💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 3 (30.09 - 07.10)

• 85 962
  • 1 814
  •   1
Отговори
# 1 755
Този с подутото око Мастагарков ли е? Какво му се е случило?
Фотошоп-а го е ударил по главата Joy
Няма шоп тука, бил казал на Гатьо, че Кралев го е задминал като клоуна на всички сезони и е отнесъл бушоните в магазина баш преди снимката...

# 1 756
Е, стига де, няма мъж, който да не харесва хубави жени! И, ако някой ти го каже, значи или има нещо гнило и ти замазва очите, или не е мъж.
Проблемът при Раду е точно, че се фокусира толкова върху тях. Ако ми беше мъж, щеше да ми е много неудобно.

# 1 757
Е, стига де, няма мъж, който да не харесва хубави жени! И, ако някой ти го каже, значи или има нещо гнило и ти замазва очите, или не е мъж.
Проблемът при Раду е точно, че се фокусира толкова върху тях. Ако ми беше мъж, щеше да ми е много неудобно.
Много точен коментар.

# 1 758
Като сложихте снимка на Мастагарков, да отбележа, че този сезон нито има изключително красиви участнички, нито особено впечатляващи с външност участници.

Крамарска  визуално е копие на жена ми от преди 30 години, така че лично за мен тя е най-красивата участничка в ИВ  ever. Wink
 Чак ми е странно това прехласване по Пелипенко. Лично за мен "красотата" и е спорна.

# 1 759
Полипенко е фатална хубавица - няма  спор. За мен най-хубавият мъж е Димитър. Караманска е много сладка, но не ми харесва, че толкова емоционално нестабилна - като детенце е

# 1 760
Микяй е най-хубав според мен, нищо че е нисък.

# 1 761
За мен най-хубавият мъж е Димитър.
Предполагам, че се шегуваш. Би трябвало да е на последните места в тази класация.

# 1 762

Ушите на борец малко развалят картинката.

# 1 763
За мен най-хубавият мъж е Димитър.
Предполагам, че се шегуваш. Би трябвало да е на последните места в тази класация.

Защо да се шегува?! На мен също ми харесва Димитър.

# 1 764
Джобният Къванч.
https://www.instagram.com/yasminkirilova/?hl=bg
С Ясмин Кирилова явно са заедно още от деца. Имат снимки от пуберските години.

# 1 765
  • софия
Ами Раду като намеси на Силвето годините, сега друга мацка трябва за фаталната хубавица. Joy

И сега,  вместо да я вземем Поли  за снаха, тя се превърна в "режещата безжалостно мъжки глави".
Силвето от съблазнителка преминава към самотния войн - последната Амазонка.

Раду е потресен....Joy

Пп
Митака и аз го харесвам Grinning

# 1 766
  • софия
За Раду и принципите му:
 Ако Поли беше на негова страна.
 1. Браво, Поли, даваш мило и драго за племето в което си  достойна постъпка.
 2. Браво, Поли, не издаваш старите си другари, достойна постъпка.
Поли не е на негова страна:
 1.Долна твар, предаваш старите си другари.
 2. Долна твар, не помагаш на новото си племе, което дели залък и арена с теб.
При всички случаи, публиката ръкопляска и кима в захлас.🙂

# 1 767
За Раду и принципите му:
 Ако Поли беше на негова страна.
 1. Браво, Поли, даваш мило и драго за племето в което си  достойна постъпка.
 2. Браво, Поли, не издаваш старите си другари, достойна постъпка.
Поли не е на негова страна:
 1.Долна твар, предаваш старите си другари.
 2. Долна твар, не помагаш на новото си племе, което дели залък и арена с теб.
При всички случаи, публиката ръкопляска и кима в захлас.🙂
Няма да се сдържи бат Раду и сам ще си закопае образа до края. То си личи , колко много го сърби да използва аааабсолютно всяка ситуация, че да напомпа геройския образ. Вече толкова му се увеличава желанието, че в ситуации, които нито него, нито някой негов близък засягат, ноооо той трябва да се намърда в сюжетната линия и да ръси морал, сочейки с пръст "виновника", който той мисли, че публиката ще нарочи Wink

# 1 768
В петъчния епизод ми направи впечатление, че Димо на няколко пъти казва "Радо".  Толкова ли не може да каже "Раду"?

# 1 769
Полипенко е фатална хубавица - няма  спор. За мен най-хубавият мъж е Димитър. Караманска е много сладка, но не ми харесва, че толкова емоционално нестабилна - като детенце е
+1
Димитър е най-хубавият мъж там и за мен, ако не бяха още двама от сините даже щях да кажа - единственият хубав.
Мартин е сладникав, но си има момчешки чар, не мъжки.

Общи условия

Активация на акаунт