Отговори
# 135
Ще ни изработят в петък, но си е за главата им.
Рейтинг няма да има, ако лансират каката и я държат още дълго.
Ама и тя видя един млад и вървежен мъж и си позволява повече от възможното.
При всеки удобен случай се отърква в него. Хубав и приятен сценарии за нея, личи и.

# 136
Пети сценарист ли? Кой е? Какво е писал?

# 137
Да и имаме нов сценарист,да видим кви бози ще напишат още. Накрая и да съберат СейФер толкова безчувствен ще е станал фандома дето се вика. И рейтинг 3 едва ще сколасат. Аз не че искам това за АфРам,но те вече прекрачиха границата, гаврят се с всички. Днес ми направи впечатление как Мерт стои в ъгъла и си цъка на телефона. Не беше в настроение. Айде сега да си сърбат попарите. Джем и Пелин да се радват .А този Самед,така ми пада в очите, толкова непрофесионално държание и куп глупости да пишеш. Та сериала ти го правят Афра и Мерт,не Пелин. Дори е малко да ги напсуваш
Аз го изтрих Мистери, просто не прочетох,че го питат за новия сериал .

# 138
Аз не знам що за дебил трябва да си, за да твърдиш на снимачната площадка, че хората не искали да гледат СейФер. 😵‍💫 В социалните мрежи се скъсват да ги плюят, рейтингите са зле и ти да дрънкаш подобни простотии. Дано от Стар ги вкарат в правия път, защото иначе няма да се учудя, ако тези глупаци накрая напишат и някой драматичен финал за СейФер.

# 139
Аз не знам що за дебил трябва да си, за да твърдиш на снимачната площадка, че хората не искали да гледат СейФер. 😵‍💫 В социалните мрежи се скъсват да ги плюят, рейтингите са зле и ти да дрънкаш подобни простотии. Дано от Стар ги вкарат в правия път, защото иначе няма да се учудя, ако тези глупаци накрая напишат и някой драматичен финал за СейФер.
И аз се учудих ,но при рускините само 40 %  са за Сайфер,60 %  са ядосани на Сейран ,защото е омъжена  ,и  защитават излъганите  Синан и Дияр.При арабките  е мн по зле

# 140
  • София
Само напук на всички ще напишат някоя невероятна глупост. Дано купувачите от чужбина са си вързали гащите и този идиот да плаща неустойки. Никой няма да иска да му купува повече сериалите.

# 141
Фрага ми хареса.Рени мерси за превода му. Heart
Ох ама много красиви тия  Сейран и Ферит Heart
Каката по принцип я харесвам  ,но в случая тая нейна драма не мога да я разбера.  Thinking Айде няма нужда да се прави на 15 годишно момиче което за първи път се  е влюбило. Все пак е на достатъчно години ,женена и разведена и предполагам  много добре осъзнава какви са им отношенията с Ферит.
Даже и самата Дияр преди появата на Сейран си се държеше доста свободно и неангажиращо спрямо така наречената им връзка с Ферит.Не била като другите момичета,не ревнувала ,обичала през покрива да се изнзива ,че така било по интересно ,а през вратата било скучно ,знае много добре заради какво и заради кой Ферит е стигнал до там да се алкохолизира ,видя го и как се срийна след сватбата на Суна и Аби ,а също и като научи, че Сейран и Синан са се оженили и би трябвало въпреки че Ферит отрича да разбира ,че той все още е влюбен в Сейран и да не  се прави сега на изненадана и дълбоко покрусена като чу разговора между Ферит и Сейран.
Аз все още имам надежда ,че Дияр мирно и кротко ще си тръне и няма да влиза между Сейан и Ферит ,въпреки че сълзите на Ферит от началото на фрага малко ме навеждат на мисълта ,че той ще хукне да я спира тя като поиска да се разделят ,ноооо ето тук ще я видим как ще постъпи дали ще устои и ще си тръгне както е правилно или ще се полакоми да се бори за нещо което не е било никога нейно. Thinking
Афра и Мерт са толкова красиви и си отиват страшно много ,всичко между тях е така хармонично ,че е просто светотатство дето са ги вкарали Пелин и Джем между тях.Естествно не е необходимо Сейран и Ферит все да са заедно нека да има раздели ,нека да има проблеми ,но защо трябва да се вкарва някой между тях и да ни разваля красивата гледка.Thinking

# 142

И аз се учудих ,но при рускините само 40 %  са за Сайфер,60 %  са ядосани на Сейран ,защото е омъжена  ,и  защитават излъганите  Синан и Дияр.При арабките  е мн по зле

