Тя, играеше с мъж, а в отсрещната коалиция имаше и жени. До някаква степен, тя получи хейт заради Илиян. Доста от зрителите като цяло не харесват участници, които се фокусират прекалено много върху схемите, а Илиян и Мани бяха от най-противните в този аспект. Тя, беше срещу Алекса, а Алекса е може би един от най-нехаресваните участници за всички сезони. Хейта по адрес на Мани далеч не беше свързан с пола според мен.

Мудева също нападна Момчил безпричинно и бълваше абсолютни глупости по негов адрес. Тя, даже хвалеше Момчил преди да дойде Радев и след като Радев дойде и в последствие отпадна, тя просто реши, че Момчил има вина за това и почна да бълва злоба по него както можеше. Не, само не беше провокирана по никакъв начин, но и самата тя показа, че няма собствено мнение и просто реши да напада Момчил, защото мъжа и не го харесвал и го бил мислил за фалшив. В последствие се оказа, че Радев е просто завистлив, а Мудева без собствено мнение, докато Момчил си изглежда все така свястно момче, както и тогава.

Тези заключения са твърде лични, за да се обявяват като масова истина.
С нито една от причините за "хейтване" не мога да се съглася, защото видях съвсем други ситуации в "Игрите", а и четох доста коментари тук, които не се покриват и на 10% с тези заключения.
Еле пък за Мани! Joy Joy Joy
Тя си беше "хейтвана" за съвсем други заслуги, а и доста мемета имаше за изпълненията й на куц кон.
Другите цитирани участници също имаха съвсем различна причина да бъдат сочени с пръст.
Не, че и изброеното не са го направили, но не това им беше черешката на тортата в "Игрите"
Ами, не съм съгласен, че съм чак такъв егоманияк, че да определям, моето собствено мнение като мнение на масовата публика. Аз обичам да чета коментари за предаването, тук и в социалните мрежи и съм уверен в обективността и твърденията си. Доста от нещата, които писах съм ги виждал като топ коментари дори да не са казвани директно всеки път, а да са намекнати. Така съм почувствал мнението на публиката и за това така съм го описал. Може и да не съм съвсем прав разбира се, съжалявам ако коментара ми е прозвучал прекалено самонадеяно. Колкото и да е голям този форум коментиращите тук не могат да се сравняват като бройка със сайтове като Фейсбук или Инстаграм. Именно там е мнозинството коментиращи предаването.

Според вашето второ изречение съм изключително далеч от истината и точно поради тази причина с най-голям интерес бих прочел отговор от вас и вашата гледна точка в повече детайли и примери, защо тези участници са толкова нехаресвани. Все пак тези теми са именно за дискусии, интеракции и различни мнения, макар и темата, която обсъждаме в момента да се отнася за минал сезон. Да, естествено има много други причини тези участници да не бъдат харесвани, но поне от моята гледна точка това са примерите, които са ефектирали мнението на хората най-много. Ако тръгна да описвам абсолютно всяка ситуация и без това дългите ми коментари съвсем ще станат прекалено дълги. За Мудева съм 1000% сигурен, че събра най-много хейт след като от нищото реши да напада Момчил. Сезона беше миналата година и всичко ми е още сравнително прясно.

Със сигурност не съм съгласен с дамата, на която отговорих първоначално, а именно, че едва ли не тези участнички са нехаресвани само заради това, че са жени. Повечето коментиращи тук са именно жени, а хейт по Рени се сипе достатъчно. Жени да не харесват друга жена, защото е жена не ми звучи логично и за това не съм съгласен с мнението на DorianaS. Даже, аз като мъж мога да кажа, че нямам нищо против Рени. Единственото, което не ми допада е факта, че тя е в предаването въпреки състоянието си. Ако продукцията не са и позволили да се откаже да влезе, то според мен те загубиха потенциално интересен участник за следващия сезон. Дали по вина на продукцията или тя от мерак е влязла, не знам, но и в двата случая смятам, че влизането на Рени този сезон е глупост. Смятам, че ако и беше дадено време да се възстанови и беше влязла следващия сезон, общото мнение за нея можеше да е доста по-различно.

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 17:41 от Иван С. 659770

# 1 281
Станали са си дружки Simple Smile Готино клипче са пуснали, свежичко; каналът май ще е хубав, пускат и коментарчета за участието им в игрите, но са умерени и засeгa само себе си коментират.

Добри и Мартин са пуснали съвместен канал във тубата:
https://www.youtube.com/@MartinDobrin

# 1 282
Ох и двамата са толкова интересни, колкото да гледаш боя да съхне Joy
Само третото дърво Димитър липсва Grinning

# 1 283
Да, много по-яко ще е Кралев и Благо да си направят канал😂😂😂

# 1 284
Най-интересно обаче ще е Кралев и Димитър да си направят канал Smile

# 1 285
Ох и двамата са толкова интересни, колкото да гледаш боя да съхне Joy
Само третото дърво Димитър липсва Grinning

Важното е, че Добрин научи на колко години е Мартин Grinning

Скрит текст:
Така да ме е яд вече, че никой не ме снима, когато играх баскетбол с две 9-годишни момиченца. Гарантирано беше много по-интересно и забавно Joy

# 1 286
  • Sofia
Скрит текст:
Изобщо не съм съгласен.  Кралев ме дразни, но по-зле от този пъпеш не е.
[/quote]
Кральольо ти ли си? 😊😊

# 1 287
Няма какво да си кривим душата, Кралски държи рейтинга на предаването тази година. Продукцията е ударила джакпота с такъв делулу инфантил. Ще го измъкват от гроба, ако се налага, само да стои и да го гаврят на макс. Иначе и двата подкаста на Ренитата бяха еднакво дразнещи. Кофти за контузията, напълно ѝ вярвам за всичко покрай нея, но това самовлюбено отношение и надменността, с която говори, само защото е станала известна с това, че сестра ѝ е паднала от някаква бала сено, е покъртителна. Явно ТикТок наистина е пълно с умственоизостанали криейтъри и юзъри, щом такива хора се имат за супер известни, че даже се сърдят, ако не ги знаеш.

# 1 288
Най-интересно обаче ще е Кралев и Димитър да си направят канал Smile

Това бих го гледала. Да им дават тема и да защитават различна позиция.

# 1 289
Да, много по-яко ще е Кралев и Благо да си направят канал😂😂😂
Е защото са ти безинтересни само тях коментираш Факт е че във всеки формат продуцентите намират по няколко зли протагонисти , за да провокират интерес и дращим по форумите .
А ако си гледала тъпия клип на Добри и Марти може и ти е забавно и да ти запълни липсите , като махнат Кралев и Благой.

Общи условия

Активация на акаунт