💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 86 092
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Буркина Фасо
дали някога ще "накажат" жените заради видно предимство спрямо мъжете при някоя типично женска битка ?

# 1 471
Едва ли

# 1 472
  • Варна
Това пък да решават с бас съдбата на играч от друго племе е поредната малоумщина на продукцията.
Значи трепеш се ти в игрите, градиш си приятели и стратегии, и по някое време те пращат на  майната си.
От червените изобщо ще има ли шанс някой да влезе в редовните игри с тия нови попълнения, не ми се вярва.

# 1 473
Моля оценете епизод 19 петък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 474
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Само че, не победителят ами загубилият елиминационната битка отиде на блатото, което не го прави по-малко малоумно. В това съм, напълно съгласен, но за 6 сезона досега колко други малоумия сме видяли, а и колко още ни предстоят до края на сезона, даже не ми и се мисли.
Дидо, разговорът започна от там, че потребителка предположи, че победителят в елиминационната битка ще бъде изпратен на блатото. На нея опонирах,  защото няма как да се случи, дори и с тази малоумна продукция.
Иначе аз нямам против отпаднал играч да го пращат някъде си, обаче не това да започва в средата на предаването,  а да е по регламент и да е от самото начало, т.е. да е еднакво за всички, а не както дойде и според зависи за кой участник става въпрос. Също не и когато има цяло племе, което гние на гьола и сума хора чакат да влязат в игра. Получава се, че вместо движението да е от блатото към племената, то става обратното - от племената към блатото. И шансовете на оригиналните червени започват все повече да намаляват, защото им се пращат хора, които не са толкова изнемощели, измъчени и отпаднали като тях.

# 1 475

Ох много гадно ми стана за Анита и тази буболечка. Дано са и казали. Аз се побърквам, само виждайки върху нея как лази.

# 1 476
Извинявайте, но баш когато не трябва имах важен телефонен разговор!
Схванах, че Павката е победил, но по диагонал прочетох за блато!
На блатото ли са го пратили?

# 1 477
Чудесна демонстрация от Павел! Буташ докрай, не се предаваш и ако шансът ти се усмихне, бързо трябва да му се усмихнеш и ти!

Благой е много прияпрян и това го възпря на дракона. Видя се и в ситуацията с варела. Припряността е характерна за възрастта му. Ще мине време, ще улегне, а може и още сега да си вземе поука. Евентуално.

Аз нямам проблем с липсата на строен регламент. Това е една от основните характеристики на игрите. Регламентът носи очакването за една относителна честност. Животът не е честен и никой не е обещавал, че ще бъде. Осъзнаването на това е част от съзряването на индивида. Според мен игрите точно това искат да проектират. Това би следвало да е и философията при някои от етапите на кастингите - трябва да намерят разнообразни образи, с които в един или друг етап в живота си, ние всички се сблъскваме или разминаваме. Стратегии, да се научиш кога да бутнеш, кога да дръпнеш, кога да рискуваш, да се научиш внимателно да избираш съюзниците си и как да се отнасяш с "враговете си"... И в същото време да поддържаш сравнително приятен публичен образ. Само най-адаптивните ще се справят. И разбира се, тези, които са се и подготвили физически и на пъзелите.

Моето разбиране е, че зелените ще трябва да премахнат един от другите племена. Сините са бледа сянка на себе си и няма смисъл да вадят от играта някой, който и сега се справя трудно. Остават жълтите. Мартин, Добри и Димитър ще са на пънгара според мен. Един от тях би следвало да си тръгне.

На Добри според мен му е рано да се бие за капитанството с Димитър. Първо, вече може да стигаме до етапа, в който всяка капитанска може да се окаже елиминационна. И второ, следващата седмица, ако са на съвет, ще пратят Кралев. И Добри, и Мартин, и Димитър са способни да го отстранят. Особено последните двама, ако приемем, че Добри не го бива в пъзелите.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:02 от Rebel Rebel (innasn)

# 1 478
  • Бургас
Не,на блатото отива Благой!
И защо задникът му беше червен? 🤔

Браво на Павката!

# 1 479
Не,на блатото отива Благой!
И защо задникът му беше червен? 🤔

Браво на Павката!
🤔Защо да отива на блатото? Нали е загубил и загубилите си тръгваха досега?.Офф, явно държат пажът на  на Кралев  да е наблизо и да изскочи от шапката в удобния момент.

# 1 480
Очевидно е гледаема, щом я коментираме в момента🙂
Ние и Кралев  и Рени гледаме.
И защо точно в това предаване да гледам мъките на любител , който с коалицията си номинира играч, като Светлин. На мен ми се гледат хубави битки.

гледат ти се интересни битки, но е проблем, че коалицията иска да номинира силен играч? Thinking

# 1 481
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆

# 1 482
Павел е толкова отслабнал, че клина му е станал като панталон. Имах усещането, че ще му падне.
Иначе много положителен човек, не го харесвах заради татуировките, но колкото повече го дават все повече ми харесва.
И разбира се отново правилата са, че няма такива. Едни вкъщи, други на блатото. Който както се уреди.

# 1 483
Ох много се излага тази продукция. Направо прекаляват. Голямо подпиране на лакея на Кралев. Супер дразнещи са липсата на адекватни правила. Не че не сме свикнали, ама всяка година достигат ново дъно. А това със залозите е страшно голяма тъпотия. Е те утре, ако спечелят, могат да решат Павката да пратят на блатото примерно... и какво айде и той там, нищо че спечели елиминацията. Прекалено е това месене от страна на продукцията. То хубаво трябва да си адаптивен, ама то и затова се иска време. С това постоянно местене тук и там как да стане...

# 1 484
Това да можеш да рисуваш добре съвсем не е талант, с който се раждаш, а резултат от много, ама много положени усилия и време в научаването на някакво изкуство.
Това са глупости.Ти нямай талант,па се скъсвай да се учиш😆
Поне имам талант да не съм груба към другите Grinning
А, и да допълня с нещо. Колкото и талант да имате, без учене и практика никога няма да достигнете някакво високо ниво. Това може да ви го каже всеки художник, който се занимава сериозно с тази професия.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 01:07 от shurayu

Общи условия

Активация на акаунт