На кой му пука за рускините и който и да е . Те рейтинг не правят Нищо не зависи от тях
Рейтинг се отчита само в ТР

# 143

И аз се учудих ,но при рускините само 40 %  са за Сайфер,60 %  са ядосани на Сейран ,защото е омъжена  ,и  защитават излъганите  Синан и Дияр.При арабките  е мн по зле

На кой му пука за рускините и който и да е . Те рейтинг не правят Нищо не зависи от тях
Рейтинг се отчита само в ТР
Важни са всички ,защото сезона  е  продаден в   тези страни и ще се излъчва  по телевизиите им
/Цените на епизодите и цените на рекламите  в епизодите във всяка страна са обвързани с рейтинга в съответната страна/

# 144
Ще ни изработят в петък, но си е за главата им.
И аз мисля, че това е поредният фраг капан. При петима сценаристи такъв тюрлю гювеч не очаквах.

# 145
  • София
Няма такива статистики, дай линк, от къде са, пълни глупости.

Туркините от една година непрекъснато пишат какво искат да гледат. Не е изпълнено нито едно тяхно желание. Така рейтинг не се прави, като отмъщаваш. От тези хора си изкарваш парите в крайна сметка. Дори днес преди фрага от екипа си пуснаха какво и кой снима. После, нямало да има повторения.

Да хванат да изслушат стаите и да прочетат от до теориите за комата, имат време да ги напишат и да започнат отначало.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 04:02 от MysteryG

# 146
Мисля,че в този епизод ще "гръмне бомбата" и с Абидин и най-вероятно от там ще тръгне "разплитането на чорапа".За 3 часа ще имат достатъчно време.Или от канала са го скастрили,или разходите са станали по-големи от приходите.Не знам дали сте забелязали ама май рекламите станаха по-малко.Може даже и чуждестранните медии да са започнали да се "назлъндисват"с рейтингите от сезон 2.Втори сезон е абсурд да се купува вече за такива огромни суми.Мислите ли,че те не са запознати с рейтингите,с нагласите на техните си зрители и ей така,на сляпо раздават едни луди пари?Експериментите на Онур ще му излязат доста скъпичко.Най-голямата му грешка беше,че не остави Гюнгер да си направи всичките сезони и тогава да го "изтърве".Освен това нови сериали дишат във врата му.Не се знае колко могат да са сериозна заплаха,но Шербета с рейтингите си,въпреки слабите играчи го бие.Сериала който само можеше да си мечтае за рейтингите на Рибарчето.Ако това не е позор за ОМГ,/нарочно не го пиша ОГМ,защото направо си стана ОМГ/,здраве му кажи.С началото на 3-ти сезон станаха за смях и на колегите си.А името на новия сценарист знае ли се?Да не са извикали оня,дето е писал първите серии с Гюнгер,че белки малко оправи "кашите".

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 00:55 от mimi 65

# 147
Да свършва тая мъка, че си е жив психически тормоз и годинките (ни) си вървят.

# 148
Няма такива статистики, дай линк, от къде са, пълни глупости.

Туркините от една година непрекъснато пишат какво искат да гледат. Не е изпълнено нито едно тяхно желание. Така рейтинг не се прави, като отмъщаваш. От тези хора си изкарваш парите в крайна сметка. Дори днес преди фрага от екипа си пуснаха какво и кой снима. После, нямало да има повторения.

Да хванат да изслушат стаите и да прочетат от до теориите за комата, имат време да ги напишат и да започнат отначало.
Добро утро! Simple Smile
Таман щях да пиша, че фенове са станали и социолози, разбират му на методи на проучване, статистика, обобщение на резултати  и ... Мистери ме попари... Joy
А иначе - смятам за сценаристка безпомощност съобразяването с желанията на феновете на сериала, както и амбицията да правиш 100 серии, без да ти е ясно каква кауза и линия на развитие в сюжета ще следваш.
ПП Каквито и да са продажбите в чужбина, при нисък рейтинг в Турция, ТВ спират проекти, примери - бол.

# 149
Добро утро! 🌻
Фрага доста се харесва, защото нашите Сейфер са магнетични там...Аз обаче съм с резерви, просто, за да не бъда разочарована в петък 🫣🤕....Имам лошото предчувствие, че тия сълзи в него са заради каката 👿🤢.
По отношение на статистиката с рускините ще кажа, че е пълна глупост. Следя Инстаграм, няколко канала в Телеграм, два от най-големите им чата, VK.... По-голяма част от рускините си искат Сейфер, и обожават Афрам ❤️🧿. Ако трябва да го изразя в проценти, над 90-95 % по моя преценка...

Общи условия

Активация на акаунт